Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Засмяново - развъдника
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Засмяново - развъдника
Днеска към 8 и 30 пристигнахме на развъдника...и кво да видиме само таранки по 1-2 във всеки живарник ама кво да правиме дошли сме нема да се дърпаме !
До 12 часа 4 таранки и толкова ми беше с много добра захранка другите язовира бяха хванали дори по малко !
Риболовът беше само на плувка защото на дъно винаги се късашe при всяко хвърляне
!
Много съм разочарован при такова хубаво време
!
Ако имате въпроси ще отговоря просто не ми се пише
!
Остана вече да откриеме сезона на Николаевка !
До 12 часа 4 таранки и толкова ми беше с много добра захранка другите язовира бяха хванали дори по малко !
Риболовът беше само на плувка защото на дъно винаги се късашe при всяко хвърляне

Много съм разочарован при такова хубаво време

Ако имате въпроси ще отговоря просто не ми се пише

Остана вече да откриеме сезона на Николаевка !
За бракониерите само слънчаци
!

На големия на Николаевка в плиткажите на плувка на дистанция около 20м. от брега,възможно с най-фин такъм и за стръв.....рача опашка.Подхранка кюспе и царевично брашно+аромат ванилия или анасон.Очаквайте удари след обяд и надвечер-шаран около 2-2.5кг и мноооо едри таранки.
(на тоя метод ме отвори бат СЕВДО-на мнозина познат,на други НЕ,но може да му се има вяра)
(на тоя метод ме отвори бат СЕВДО-на мнозина познат,на други НЕ,но може да му се има вяра)

Здравейте рибари, този уикенд ще ходим за риба. Обикновено ходим на Засмяново, но миналото лято се изнервих, защото освен таранки и 2-3 малки шаранчета, не успяхме да уловим нищо друго, въпреки различните видове стръв и методи.
Някои има ли прясна информация дали кълве на Засмяново или по-добре да отидем на Николаевка?

Търпението е злато!
Здравейте, риболовци! Вчера бяхме на Засмяново, но не на развъдника, а на язовира. Какво да ви кажа - срам, яд и празен живарник! Пак естествено имаше доста причини - ниско атмосферно налягане, рибата си хвърляла хайвера, дъжд валя и т.н. Природата там е страхотна, местата са удобни, птички пеят - абсолютен релакс, но.......жалко, че нищо не хванахме. Надявам се вие да се похвалите с нещо, защото аз няма с какво
Приятна и успешна седмица на всички!

Търпението е злато!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка: