Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: руская рибалка 2.0
Fishing Simulator е много яка но малко трудно разбираема...
Требва ти английски и още екстри...
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
Момчета незнам защо мислите, че рибалката е изпростяла...Просто си я играйте без помощните програми!
Аз без помощни програми (само клевалка) стигнах 57 разряд за около 3 седмици игра
Моето мнение е че рибалката като симулатор и графика за сега е най-доброто на "пазара", освен това е и доста разнооброзна
Колко от вас са направили свои рекорди на ВСИЧКИ рибоци в играта !?!
Аз без помощни програми (само клевалка) стигнах 57 разряд за около 3 седмици игра
Моето мнение е че рибалката като симулатор и графика за сега е най-доброто на "пазара", освен това е и доста разнооброзна
Колко от вас са направили свои рекорди на ВСИЧКИ рибоци в играта !?!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Какво мислите да си направим наши локации бе хора, с наши си водоеми ? Давайте идеи. Кажете къде да качим снимки за да имат достъп всички и да измислим нещо. Кажете какви риби да има - Коментирайте бе мама му стара
Благодаря на Спас за инфото!
Имам проблем с настройката на екрана(хвърлянето - на горе от къде и надолу до къде) - не мога да обясня тука, че е доста. Може ли някой от можещите да ми чукне са скайпа thelordaleks за да обясня подробно. То сигурно е нещо елементарно ама аз нещо за сега не се справям

Благодаря на Спас за инфото!

Имам проблем с настройката на екрана(хвърлянето - на горе от къде и надолу до къде) - не мога да обясня тука, че е доста. Може ли някой от можещите да ми чукне са скайпа thelordaleks за да обясня подробно. То сигурно е нещо елементарно ама аз нещо за сега не се справям
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- вече хвърля и на тежко
Предлагам да направим задължитално р.Дунав
Имам снимки решавайте 

-
- ще става разбирач
...
Последно промяна от Messi на Пет Мар 13, 2009 8:15 pm, променено общо 1 път.

-
- ще става разбирач
И между другото за БГ руская рибалка като цъкна да си го сваля ми пиши сървърът е зает.... тфа ще се оправи ли или ... шото искам да ми е на БГ 

- foest
- научил се да хвърля
Е какви екстри?Всичко ти е в играта-въдици,корди,куки,стръв,мухи,плувки,тежести.Само английски и да опитваш на дадена локация какво ще тръгне.cslav*Цветослав написа:Fishing Simulator е много яка но малко трудно разбираема...
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега няма проблем !!! незнам защо ти го исписва всичко е точно можеби ти не правиш нещо като хората !Messi написа:И между другото за БГ руская рибалка като цъкна да си го сваля ми пиши сървърът е зает.... тфа ще се оправи ли или ... шото искам да ми е на БГ

Без риболов няма любов !
-
- вече хвърля и на тежко
Снимки за дунава имам истински и реални само трябва някой да се наеме да направи локацията
Ако някой е съгласен да ми пише лс.

-
- ще става разбирач
Всичко е точно колега свалих си го ...ExTaZzY написа:Колега няма проблем !!! незнам защо ти го исписва всичко е точно можеби ти не правиш нещо като хората !Messi написа:И между другото за БГ руская рибалка като цъкна да си го сваля ми пиши сървърът е зает.... тфа ще се оправи ли или ... шото искам да ми е на БГ

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Радвам сеMessi написа:Всичко е точно колега свалих си го ...ExTaZzY написа:Колега няма проблем !!! незнам защо ти го исписва всичко е точно можеби ти не правиш нещо като хората !Messi написа:И между другото за БГ руская рибалка като цъкна да си го сваля ми пиши сървърът е зает.... тфа ще се оправи ли или ... шото искам да ми е на БГ

Без риболов няма любов !
В момента правя 9 нови локации (една е почти готова)
Записах снимките от дунава - Благодаря ти! Изтрий ги да не пълнят място.
Пращайте снимките на скайпа ми бре thelordaleks

Я кво се въди при мене
Майтап да става
Записах снимките от дунава - Благодаря ти! Изтрий ги да не пълнят място.
Пращайте снимките на скайпа ми бре thelordaleks

Я кво се въди при мене

Последно промяна от LordAleks на Съб Мар 14, 2009 3:39 am, променено общо 1 път.
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Именно... Тая игра е направена за майстори , докато клевалката е повече за общо ползване (в което няма нищо лошо де)foest написа:Е какви екстри?Всичко ти е в играта-въдици,корди,куки,стръв,мухи,плувки,тежести.Само английски и да опитваш на дадена локация какво ще тръгне.cslav*Цветослав написа:Fishing Simulator е много яка но малко трудно разбираема...
Ако искаш ще ти дам 250 водоема за Fishing Simulator и няколко по-яки тояги.
ЛС или в скайп на cslavi
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
- foest
- научил се да хвърля
Мисля че съм я изтеглил с всички водоеми+такъмиcslav*Цветослав написа:Именно... Тая игра е направена за майстори , докато клевалката е повече за общо ползване (в което няма нищо лошо де)foest написа:Е какви екстри?Всичко ти е в играта-въдици,корди,куки,стръв,мухи,плувки,тежести.Само английски и да опитваш на дадена локация какво ще тръгне.cslav*Цветослав написа:Fishing Simulator е много яка но малко трудно разбираема...
Ако искаш ще ти дам 250 водоема за Fishing Simulator и няколко по-яки тояги.
ЛС или в скайп на cslavi

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- versace
- вече хвърля и на тежко
много тапо как щте слагате наши бази на руска територия седи грозно и с тва барникане по играта убивате интереса на бая хора