Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За щука на Бели Извор
Модератор: Paublo_Eskobar
За щука на Бели Извор
Днес ходих за щука на бели извор,да ви кажа никакъв резолтат имах няколко потапвания но напразно,не иска да лапа само си играе,дали още мъжките оплождат хаивера незнам,но ми се случи да ми хапе струната, така извадих ония ден една захапала струната някои може да ми се смее но това е самата истина. 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За щука на Бели Извор
Ама пак ли са писалки .. Аз до колкото знам само дребосък е останал .. Тук-там някоя по-едра дето е наплашена от много мрежари и са се набили ... Пробва ли на спининг ?
Следващия път ако ходиш може да се обадиш да се присъединя и аз за компания

-
- разбира нещата
Вярно че са останали само дребосъци,но има и някоя по едричка.Аз по принцип ходя много често,почти през ден това ми е любимия язовир,лошото е че ги изловиха още малки писалки,и никои не ги пуска казват че ги зимат за зарибяване,но мрежари още не съм виждал.sandista написа:Ама пак ли са писалки .. Аз до колкото знам само дребосък е останал .. Тук-там някоя по-едра дето е наплашена от много мрежари и са се набили ... Пробва ли на спининг ?

Има колега,има и шарани но се ловят много трудно,има и каракуда но много рятко.Наи преобладаващи са костурите и се ловят много добре на жива стръв.borislavvasilev написа:друга риба имали там или само малки щуки?

- Румбата
- разбира нещата
За щуката разбрах ама за костура , нещо не схванах ! Как по точно на жива стръв , какви размери излизат и кога да се съберем там да се видим !? 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- разбира нещата
Колега,костурчетата са много добри някаде около 100гр.до 600гр.ловя ги на жива стръв,предимно на пападии и то на плувка.Аз ходя там всеки ден почти,кога кажеш може да се видим.За сега сме много зле с рибетата(живата стръв).Винаги можеш да ме намериш в ръкавите ходя наи-често.rumbata написа:За щуката разбрах ама за костура , нещо не схванах ! Как по точно на жива стръв , какви размери излизат и кога да се съберем там да се видим !?