ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от Emo-83 »

dsa написа:бургаските мошенници пак мъл4ат
Дай ми телефоните на някои от тях......може би не знаят,че и зарган се лови на бял червей. :shock: :wink:
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!

mi tuk v dobri4 niamame takiva klienti da pazaruvat golemi koli4estva kak 6te gi prodam 3-kg za 10 dena izmisli ne6to po priemlivo za da rabotim zaedno cial sezon da ne vzimame ot varna na 16 lv za kg
niama li na4in da gi sahranim za po dalgo ili da namalim koli4estvoto i da vzimame po 4esto[kato gi prodadem]ako si saglasen da se svarja s teb kaji ne6to za 1 kg 4e zapo4na ve4e sezona 4erveia se tarsi ve4e
iskam da znam ceni

predlaga6 li ili moje6 li da mi nameri6 takava malka vitrina za 4erveite koiato poddarja temperaturata i 4erveite se vijdat ot klientite [malka,eftena]

Ми тук в Добрич нямаме такива клиенти да пазаруват големи количества , как ще ги продам 3 килограма за 10 дни ? Измисли нещо по-приемливо , за да работим заедно цял сезон , за да не взимаме от Варна за 16лв кг. Няма ли начин да ги съхраним за по-дълго или да намалим количеството и да взимаме по-често(като ги продадем) ? Ако си съгласен да се свържа с теб ? Кажи нещо за 1 кг , че започна вече сезона , червея се търси вече , искам да знам цени.

Предлагаш ли или можеш ли да ми намериш такава малка витрина за червеите , която поддържа температурата и червеите се виждат от клиентите ( малка , евтина ) ?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Милене сори ,ама не се стърпях-ами да взема да ти позаредя и магазина със стока.А в Добрич ако не можеш да продадеш 3кг. за 10 дена,ами затваряй и се хващай с друго.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ми тук в Добрич нямаме такива клиенти да пазаруват големи количества , как ще ги продам 3 килограма за 10 дни ? Измисли нещо по-приемливо , за да работим заедно цял сезон , за да не взимаме от Варна за 16лв кг. Няма ли начин да ги съхраним за по-дълго или да намалим количеството и да взимаме по-често(като ги продадем) ? Ако си съгласен да се свържа с теб ? Кажи нещо за 1 кг , че започна вече сезона , червея се търси вече , искам да знам цени.

Предлагаш ли или можеш ли да ми намериш такава малка витрина за червеите , която поддържа температурата и червеите се виждат от клиентите ( малка , евтина ) ?
[/quote]
Е как така бе бате 1килограм.Тук сериозните риболовци ловят с това количество.Обикновенно то се взима от 2-3 човека.Вие там на грамаж не продавате ли :!: С тези малки кутийки ще ги продаваш и повече от месец.В едно кило качествен червей има 11-12 хиляди бройки.То така може да ти стигне и за цялата година.
Приеми,че ловиш на плувка.Ако вземеш 200-300гр. червей на нормална цена да кажем 14лв.Колко ще ти струват червеите :!: Максимум 3лв. :smt117 За това количество ще се ловят риби.Всичко е въпрос на сметка.И не може цяла Б-я да лови по този начин,а вие сега да чувате за него.Все пак всички вестници и списания описват това.Не вярвам,че там не ги четете.В Добрич нали сте нашата житница :!: Колко жито покълва от една шепа посев :!: Същото е и с риболова.Хвърли напред за да намериш зад теб.Три килограма е минималното количество,което продавам.В противен случай не ми се изплаща нито на мен,нито на теб.....транспорт,опаковка,чакане на рейсове и телефони разговори.Колегата Бутник е прав и не му се сърди за изказването.Не е с цел да те нагруби.Мой съвет е да прочетеш цялата тема.Осмисли я и тогава реши какво да правиш.От мен няма пречка да ти изпращам,но те само червеите са 3 вида.Аз по колко грама да ти изпратя от вид.Май ще трябва да копувам електронна везна....ужас. :idea:
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

МОДЕРИРАНО !!!

