Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

кога да кльонкам през деня или през ноща
Модератор: sapuna
кога да кльонкам през деня или през ноща
извинете за вапроса ама сам малко новобранец ако може малко да ме просветите ще ъам ви много благодарен
-
- сериозен играч
e аз да не би да съм го гледал по телевизията?Анатемосания написа:от 17ч до 1.30 през ноща.....това ти е времето....не че няма шанс и в друг часови пояс...но : тоя е от работливите !приемай съвети само от хора който са се посветили на тоя риболов...другите ще са ти доста подвеждащи...късмет !
аз си ходя за сомчета и си кьонкам и такова часово време няма дето си го дал ние седим понякога и по 24 часа вътре въпроса е да хване ударния час!рибата да не е с ролекс за да кълве по час?
- barutchiata ©
- Администратор

Колеги и колежки,
има на тоя свят много специлисти по какви ли не дела и пр.
Има и компютърни майстори и такива дето се развиват само на риболов на сом!!
А има и една стара поговорка - Голяма риба - за фукня,
дребна риба - за наяждане !!
И една проста равносметка = за 68 сома са необходими средно по два дни т.е. = 136 дни.
Годината има 365 дни!!
Та сметката, моля - Колегата или мрежари или е спал половин година "при идеални условия за лов" - по водоемите

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- barutchiata ©
- Администратор
old fox написа:![]()
![]()
И една проста равносметка = за 68 сома са необходими средно по два дни т.е. = 136 дни.
Годината има 365 дни!!
Та сметката, моля - Колегата или мрежари или е спал половин година "при идеални условия за лов" - по водоемите![]()
За тези които разбират е ясно ,че тези 68 сома има дни в които се хващат и за месец ......

За сведение с колегата Недко Димитров август 2004 хванахме за една седмица 24 сома на същия язовир .И защо да не може за едно лято да се хванат 68 сома .Още повече,че в лодката са поне двама риболовци,а понякога и трима.А на тези дето не разбират и са аджамии или някой лъже или им се привиждат мрежи