Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

забрана
Модератор: dantho.mihov
забрана
Здражеите колеги! Молбата ми е да ми отговорите на два въпроса:
Кога е закриването на риболовния сезон /от кога е забраната за сладководния риболов и ще има ли забрана на Овчарица и ако да от кога ще е?
Ще се раджам да ми отговорите на въпросите и на слука!!!
Кога е закриването на риболовния сезон /от кога е забраната за сладководния риболов и ще има ли забрана на Овчарица и ако да от кога ще е?
- dinkovm
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: забрана
За закриване не знам , но по закон от средата на април всяка година се забранява улова на риби с пролетно -летно размножаване. Други риби се ловят и през това време , като пъстървата например. Забранени водоеми няма. Конкретно за Овчарица незнам. Забранява се определин вид риба,като споменах по-горе. В предвиден от ЗРА случаи / време най вече/ тази дата може да бъде променяна. Тази година е променена и забрана за улов на риба с пролетно летно размножаване в не пастървовите зони влиза в сила от 02 май до 16 юни включително. Имаме още две седмици. На слука.k.nikolov написа:Здражеите колеги! Молбата ми е да ми отговорите на два въпроса:
Динко В.Мустански