vie za men ne ste targovci [ne se obijdaite] no s vas niama da se razbereme vie ne ste naiasno s targovskite zakoni vie ne razbirate 4e v na6ia malak grad niama takiva klienti kato pri vas a i v tova vreme s tazi kriza niama koi da pazari taka kakto ni se iska na nas a , tozi deto mi govori tuka da mi zaredi magazina da mu ispratia malko snimki da vidi edin hubav targovski obekt deto takav niama i pri vas jalko 4e govorite gluposti bez da ste naiasno s niakoi raboti ot tozi harakter nie sme pomislili za tova imame po4ti vsi4ko no niama koi da go kupuva na6ite bogati klienti pazaruvat ot varna 2-3 pati po skapo no taka sa sviknali

Вие за мен не сте търговци ( не се обиждайте ) , но с Вас няма да се разбереме. Вие не сте на ясно с търговските закони , вие не разбирате , че в нашия малък град няма такива клиенти като при Вас , а и в това време с тази криза няма кой да пазари така както ни се иска на нас , а този дето ми говори тука да ми зареди магазина , да му изпратя малко снимки да види един хубав тръговски обект дето няма при Вас. Жалко , че говорите глупости без да сте наясно с някои работи от този характер. Ние сме помислили за това имаме почти всичко , но няма кой да го купува. Нашите богати клиенти пазаруват от Варна 2-3 пъти по-скъпо , но така са свикнали
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

milen1234 написа:

vie za men ne ste targovci [ne se obijdaite] no s vas niama da se razbereme vie ne ste naiasno s targovskite zakoni vie ne razbirate 4e v na6ia malak grad niama takiva klienti kato pri vas a i v tova vreme s tazi kriza niama koi da pazari taka kakto ni se iska na nas a , tozi deto mi govori tuka da mi zaredi magazina da mu ispratia malko snimki da vidi edin hubav targovski obekt deto takav niama i pri vas jalko 4e govorite gluposti bez da ste naiasno s niakoi raboti ot tozi harakter nie sme pomislili za tova imame po4ti vsi4ko no niama koi da go kupuva na6ite bogati klienti pazaruvat ot varna 2-3 pati po skapo no taka sa sviknali

Колега , извинявай , ама най-учтиво те помолих да не пишеш на ЛАТИНИЦА. 3 пъти ти модерирам мнения в темата и не зацепваш. Пиша ти най-учтиво ЛС , но ти дори не си правиш труда да го прочетеш.
Не искам да ти трия менията , но все пак форума си има правила.
А и напълно подкрепям Ицо и Емо. Как няма да можеш да продадеш толкова минимално количесто червеи за такъв кратък период.
Било то на грамаж или на кутийки , но ще се продадат , иначе за какво си отворил магазин.
Не живееш в село.
Добрич не е толкова малък град все пак.
Поздрави.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

ок ,благодаря за забележката ще се постарая
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

milen1234 написа:ок ,благодаря за забележката ще се постарая

Taка вече е по-добре :wink:

А защо не можеш да продадеш въпросното количесто червеи за този период от време :roll:
Наистина Добрич не е малък град и предполагам многоуважавания господин Ивайло Митев не е единствения платежоспособен риболовец в региона.
Съвсем нормално е за 2-3 дни да ги продадеш , както на кутийки , така и на грамаж.
Правя съпоставка с Перник ( около 80 000 души ) и дори с Радомир ( около 15 000 души ). В петък , събота и неделя ми се е случвало сутрин в 5-6-7 дори към 8-9 часа да чакам по 10-15 минути защото има опашка за червеи :shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Според мен, консумацията на бял е в зависимост от характера на риболова в даден район- дали има големи реки и дали е обичайната стръв за тези реки :idea: Добрич, май няма реки ; и Карлово няма- тук например, не знам някой да купува повече от по 100гр шарен и пинки- и то за 2-3 риболова ( за захранката и за стръв) :idea: 8)
Изображение
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

