Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Троян Оупън 1-ви кръг:
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Троян Оупън 1-ви кръг:
Троян Оупън 1-ви кръг:
16.04.06 платено язовирче в село Батошево.
10 участника наредени на стената.
Имената на майсторите: Васката(Бомбата), Любака, Павли(Баторито), Петко(Горския), Пешо(Чопа), Светослав (Секо), Марин(Пушека),Ицо(брат ми), Марин(Пожарникара) и Тони(Китаеца).
За съжаление не можа да вземе участие (поради болест) не безизвестния Теко.
За 5 часа(от 10 до 3) бяха извадени около 30 шаранчета от 1 кг до 1.5 кг. Рибата беше капризна и на вътре, като на мач се хванаха около 70% от рибите а останалите на щеките(Тони Китаеца хвана 3 с директния на 6 метра).
Победител стана Ицо с 8 шаранчета (около 9 кг) а на второ и трето място останаха Секо и Пушека.
Последва и волна програма с биричка и кебапчета......
Ето и малко снимки:

16.04.06 платено язовирче в село Батошево.
10 участника наредени на стената.
Имената на майсторите: Васката(Бомбата), Любака, Павли(Баторито), Петко(Горския), Пешо(Чопа), Светослав (Секо), Марин(Пушека),Ицо(брат ми), Марин(Пожарникара) и Тони(Китаеца).
За съжаление не можа да вземе участие (поради болест) не безизвестния Теко.
За 5 часа(от 10 до 3) бяха извадени около 30 шаранчета от 1 кг до 1.5 кг. Рибата беше капризна и на вътре, като на мач се хванаха около 70% от рибите а останалите на щеките(Тони Китаеца хвана 3 с директния на 6 метра).
Победител стана Ицо с 8 шаранчета (около 9 кг) а на второ и трето място останаха Секо и Пушека.
Последва и волна програма с биричка и кебапчета......
Ето и малко снимки:

- barutchiata ©
- Администратор
ами на някой по голям язовир го направете , та ако сутринта минат кравите от близкото село на водопой , да не сбирате рибетата с голи ръце !!pavleto
post Днес, 05:33 PM
Пост #4
Дайте предложения къде и кога да направим следващото състезание

и още ме е яд , че не участвах в "Несебър Оупън март 2006" , но ми беше зашит десния показалец /2 конеца/ , а на такива състезания "група инвалидност" не е предимство ..

На платено не одим !