Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Осмомартенски Домлян...
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Осмомартенски Домлян...
Викам да се съберем да направим една подписка която да гласи " Всеки уловен и малтретиран слънчак и направата от неговата глава "трофей" ( на дървено колче на най близкия баир) да носи на всеки рибар по 1 ст поради причината,че извършваме прочиствателна дейност!"

Без риболов няма любов !
-
- учете се от него
Бе, последните години имам чувството, че слънчаците рязко намаляха
Преди 4-5 години, на Домлян въобще не беше възможно да се лови на жива стръв
Тази и миналата година аз не съм хващал слънчак. На Пясъчник и Копринка се хващат, ама вече не са толкова нагъсто
По арендните наоколо е същата работа

- tamerlangd
- новобранец
Вярно е така слънчаците а рядкост на любимия ни язавир вече, но и яките каракуди се загубиха някъде, къде ли? 

- tamerlangd
- новобранец
и дали е останал шарко-барко от лани 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Шарана има един хубав навик които го спасява от изчезване аз на един "селски" язовир ловях 5 години без да знам,че там има шаран пробвал съм на къкво ли не накрая дойде един колега метна два Черпански мичела хвана два шарана и си отиде на другия ден съм на мяткал отново снаражението идва този същия мята пак шишетата хвана един отивам и кво да видя нашия набучил една кора хлебец на №1 кука с 0.50 корда ..tamerlangd написа:и дали е останал шарко-барко от лани
Та по темата шарана се изхитрява и започва да се храни с това което остава след риболова а това са едри частици които са хвърлени с захранка а и също тъка и някоя храна която я има в много малко ускъдие във дадения водоем и трудно се прилагва на дадената въдица да иде...
Може да е останал някои друг за майка...,но според мен догодина ще разберем

Без риболов няма любов !
- tamerlangd
- новобранец
абе то виж хората разни МВЕ и прочие манжи мятат ма за сега няма по голямо от бабки, интересно като дава на разните рибарници по това време, на Домлян не ще шаро да излиза 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един нормален рибарник е дълбок максимално 2-3 метра домлян 6-7 метра .... по пътя на простата логика си прави извод къде е по-топло ! И къде рибата има повече движение и стига с тоя спам че ще ни хокат скоро време !!!tamerlangd написа:абе то виж хората разни МВЕ и прочие манжи мятат ма за сега няма по голямо от бабки, интересно като дава на разните рибарници по това време, на Домлян не ще шаро да излиза

Без риболов няма любов !
-
- новобранец
-
- разбира нещата
Мястотот на слънчака е на 30 метра зад рибаряIDA написа:п.п. слънчаците въобще не ги коментирам