Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com
Форум
Мероприятия
Срещи и Купони
Среща на теца!!!
Модератор: sapuna
- Добата©
- разбира нещата

Re: Среща на теца!!!
След 30 мин отиваме с стоян/slivnalia/ на гости за вечерта на Васката и компания на теца

-
snegk
- и господ не е толокова добър

Пратете поздрави на компанията и успехrsvd написа:След 30 мин отиваме с стоян/slivnalia/ на гости за вечерта на Васката и компания на теца![]()
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
slivnalia
- кандидат преподавател

И така в събота към 15.00 с Добата(rsvd) тръгнахме към Теца, с нас тръгна Гошо,а после дойде и Стефко(uzov)дестинацията Бял Кладенец.Васката беше там от четвъртък и решихме да го посетим
отвратително време

Васката и неговата компания ни очакваха,нямаха сериозен удар,но пък имаха страхотно настроение въпреки гадното време

риболова започна така

продължи така

Аз мен завърши така
снимката е правена в къщи че ми свърши батерията на фотото
Студено време,кълването започна на мръкване ,аз издържах до към 1.30 и се скътах,каракудата даваше на пружина с бял червей.На сутринта кълването беше спряло и към 11.30 поехме към СливенПоздрави
отвратително време

Васката и неговата компания ни очакваха,нямаха сериозен удар,но пък имаха страхотно настроение въпреки гадното време

риболова започна така

продължи така

Аз мен завърши така
снимката е правена в къщи че ми свърши батерията на фотото Студено време,кълването започна на мръкване ,аз издържах до към 1.30 и се скътах,каракудата даваше на пружина с бял червей.На сутринта кълването беше спряло и към 11.30 поехме към СливенПоздрави
Последно промяна от slivnalia на Нед Мар 15, 2009 9:44 pm, променено общо 2 пъти.

-
snegk

Скарата и компанията е добра

- carpsliven2
- сериозен играч

Прибрах се и аз ... много трудон риболов .. един удар на края .. и се записах с 5 килограмово шаранче.
Преди туй кавги с мрежарите да не пускат мрежи върху въдиците ми, те са уливат .. опасалиса целия канал
Преди туй кавги с мрежарите да не пускат мрежи върху въдиците ми, те са уливат .. опасалиса целия канал

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
maistor_ribar
- научил се да хвърля

- MAESTROTO
- ще става разбирач

Браво,значи е излязъл един шаран.Не се съмнявам,че сте си прекарали добре,въпреки ,че времето беше кофти.Следващият път пак се обадете,като ходите.
Кефа цена няма!
- MAESTROTO
- ще става разбирач

На другия ден,след като се видяхме,в неделя аз отидох на яз.Оризаре,до Слънчев бряг и метнах на плувка.Имаше вятър ,слънцето се скри.На бял червей пробвах около час ,метнах и малко червеи за захранка......но нищо,даже и не пипна.След това минах и през Камчия,на Пода .Имаше колеги,само по няколко уклея казаха ,че са хванали .след това отидох на устието.Там пък въобше не кълве.след това на устието.
Кефа цена няма!
-
Бачо Илия
- учете се от него

Ми пълна свинщина и поредно прецакване на маса хора по тая схемаcarpsliven2 написа:Прибрах се и аз ... много трудон риболов .. един удар на края .. и се записах с 5 килограмово шаранче.
п.п. като чуя че накой пуска риби обратно на теца... и ми става едно тъжно и съболезнователно за човечеца
-
snegk

Дали ще пуснеш рибите на теца или другаде,това е без значение.Въпрос на съзнание,възпитание и култура.Ина мен ми е болно като гледам мрежите,но рибарите унищожват в пъти повиче риба.Там рибите не се хващат на мрежите,ловят се рядко.IDA написа:[
Ми пълна свинщина и поредно прецакване на маса хора по тая схемаХубавото е че моабета е бил на ниво и с приятели
![]()
п.п. като чуя че накой пуска риби обратно на теца... и ми става едно тъжно и съболезнователно за човечеца
Относно риболова,там той е труден.Рибата е пръсната навсякъде.На студеното се групира в три точки от по 50кв.А на топлото е пръсната на хиляди квадрати.Въпреки всичко с добра компания сте си прекарали добре.
- carpsliven2
- сериозен играч

Бат Илия .. те направо прекаляват с тяхните мрежи .. и рибата се хваща на мрежите .. понеже и идва сезона на размножаване и сега е анемична .. гледах с бинокал .. лодката ще потъне от риба .. а тази риба сега дава хайвер .. чудно закакво е тва масово клане.. Казаха че дали 4000 лева за мрежи и трябва да избиват.. и колко много колеги имаше и всичките капо .. ами как да хванат ... то опасано цялото с мрежи .. направо не е истина.. Рибарите също се озлобяват и почват клане и събират мънинките.. И какво става.. Тази година ще взимат само парите на хората , а риба трофейна ще хванат на върба у сряда .. тази която се спаси...ще е доста мнителна. Теца само ще си остане легенда , че държи много трофейни риби. Между другото за пръв път виждам за 4 дена на теца да не преиграе нито една риба.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
аз ти казах за мрежите васе всяка година е едно и също чак лятото като спрат да пускат на топлото ще ходя там рибата сега се крие около садките кадето има въжета и дуги укрития ше се опитам да кача 1 снимка да видите за кво става на въпрос
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса