Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Интересно !
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Интересно !
Интересното в случаят е да си направя една статискика ако може плийз
Та не друго ами правя си съпоставка с тая http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=21965 важна тема къде е най-важна от важните направена и вниманието към нея сравнено със "Среща на теца" примерно при положение че двете са пуснати само с един ден разлика
Все пак благодаря за вниманието !

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Re: Интересно !
Ми добре
Аре аз след половин час тръгвам , ма за ТЕЦ-а

Аре аз след половин час тръгвам , ма за ТЕЦ-а

99% от отговорилите колеги /евентуално ако има такива/ няма да са от София.......2 отговора на "Заповядайте" за 2 дена ,колко ли ще са за "Интересно".......
Не разбрах екоакцията от колко часа ще е защото ще участваме само в нея?
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- Павел Иванов
12:00ч. - Край на риболовното училище и начало на екоакцията . Нека да покажем на децата си колко е красива нашата природа чиста за да може след време те самите да я показват с гордост на своите деца !

Павел Иванов
Павел Иванов
-
Павка,Павка.България,"дела и документи" 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аз не съм видял темата, но сега виждам тази така, че ще дойда. Само че не знам точно кое е платеното там и каде точно се намира- минавал съм един два пъти все до кокаляне но не съм обръщал внимание. Та ако може само да ми кажете дали има табела или някакъв ориентир каде да свия, че да не подмина мястото и докато ви намеря вие вече да вдигате багажа.

не ще, не ще па спре
Под платеното има едно свободно и там в карето ,вливането на реката в езерото -горният край на езерото,така нареченото място-плажът,паркинга с колите и отгоре е платеното.В това каре ще е събитието.Освен това ще има повече хора от обикновенно.

Най-горната част на Панчаревското езеро/откъм яз.Искър/ . Самото вливане на р.Искър в Панчаревското ез.
Там ще е събитието.
Там ще е събитието.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
В много от темите във форума нещата се развиват по тоя начин
.Когато мероприятието приключи,тогава ще има възгласи от сорта:браво,яки сте, иес и.....т.н.
Идеята е добра ,но повечето хора от провинцията ще разчитат като мен на репортажите

Идеята е добра ,но повечето хора от провинцията ще разчитат като мен на репортажите

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Радвам се, че ти прави впечатление!!!Павел Иванов написа:Интересното в случаят е да си направя една статискика ако може плийзТа не друго ами правя си съпоставка с тая http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=21965 важна тема къде е най-важна от важните направена и вниманието към нея сравнено със "Среща на теца" примерно при положение че двете са пуснати само с един ден разлика
Все пак благодаря за вниманието !

п.п Също Любо има един лаф... "Ти прави каквото трябва, пък да става каквото ще"!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Мерси колега, днес минах от там и го намерих.Най-горната част на Панчаревското езеро/откъм яз.Искър/ . Самото вливане на р.Искър в Панчаревското ез.
Там ще е събитието.
не ще, не ще па спре
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз съм от София и ще дойдем, има ли ограничение за възрастта на децата, нашето е на 4 години.
- Павел Иванов
Няма никакво ограничение . Моят син от три годишен го водя по такива мероприятия . Заповядайте !
Павел Иванов
Павел Иванов
- carpsliven2
- сериозен играч
Павка .. няма нищо нелогично .. на Почистващите акции които правим .. след молби към колеги .. пак си оставаме само сливенската група .. не че на теца е било по-различно .. пак ние си бяхме там с исключение на колега от варна който е минавал от там. Неможем да се сърдим на никой .. нито пък за поздравите след всяка еко акция .. ама тва няма да ме демотивира .. и ще продължим да си ги правим .. ако не друго .. поне да даваме пример на подрастващото поколение!

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува