Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

10.03.2009 - 3-тият ми рожден ден!!!
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: 10.03.2009 - 3-тият ми рожден ден!!!
Нагледал съм се на хорска трагедия и нещастие!
На никого не го пожелавам!Винаги имайте едно на ум!
На никого не го пожелавам!Винаги имайте едно на ум!
Toва е бил "малкия дявол",да знаеш.Хубавото е,че всички сте добре.За курбан
незнам,но свещичка си пали на този ден
Скорошно отърване от тия проблеми 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Моя баща казва че ако ти е писано да се удавиш и до утре да те бесят няма да те обесят.Всичко някъде е записано но....
Както и да е,ти само се радвай на живота и близките хора край теб,другото никой не знае.Занапред дано не ти се случват такива неща
Както и да е,ти само се радвай на живота и близките хора край теб,другото никой не знае.Занапред дано не ти се случват такива неща

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- кандидат преподавател
Верно сте имали късмет .Курбани , свещи и всичко друго си е ясно но и продължавай да караш внимателно.Представи си , че и ти беше карал със 120 км.кво щеше да стане.Радвайте се на живота и бъдете разумни.
пп:Преди два дни се бях сетил за теб.Щях да те разпитвам за някой лап топ.Но не бях срещал твое мниние скоро та си мислех , че имаш много работа.Пу пу да сте живи и здрави
пп:Преди два дни се бях сетил за теб.Щях да те разпитвам за някой лап топ.Но не бях срещал твое мниние скоро та си мислех , че имаш много работа.Пу пу да сте живи и здрави
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- и господ не е толокова добър
Ако той беше карал по бързо,в момента на инцидента щеше да бъде много напред,далеч от инцидента и нямаше да пише тази тема.За това,че всичко е божа работа.Стига да не предезвикваме сами съдбата си.ivo75 написа:Верно сте имали късмет .Курбани , свещи и всичко друго си е ясно но и продължавай да караш внимателно.Представи си , че и ти беше карал със 120 км.кво щеше да стане.Радвайте се на живота и бъдете разумни.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- var4o
- вече хвърля и на тежко
Браво Господ е бил с вас.И отидете да запалите по 1 -на свщичка за здраве 

явно е бил малкия дявол,че и по лоши неща се случват,да сте живи и здрави

- valeri
- разбира нещата
Добре ,че сте останали живи и здрави.Знам какво е и аз веднъж бях в подобен инцидент.Гнусна работа.И аз съм на мнаеието на Бутник иди да ти леят куршум и по полека ,че тези с новите книжки много лошо....
Брейййй Митак,късмет сте извадили!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Важното е,че сте живи и здрави,майната и на ламарината,НАЙ-ВАЖНОТО Е ЧОВЕЧКИЯ живот .... Господ е бил с вас.
Господ е бил с вас в този момент. Добре, че сте живи, за здрави е рано да се каже! Преди всичко трябва да се отървеш от големия стрес - няма по-коварна болест от психическото напрежение! Прави разходки на открито и избягвай превозните средства за известно време, защото ти напомнят за случката! Знам го от личен опит.
Ще пия и аз една ракийка за твое здраве.

Ще пия и аз една ракийка за твое здраве.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- gloupan
- разбира нещата
Не се познаваме,но това не означава че не съм съпричастен с теб.Миналата година на връщане от морето,същата ситуация прав път срещу мен мерцедес който чупи носач и се започва едно криволичене,насочвайки се към мен и...20 метра преди да се ударим пича в мерцедеса успя да отклони колата и се обърна на капак...Така ,че каквото е писано и докогато е писано...Жив и здрав да си занапред и всичко най-най от мен.

TRS70MLF2
Мите, настръхнах като четох.Отървал си се.Жив и здрав да си и господ да ни пази , че ситуции на пътя много.
-
- разбира нещата
Жив и здрав да си!Това е най-важното,имали сте дни още,каквото е писано ще става.Човек трябва винаги да е нащрек за всичко,не се знае от къде ще дойде белята.Това са много неприятни ситуации,но трябва да сме щастливи за това че все още живеем.
Не пожелавам никому такива случки!Още веднъж-жив и здрав!
Не пожелавам никому такива случки!Още веднъж-жив и здрав!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- dddinev_27
- новобранец
Добре че нищо ви няма!!!! Майната и на колата купчина ламарина ........ Живи и здрави Господ се е погрижил за вас жалко че не можа да спаси ПЛАМЕН , ИВАН , ТОДОР и ПЛАМЕН младите момчета от Стара Загора който загинаха. Надявам се че са на по добро място вече
ВНИМАВАЙТЕ !!!