Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- versace
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
пробвах Fishing Simulator горед долу според мен става но неможе да мери с руската рибалка това е лично мое мнение де

-
- вече хвърля и на тежко
И моеversace написа:пробвах Fishing Simulator горед долу според мен става но неможе да мери с руската рибалка това е лично мое мнение де

- foest
- научил се да хвърля
Еми щом не можете да мислите на нея игра като истински рибари значи не е за вас играта.Ако обичате всичко да ви е "на готово"-Русская Рибалка" е вашата игра(след като и се извадиха кътните зъби последните месеци,не говоря за преди Нова година) Успех в "Българската рибалка" Аз в неделя съм на гьола както всички!sexy_klo6ar написа:И моеversace написа:пробвах Fishing Simulator горед долу според мен става но неможе да мери с руската рибалка това е лично мое мнение де

Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
Да, стана време да оставяме комповете и да бягаме на гьоловете 
Слагам български бази на руска територия защото не мога да си направя българска територия
На мен лично ми харесва да си играя да правя нови локации. Не ги натрапвам на никой, просто си се занимавам и толкова!

Слагам български бази на руска територия защото не мога да си направя българска територия

На мен лично ми харесва да си играя да правя нови локации. Не ги натрапвам на никой, просто си се занимавам и толкова!

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- versace
- вече хвърля и на тежко
какви други игри играете с рибоци че немога да намеря нещто интересно само рибалката и пропилки

Имам следния проблем с рибалката
записвам се на турнир триада хващам от сички риби и като стане 07.50 и дава някаква грешка където има три възможности "терминатед" Продължи .... и
аз избирам продължи и изведнъж часа става 08.10 и уж трябва да е свършил турнира но не е става 08.50 и пак забива и така на всеки час
като дам терминатед и пусна на ново играта и ми дава че съм играл на турнира и съм на второ място с нито една хваната риба от трите вида
случи ми се и другото играя на триада хванал съм от трите риби и свършва турнира и ми показва че съм на 2 място с хванати нула риби кво става момчета помагайте
записвам се на турнир триада хващам от сички риби и като стане 07.50 и дава някаква грешка където има три възможности "терминатед" Продължи .... и
аз избирам продължи и изведнъж часа става 08.10 и уж трябва да е свършил турнира но не е става 08.50 и пак забива и така на всеки час
като дам терминатед и пусна на ново играта и ми дава че съм играл на турнира и съм на второ място с нито една хваната риба от трите вида
случи ми се и другото играя на триада хванал съм от трите риби и свършва турнира и ми показва че съм на 2 място с хванати нула риби кво става момчета помагайте
razbira se 4e ima-2.1.0-2.0.56
razbirase 4e ima2.1.0valat написа:колеги някой знае ли дали е излязла най новата версия на играта 2.0 ако някой знае нека сподели
razbirase 4e ima2.1.0valat написа:колеги някой знае ли дали е излязла най новата версия на играта 2.0 ако някой знае нека сподели
nai novata versia ot tuk-http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=45&t=1092
a tova sa dopalnitelnite bazi-http://installsoft.ru/viewtopic.php?f=43&t=702 priatna igra 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сайта е на 90% готоф момци може да го посетите >>Тук<< имаме си и цхат който се посещава от администратор след 10:00ч 17:00 ч и 22:00ч може да задавате въпроси там не отказваме помощ на никого

Без риболов няма любов !
Абе Хора даите някои Патеводител дето да ги има сички Локации и сяка риба на какво калве
Плс Помощ

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За сега няма такъв очакваме го ако се появи първо ще го има в сайта който е упоменат по-гореDifchy написа:Абе Хора даите някои Патеводител дето да ги има сички Локации и сяка риба на какво калвеПлс Помощ
![]()

Без риболов няма любов !