Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Два дни в гръцко
Re: Два дни в гръцко
Много добър риболов! 

- Bob Nudd
- ще става разбирач
За щука не сме опитвали, не сме взимали "щукарки" за да не се налага да седиме на едно място.
Кофите са две.
Както писах по-горе риболова протече в рамките на два дни.
Ще пиша само за мойта тактика защото бяхме пръснати по реката и не бяхме заедно.
Както се вижда на снимките водата е леко бозава, за това реших да си търся тихаж. След като пообиколих намерих място със сравнително бавно течение и дълбочина около 1.8м на 10-на метра от брега.
Подадох малко белки от ръка и след малко на куката увисна морунаж с размер около 10см.
Лових с мач защото мястото не позволяваше да се лови с по-дълга пръчка. Плувка 1gr, кука №16, на 20-на сантиметра над нея малка съчма, на 30-на сантиметра над съчмата 5 по-едри съчми разположени през 2 сантиметра. За стръв използвах пинки.
След като изкарах доста дребосъци, морунажчета с по-горе описания размер, уклеи, пръскач и скобари по педя, забърках два пакета захранка. Захраних с 5 топки с размер на топче за пинг-понг. Регулярно дохранвах с 1-2 топчета. До към 15 часа бях изкарал 6-7 прилични скобара и един клен. После задуха доста и приключих с риболова.
To be continued...
Кофите са две.
Както писах по-горе риболова протече в рамките на два дни.
Ще пиша само за мойта тактика защото бяхме пръснати по реката и не бяхме заедно.
Както се вижда на снимките водата е леко бозава, за това реших да си търся тихаж. След като пообиколих намерих място със сравнително бавно течение и дълбочина около 1.8м на 10-на метра от брега.
Подадох малко белки от ръка и след малко на куката увисна морунаж с размер около 10см.
Лових с мач защото мястото не позволяваше да се лови с по-дълга пръчка. Плувка 1gr, кука №16, на 20-на сантиметра над нея малка съчма, на 30-на сантиметра над съчмата 5 по-едри съчми разположени през 2 сантиметра. За стръв използвах пинки.
След като изкарах доста дребосъци, морунажчета с по-горе описания размер, уклеи, пръскач и скобари по педя, забърках два пакета захранка. Захраних с 5 топки с размер на топче за пинг-понг. Регулярно дохранвах с 1-2 топчета. До към 15 часа бях изкарал 6-7 прилични скобара и един клен. После задуха доста и приключих с риболова.
To be continued...
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
-
- вече хвърля и на тежко
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Евала за страхотния риболов
Може ли да пуснете инфо за мястото - реката и някво населено място наблизо абе най-добре карта
Може ли да пуснете инфо за мястото - реката и някво населено място наблизо абе най-добре карта

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления, аз бях на доста по добри условия по миналата седмица и не успях да се спраявя като вас.
Перфектно преставяне в тази мътна вода

-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
Страхотен риболов сте направили,поздравления. 

- Bob Nudd
- ще става разбирач
Благодаря за поздравите.
Второто утро ни посрещна:

Облачно и тихо време, само се молех да не вали.
Тъкмо заех позиция, изкарах няколко дребосъка и започна да ръми. Добре че спря след около 30 минути и времето се пооправи.
Забърках два пакета храна, като този път добавих червеите в нея. Захраних с 5-6 стиски, след 15-20 минути дребосъците изчезнаха и започнаха да се ловят прилични скобари. След всяка хваната риба дохранвах с 1-2 малки топчета. Имаше моменти в които рибите взимаха на първото изтичане след като съм дохранил. В този ден излезнаха и 2-3 прилични морунажа. Интересно беше, че при Цецо и PAMAPASA излизаха само морунажи в този ден.

Честно казано като видях реката мислех, че ще врътнеме едно капо. Кленовете които бяхте хванали са си повече от добър улов.Ivak написа:Поздравления, аз бях на доста по добри условия по миналата седмица и не успях да се спраявя като вас.![]()

Второто утро ни посрещна:

Облачно и тихо време, само се молех да не вали.
Тъкмо заех позиция, изкарах няколко дребосъка и започна да ръми. Добре че спря след около 30 минути и времето се пооправи.
Забърках два пакета храна, като този път добавих червеите в нея. Захраних с 5-6 стиски, след 15-20 минути дребосъците изчезнаха и започнаха да се ловят прилични скобари. След всяка хваната риба дохранвах с 1-2 малки топчета. Имаше моменти в които рибите взимаха на първото изтичане след като съм дохранил. В този ден излезнаха и 2-3 прилични морунажа. Интересно беше, че при Цецо и PAMAPASA излизаха само морунажи в този ден.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
-
- ще става разбирач

-
- ще става разбирач
Браво,браво.Направили сте си добра екскурзия а май и риба сте хванали.Нещо кофите
много зелени и не се вижда добре има ли нещо в тях
много зелени и не се вижда добре има ли нещо в тях

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Браво за хубавият излет

Не е важно дали говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!!!!!