ами да Митев ми е клиент копува си от мен живи рибки

тук в ДОБРИЧ имаме доста магазини/рибарски много от клиентите предпочитат морето сладководните водоеми не са много е доста са но няма много риба в тях тук всички магазини предлагаме бял червеи аз предлагам малка и голяма доза но доста от клиентите коментират че голямата им е много защото те не подхранват с тях а само ползват за страв и им оставало /трябва да изхварлят така не може/
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

milen1234 написа:тук в ДОБРИЧ имаме доста магазини/рибарски много от клиентите предпочитат морето сладководните водоеми не са много е доста са но няма много риба в тях тук всички магазини предлагаме бял червеи аз предлагам малка и голяма доза но доста от клиентите коментират че голямата им е много защото те не подхранват с тях а само ползват за страв и им оставало /трябва да изхварлят така не може/
Колега,личен пример трябва да има.Аз винаги съм приемал покани от клиенти за съвместен риболов,и като видят с колко захранка и бял тръгвам за риба,и най- вече и резултата,си променят мирогледа.Така,че недей да обвиняваш който и да е било,че не разбираме от търговия.Дай да не си мерим п....те.Само като съвет,ти си този който трябва да ги накараш да ловят с повече бял,а пък то си е за тебе.Нито на Емо ще му падне оборота,нито на мен ще ми накривиш шапката.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

не съм трагнал да си го мериа с никого аз питам-запитвам за оферти относно работата ми вие с емо ли си ги мерите там ?

какво става с тези хладилни витринки не ви ли е попадало нещо подобно нали се занимавате одавна с червеи да развиваме, разпространяваме поне вашата стока
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Абе знаете ли,че пича от Добрич може и да е прав...къде там имат водоеми,където да хранят с бял червей.Интересна ситуация-аз живея в смотано градче в Северозападна България,което е под 5000 души-онзи ден стана скандал,щото тариката преди мен купи 0.500 кг червей и за мен не остана,а ми трябваха поне 300 грама.Добре,че колегите на Огоста имаха.На риболов с по-малко от 300 гр не ходя, а и не само аз.
milen1234
новобранец
новобранец

Мнение от milen1234 »

ок приател,но нали знаеш че несте много тия дето ходите на излед 300-500гр нали те твардят че трябва всички да ходят като теб

рибарчета в нашия окраг платежоспособните рибари се броят на прасти и на мен ми се иска да продавам по много червеи но не става хората идват от 4-5 км да си купят една котиика малка от 40-50ст и даже като нямам в момента се сардят аз сащо бих трагнал с 300гр за по голям успех но не всеки има вазможност така че сезона започна времето щте покаже ако трагне при мен щте ви се обадя за5-6 кг на седмица ЗАПОМНЕТЕ:БОГАТИТЕ ХОРА СА ЛОВЦИ А НЕ РИБАРИ.
Аватар
brokera
новобранец
новобранец

Мнение от brokera »

milen1234 ,
с такова говорене и такъв тон е очевидно защо нямаш клиенти.
Философията ти за бедния рибар е несериозна и пречи на бизнеса ти
1 лев за стръв на излет няма да срине бюджета и на най - бедният рибар.
Важното е как им го предлагаш -ще си позволя да ти дам един съвет.
Лепни следната реклама на магазина си :

бял червей малка кутийка - 0.50 лв
ПРОМОЦИЯ
от 20 март до 20 април
за 5 кутийки - 1 лев

и ще продаваш по 3 кг на седмица – повярвай ми , тези които до сега са давали
по 50 ст. за кутийка с удоволствие ще си купуват 5 за левче на излет - проста сметка.

П.П. когато пишеш рекламата внимавай за правописните грешки – тук може да правим
правописни грешки , но за реклама е недопустимо.
Моля те не ми отговаряй ,позволих си да ти дам съвет с най – добри чувства а не да споря с теб.
Успех в бизнеса и дай боже да продаваш по кило на ден !
Последно промяна от brokera на Чет Мар 19, 2009 6:20 am, променено общо 1 път.
Риболовците са два вида: едните гледат на риболова като на спорт, а другите успяват нещо да уловят ...
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”