Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

договор за аренда на язовир
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: договор за аренда на язовир
Дискусията е излишна.Ако си(сте) искали добро място за риболов отдавна да сте го направили.Аз затова си направих язовирче и развъдниче,и инкубатори.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колегата Любомир Вичев от Пловдив беше обяснил в една тема как се взима язовир под аренда.УСПЕХ
Евала бате ама за да си направиш язовир се искат пари които ние нямаме.И всеки ли трябва да има язовир за да има къде да хваща риба,та нали точно такива арендатори ошушкаха язовирите и ни докараха рибарите на това дереже.Въпроса не е да махнем с ръка и да кажем маината му да става квото ще, щото ако гледаме безочстно, полужението ще става още по зле.sashosofia написа:Дискусията е излишна.Ако си(сте) искали добро място за риболов отдавна да сте го направили.Аз затова си направих язовирче и развъдниче,и инкубатори.
Колеги спасихме още един язовир от разграбване в общината нищо не знаеха за договор за конкретния язовир просто незнам колко трябва да си нагъл за да сложиш табели и да мрежосваш язовир без да имаш договор,благодаря и на Иара за бързите деиствия,хванахме ги по бели гащи с мрежи в водата абе беше страшен екшън.Снимки ще кача по късно че снимките са в на един прятел фотоапарата
- asenfisherman
- ще става разбирач
Колега поздрави за активността в отстояване на правата ви
.Относно хвалбите на гореупоменатия субект ето сайта в които всеки може да провери концесията която го интересува,включително и за водоемите в страната
http://www.nkr.government.bg/app

http://www.nkr.government.bg/app
- stoil kolev
- научил се да хвърля
колега много е сложна,много от тях представят някакъв документ за язовира но той е за ползване на водата от язовира и те със него се перчат.във нашето горско има карта на общината и язовирите и които са отдадени.имах един случай отивам на един язовир-табелите сложени,аз имам приятел горски който отговаря за риболова.обаждам му се и го питам защо има табели той ми отговаря хвърляй бъдиците спокойно те са го вземали за напояване.аз им обяснявам на тях те пак хрипкат.обаждам му се втори път-на горския,той ми казва че ще се обади на колегата си в този район.и познайте на кого му звъни телефона-на единия от тях
след разговора по телефона те се оттеглиха като единия вика на другия да спрат че работата се е размирисала.така че имаме доста трудности заради такива изроди.знам за много такива язовири ама като ни е слаба системата така е.трябва да ги гоним до дупка 

Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.