Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

договор за аренда на язовир
Модератор: dantho.mihov
договор за аренда на язовир
Колеги можели някои да качи снимки на договор за аренда на язовир,какво трябва да представлява,че внаща община казаха че няма да се дават язовири под аранда,а един арендатор се хвали че преди седмица е взел единствения гиол които задържаше риба и при това до 2015,та си мисля че всичко е блъф .
-
- и господ не е толокова добър
Re: договор за аренда на язовир
И какво ще ти помогне договора като го видиш. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ми да знам кво представлява да не се изложим 'че а кое блъф и договора е менте ще има бой,е.ан и сръбска музика.Просто си мисля че просто не е правилно да удариш четри табели и два дена да грипосваш.
-
- и господ не е толокова добър
Не може ли деректно да питате иара или някое друго звено към което се води водоема 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Договор като всеки договор - Предмет на договора, цени, скорове и форс мажори 
Договорите се вадят от общината, кмета и след това общинския съвет решава кой на кой, като при тази ситуация има публичен търг обявен предварително
В повечето случай с пари под масата се решава всичко даже и до търг не се стига... така че договор не ти върши работа да го гледаш

Договорите се вадят от общината, кмета и след това общинския съвет решава кой на кой, като при тази ситуация има публичен търг обявен предварително

В повечето случай с пари под масата се решава всичко даже и до търг не се стига... така че договор не ти върши работа да го гледаш
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Просто незнаех какво да правя за това реших да ви питам за какво става въпрос да знам какво да правя че днес като разбрах направо камък ми застана на сърцето,просто още един язовир ще иде по дяволите.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кво ти пука.... Свитнете го тоя и си имате язовирче до 2015 ...ресьора написа:Колеги можели някои да качи снимки на договор за аренда на язовир,какво трябва да представлява,че внаща община казаха че няма да се дават язовири под аранда,а един арендатор се хвали че преди седмица е взел единствения гиол които задържаше риба и при това до 2015,та си мисля че всичко е блъф .

Последно промяна от eminem94 на Пон Мар 16, 2009 7:41 pm, променено общо 1 път.
- fish slavi
- разбира нещата
Кво ти пука.... Свитнете го тоя и си имате язовирче до 2015 ...
.... Сега базика на страна.Мисля че в интернет имаше една така страница със абсолютно всякакви бланки.См за прехвърляне,подаряване,прехвърляния на имоти и такива .... Мился,че ако потърсиш в google може и да намериш резултат.[/quote]
Колега то светването беше готово още днеска но след афекта с моите авери размислихме че ако всичко е законно здраво ще се изложим,но ако не е областа ще им се стори малка.Писна ми от такива арендатори осурнат язовира и чау, а ние дето си плащаме билетите да го духаме.

Колега то светването беше готово още днеска но след афекта с моите авери размислихме че ако всичко е законно здраво ще се изложим,но ако не е областа ще им се стори малка.Писна ми от такива арендатори осурнат язовира и чау, а ние дето си плащаме билетите да го духаме.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно така е .... А сега ако ги направят и тия картите направо .....
Kви карти браточка че нещо не мога да схванаeminem94 написа:Точно така е .... А сега ако ги направят и тия картите направо .....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нали се говори да има(да въведат) членски карти ....И ще има даден списък с язовири на който без такава карта да не можеш да лови(ако нямаш,се едно нямаш билет за риболов) , но не съм сигорен дали го гласуваха .Виж във Форума има цяла тема.
Бате не че не ми се ходи но нямам време,утре ще ида да видя за кво става въпрос,наистина няма нищо в саита за аренда на язовири,просто съм в такава среда че ако имаше търгове за язовири щях да разбера и точно за това се съмнявам че има договор за аренда.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Дискусията е излишна.Ако си(сте) искали добро място за риболов отдавна да сте го направили.Аз затова си направих язовирче и развъдниче,и инкубатори.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колегата Любомир Вичев от Пловдив беше обяснил в една тема как се взима язовир под аренда.УСПЕХ