Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица-топлото
- carpsliven2
- сериозен играч
Овчарица-топлото
Доста колеги дойдоха на гости... както се казва - събрахме се.
Благодарим и на колегата от Варна за хубавото вино..
Времето беше доста кофти .. и риболова много труден.. постоянни кавги с мрежарите, да не пускат мрежи върху въдиците ми. Излязахме от коловоза накрая и предупредихме с огнестрелно оръжие.. след като сме платили такси.. поне да не хвърля мрежи върху въдиците ни. Незнам кво става с тоз тец .. ама нещата доста загрубяха .. Някой ако има вътрешен човек да казва.. ку продължават тай поне да неходим. Нивото около Бял Кладенец е критично.. водата е паднала доста. Ето и някой снимки.

Преди да си тръгнем .. последва рън .. и искарах ей тоз мушморок .. който закова кантара на 5кг.
Успех на всички истински рибари които носат риболова в сърцата си.
Благодарим и на колегата от Варна за хубавото вино..
Времето беше доста кофти .. и риболова много труден.. постоянни кавги с мрежарите, да не пускат мрежи върху въдиците ми. Излязахме от коловоза накрая и предупредихме с огнестрелно оръжие.. след като сме платили такси.. поне да не хвърля мрежи върху въдиците ни. Незнам кво става с тоз тец .. ама нещата доста загрубяха .. Някой ако има вътрешен човек да казва.. ку продължават тай поне да неходим. Нивото около Бял Кладенец е критично.. водата е паднала доста. Ето и някой снимки.

Преди да си тръгнем .. последва рън .. и искарах ей тоз мушморок .. който закова кантара на 5кг.
Успех на всички истински рибари които носат риболова в сърцата си.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Re: Овчарица-топлото
Браво!Важното е че сте се събрали!
Жалко че не успях да дойда.

Жалко че не успях да дойда.
-
- научил се да хвърля
Къв хубавец си хванал браво...а тези с мрежите заслужават изстрелите да са по тях а не вав въздуха

-
- и господ не е толокова добър
Хубав излет с приятели.Шарика и той хубав.Кажи къде бяха мрежите и има ли шанс да дигаме аларма.Защото от средата на канала,към другия бряг е забранено за нас и обратното,за мрежите е забранено да хвърлят от средата към рибарите 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Евала на групата 

-
- вече хвърля и на тежко
- carpsliven2
- сериозен играч
Охраната каза че ще ги предупреди .. незнам къде им е разрешено .. ама те преградиха чак канала... пък и гледам как всички колеги распъват на другия бряг.. и после всички бяха бесни... Незнам дали ще оставят една част за риболов или атакуват навсякаде .. просто някой да каже .. ако е така ... да неходим.snegk написа:Кажи къде бяха мрежите и има ли шанс да дигаме аларма.Защото от средата на канала,към другия бряг е забранено за нас и обратното,за мрежите е забранено да хвърлят от средата към рибарите

-
Имаше в центъра на целия водоем червени шамандури,значи от канала,че до най широкото място.Отсам шамандурите беше за нас,оттатък за рибарите.Шамандурите ги махнахме ние.Мрежарите също нарушават правилата,но охраната ги награбва.Между другото,всичките си големи риби съм ги хванал на отсамния бряг или по средата.Това зорлен да караме рибата на другия бряг е простотия
Това са правилата,но ние сме българи и всички ги нарушаваме.За другите правила относно рибите няма да коментирам.
Това е полужението брат,ти решаваш дали да ходиш или не. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Вярно е че си е тяхен .. и си е тяхна работа какво ще правят , но мисля че го правят без знанието на Нончо.
Виждал съм и съм разговарял с нончо и ми се видя много свестен и културен човек. Така мрежарите бъркат и в неговия джоб .. понеже колегите се заканваха да не стъпват там. Невярвам да им е разрешил да обискирват канала и то точно по хайверено време.. тва забранено в цял свят такова обезрибяване .. ама както и да е. Да праят квото искат .. да не забравяме че, живеем в България.
Виждал съм и съм разговарял с нончо и ми се видя много свестен и културен човек. Така мрежарите бъркат и в неговия джоб .. понеже колегите се заканваха да не стъпват там. Невярвам да им е разрешил да обискирват канала и то точно по хайверено време.. тва забранено в цял свят такова обезрибяване .. ама както и да е. Да праят квото искат .. да не забравяме че, живеем в България.

-
Васе в 8ч.ще ти кажа точно колко килограма риба са хванали с мрежите. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
5kg не е точно мушморок!
Има хора,къде си мечтаят за подобна риба!
Има хора,къде си мечтаят за подобна риба!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Готин излет
Все некой ден ще срещнете и Митичния трофей 

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Васка не се ядосвай,важното е че сте се събрали хубави хора и сте прекарали добре,естествена ти пак си показал майсторлък
,нали все пак този излет беше с малко по други цели
,относно мрежарите ще кажа тук там да видим дали ще има ефект.