Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

10.03.2009 - 3-тият ми рожден ден!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
10.03.2009 - 3-тият ми рожден ден!!!
На 10.03.2009г. бях до Кърджали по работа, свърших си работата... към 3ч вече бях напът... всичко беше просто идеално. Времето беше слънчево... НО... за съжаление ми се случи нещо ужасно.... реших да мина по пътя през Асеновград... Шофирам с моята кола .. на прав път с 70 км поради причината, че нямам за каде да бързам, а и гоних нисък разход на гориво... свърших си работата за цял ден и до Пловдив ми бяха около 70 км, и 3 часа свободно време. Но на 1 Км. преди с. Комунига, една кола на прав път, загуби контрол на 30-40 метра от мен... залюля се, поднесе и започна да кръжи наляво и надясно... влезна в моето платно и ме блъсна челно... от удара изхвърчах от пътя... отвориха се и чувалите и всичко... растоянието което сам се таркалял е 40 метра по експертизата на полицайте.... писаха го и във вестници и по новините са го давали.. Свала богу... аз се разминах с множествени натъртвания, леки травми, моят приятел вече се въстанови, беше 1 седмица в болницата в гр. Кърджали с тежко комоцио и с хематоми в мозъка. Хематомите вече се разсейват и днес го изписват от болницата. Ще бъде на домашно лечение поне още 2-3 седмитци. Виновната е със счупена предмишница... Най-фрапантното е че няма нито 1 метър спирачен път... роднините обеждаваха полицайте, че усетила че спукала гума... ЗАБОГА на прав път, без дупка, на ясно време без абсолютно никакво препятствие как да спукаш гума освен ако не са се скъсали теловете? Или как ще минеш 60-70 метра със спукана гума като кръжиш с бясна скорост от платно в платно и ще оставиш очертания от от всичките гуми на пътя??!?!?
Както и да е .... колата е пусната за ликвидация... аз и моят приятел сме живи и здрави... Просто Господ ни запази ЖИВИ!
Наистина мн тежка катастрофа, но да благодаря на господ че съм жив.
Ето писаното от весниците за инцидента:
Двама ранени край Комунига заради самоуверена шофьорка
Около 15.40 часа по пътя между селата Габрово и Комунига, община Черноочене, 36-годишна жена, управлявайки лек автомобил „Мерцедес” с несъобразена скорост, губи контрол над колата, навлиза в насрещното платно и удря правилно движещ се лек автомобил „Опел Астра”, който в следствие на удара излиза извън пътя и се преобръща.
Водачите и пътниците са транспортирани в Центъра за спешна помощ. Под наблюдение в болницата, с фрактура на лявата ръка, е оставена виновната за катастрофата. Със съмнение за комоцио в хирургията е и един от пътуващите в „Астра”-та. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. На виновната е съставен акт по ЗДвП. По случая е образувано дознание.
Ето и снимки направени от баща ми, час след случилото се... аз бях вече в болницата.

Думите на полицайте извършващи екпертизата казаха: Добре че колата е купе и е усилена, били сме на много екпертизи... повярвайте ми за пръв път виждаме нещо такова и хората в тях да са живи и здрави и да нямат нищо счупено..
Както и да е .... колата е пусната за ликвидация... аз и моят приятел сме живи и здрави... Просто Господ ни запази ЖИВИ!
Наистина мн тежка катастрофа, но да благодаря на господ че съм жив.
Ето писаното от весниците за инцидента:
Двама ранени край Комунига заради самоуверена шофьорка
Около 15.40 часа по пътя между селата Габрово и Комунига, община Черноочене, 36-годишна жена, управлявайки лек автомобил „Мерцедес” с несъобразена скорост, губи контрол над колата, навлиза в насрещното платно и удря правилно движещ се лек автомобил „Опел Астра”, който в следствие на удара излиза извън пътя и се преобръща.
Водачите и пътниците са транспортирани в Центъра за спешна помощ. Под наблюдение в болницата, с фрактура на лявата ръка, е оставена виновната за катастрофата. Със съмнение за комоцио в хирургията е и един от пътуващите в „Астра”-та. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. На виновната е съставен акт по ЗДвП. По случая е образувано дознание.
Ето и снимки направени от баща ми, час след случилото се... аз бях вече в болницата.

