Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

перки на пяська
перки на пяська
здравей те колега днес реших да си направя една разходка до вьпросното язовирче което последния пьт ми беше донесло доста положителни емоции,речено сторено запьтих се на там,това е пьтя които е без никаква промяна от последния пьт

етого малкото симпатично язовирче което всеки ден остава без доста вода и риба

настаних се удобно и зачаках пьрвите рибоци,но за сьжаление след 30минута без нито едно почукване и знак че в този водоем има риба,реших да се спасявам от това място,набьрзо сьбрах багажа и се запьтих кьм пяська
при пристигането там ми се отвориха други неприятности,скьса ми се металното вьже на предния прозорец на дясната врата и прозореца пропадна вьв вратата,след един час ходене по мьките да се занимавам с неща от които не разбирам ,разбрах че няма да мога да го оправя и го оставих така,запьтих се надолу кьм язовира без никакво желание за риболов,акьла ми беше другаде някои да не направи по голяма беля като види че няма прозорец,както и да е настаних се удобно на мястото което ми се стори сполучливо и зачаках,започнах с болонезата 5м да хвьрлям по навьтре

след доста зачестилите риби които ги докарвах сьс захранка по кьм мен извадих голия екзекутор

по едно време не можех да смогвам и с двете вьдици и се наложи да прибера едната

това са рибките които ме накараха да забравя лошите неща които ми се случиха

много се радвам че уползотворих деня в любимото си занимание и то успешно,дано сьм ви направил сьпричасни в моя излет
това е от мен

етого малкото симпатично язовирче което всеки ден остава без доста вода и риба

настаних се удобно и зачаках пьрвите рибоци,но за сьжаление след 30минута без нито едно почукване и знак че в този водоем има риба,реших да се спасявам от това място,набьрзо сьбрах багажа и се запьтих кьм пяська
при пристигането там ми се отвориха други неприятности,скьса ми се металното вьже на предния прозорец на дясната врата и прозореца пропадна вьв вратата,след един час ходене по мьките да се занимавам с неща от които не разбирам ,разбрах че няма да мога да го оправя и го оставих така,запьтих се надолу кьм язовира без никакво желание за риболов,акьла ми беше другаде някои да не направи по голяма беля като види че няма прозорец,както и да е настаних се удобно на мястото което ми се стори сполучливо и зачаках,започнах с болонезата 5м да хвьрлям по навьтре

след доста зачестилите риби които ги докарвах сьс захранка по кьм мен извадих голия екзекутор

по едно време не можех да смогвам и с двете вьдици и се наложи да прибера едната

това са рибките които ме накараха да забравя лошите неща които ми се случиха

много се радвам че уползотворих деня в любимото си занимание и то успешно,дано сьм ви направил сьпричасни в моя излет
това е от мен

Re: перки на пяська
Браво колега, като спомен ще ти остане само добрия излет, а стъклото на колата се оправя лесно
)))
П.П. Много добри снимки си направил
Като гледам колата е 2104 така че едно въженце за стъклото няма да ти е голям проблем 

П.П. Много добри снимки си направил

така е спор нямаshtilio написа:Браво колега, като спомен ще ти остане само добрия излет, а стъклото на колата се оправя лесно)))
П.П. Много добри снимки си направил![]()
![]()
![]()
![]()
Като гледам колата е 2104 така че едно въженце за стъклото няма да ти е голям проблем

-
- учете се от него
Перфектен излет и репортаж
Явно на Пясъка в този сезон, не им кълве само на тези дето не знаят как да ловят
Още един път - поздравления и не се притеснявай за колцата....там майстори, " дал Господ", не е като при риболова зимата

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Евала,голем кеф
-
- кандидат преподавател
Е,beis,истинско удоволствие изпитвам да да ти изкажа "псулютна адмирация"за този риболов!Ми то сал подхода към брега /таз сладка кал!/ би хвърлил всеки моторизиран Рамбо в пълно отчаяние.Че и мал-шанс с тъпите прозорци на аутото-ама,голямо браво че си пренебрегнал проблема и си сторил перфектен риболов.Да живейш!
-
- и господ не е толокова добър
Добър риболов.Колата ще се оправи,ние да сме живи и здрави 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Поздрави за излета,завиждам ти благородно!!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- borislav58
- сериозен играч
Също бях на Пясъка но на дупката нищо съществено дребни каракудки и тук там по некоя перка.Времето обърка нещо рибата.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- nikidilov
- ще става разбирач
Ще има за
.

обчам да ловя с финна линия макар че по някои пьт вьв вятар ми се реве от от яд че не мога да замятамvladimir1974 написа:Браво колега дай подробности за такъмите и манджата

заложих на линия 0,10 дирекно вьрзана за куката номер 16 и перце о,75гр стрьв шарен червей захранка от сьщия плюс жито и кус кус после преминах само на кус кус че зачестиха много кустурчетата от които няма отьрване перката по кус куса беше полудяла