Думите на полицайте извършващи екпертизата казаха: Добре че колата е купе и е усилена, били сме на много екпертизи... повярвайте ми за пръв път виждаме нещо такова и хората в тях да са живи и здрави и да нямат нищо счупено..
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: 10.03.2009 - 3-тият ми рожден ден!!!
Мите,господ е бил с вас.Добре,че сте живи и здрави.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
Пу пу, големи сте късметлии да сте живи и здрави.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Да сте живи и здрави и нека Господ ви пази и занапред!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наистина след такива лупинги и преобръщания просто и аз още незнам как съм оцелял!!! Всички сме добре, живи най-вече!!!
Спасиха ме коланите, възглавниците,... спаси ме това че колата беше усилена с допълнителни греди поради причината че е двуврата... спаси ме гредата на предния прозорец от това като падна на таван,.... тавана да не се сплеска... от там и аз с него!
Само едно ще кажа... Само миг,само секунда в нашият живот,може да означава адски много......един миг между живота и смърта.....който може да преобърне целия ни свят...
Носете колани, и карайте внимателно!
Спасиха ме коланите, възглавниците,... спаси ме това че колата беше усилена с допълнителни греди поради причината че е двуврата... спаси ме гредата на предния прозорец от това като падна на таван,.... тавана да не се сплеска... от там и аз с него!
Само едно ще кажа... Само миг,само секунда в нашият живот,може да означава адски много......един миг между живота и смърта.....който може да преобърне целия ни свят...
Носете колани, и карайте внимателно!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Всичко е некакъв късмет . Явно Господ те пази и си знае работата,но това незначи ,че не трябва да си три пъти по внимателен и съобразителен от преди.Всички се радваме,че си жив и здрав и,че си сред нас.Незнам дали си набожен,аз не съм,но иди все пак в някоя църква и запали свещ за здраве ,дай некой лев като дарение,това са неща нужни за хората ,а и за теб като човек спасил се от тези премеждия.Вече имаш три обици в преносният смисъл на думата ,бог те пази ,но ти винаги имай едно наум! Пия за твое здраве Маверик. 

-
- ще става разбирач
Изтръпнах като го четох това. Курбан трябва да правиш от тук нататък на тая дата. Слава богу че сте живи и здрави, тенекий се оправят живот не се връща.
Лоша работа,брат
Добре,че сте здрави!Аз също имам 2 рошденни дни
.Един педал беше решил,че може да пътува в 22ч. без светлини с военен камион(ония зелено-кафявите фургони)
Застигнах го и....колата -тотален брак
Полиците ,които дойдоха на проишествието навярваха ,че има оцелели в GTI-то
......а един приятел поп ,каза че щом сега съм оцелял значи трудно ще се дам

-
- научил се да хвърля
Колегата е прав трябва курбан да правиш на тази дата...да си жив и здрав и господ да ни пази...fizika01 написа:Изтръпнах като го четох това. Курбан трябва да правиш от тук нататък на тая дата. Слава богу че сте живи и здрави, тенекий се оправят живот не се връща.

- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ей за това яж,пий,носи си новите дрехи и ходи за риба щото незнаеш кой идиот с книжка за 300лв под масата кара срещу теб.
добре че колегата е жив и здрав
добре че колегата е жив и здрав
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да, знам.... аз на 28.06.94 г. ме помля един мотор... аз бях тогава на 9 годинки с тогавашните школници... един лайнар с кавазаки нинджа ме блъсна... та летях и тогава 40 метра във въздуха.
И на черка ще идем, и курбан ще направим, и свещи ще палим... Слава Богу че сме живи!
И на черка ще идем, и курбан ще направим, и свещи ще палим... Слава Богу че сме живи!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
-
- сериозен играч
Митак радвам се че си жив и здрав.Войната по пътищата наистина е ужасяваща,както каза Румбата апвай,пийвай ,носи новите дрехи и се радвай на живота.Двама мои много добри приятели нямаха твоя късмет,нека бог да те пази и занапред.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мите,не го приемай на майтап това което ще ти пиша-иди да ти леят куршум.Наскоро един колега се отърва на косъм и ходеше като сомнанбул,та го водиха на баячка и светна за един ден.Даже да не го усещаш,страха в теб таи.Послушай ме,въпреки,че доста ще се изсмеят на писаното ми.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ице, знам... в тея неща и аз вярвам... смеят се хора който не са го изпитали.... бяха да ми баят за уплаха... по-добре се чувствам от тогава... а за куршум ще ида.. просто от вчера мога да ходя спокойно. Бях с шина на врата и лежах по цял ден...
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
-
- ще става разбирач
Как може такова нещо ми кажете ? Слава Господа ,че сте живи и здрави ! .Това лято 2-пъти на Самоковско шосе аз и баща ми правиме катастрофи .Едната беше лека и вината беше наша,защото изпреварвахме заедно с 1 кола камион,и пред камиона изскочи куче след това и пред този пред нас той скочи на кучките и ние отзаде...Нямаше големи поражения .2-рата прибираме се пак по този път и какво ? В отсрещното платно 1-ин на завой изпреварва колона коли..Тате излиза от завоя и го вижда на 5 метра бие спирачки и се ударихме гума в гума..Инцидента стана в 7:30 ...Чакахме кат до 11 часа ,като в 2 вече си бяхме в нас .Онзи беше виновен ,но това няма значение радвам се ,че всичко е наред и дано не те спохождат повече такива инциденти !