Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На изловеното язовирче в дъждът
Re: На изловеното язовирче в дъждът
Рибите са доста над допустимите разрешени размери.
Всеки сам си преценява.А за това кой дали ще се наяде не е важно.
Има си теми за коментиране на морал и т.нат.
Защо се коментира това тук в темата за излета на колегата.

-
- ще става разбирач
Снимката наистина по-добре да я няма.
За другото може да се направи дисертация.
Истината е някъде там. Лошото, че е само една.
За другото може да се направи дисертация.
Истината е някъде там. Лошото, че е само една.
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
грозна картинка колега
ако ги бе пуснал, съм сигурен че сега щеше да се чувстваш по-добре!!!помисли върху написаното 

YOU LL NEVER WALK ALONE
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
защото ако не предприемем нещо ,децата ни ще ходят на риба за слънчак,и ще се снимат с10см-ви уклейки!!!chipi_ написа:Рибите са доста над допустимите разрешени размери.

YOU LL NEVER WALK ALONE
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Какво се възражда бе Данчо,какво след като е изспуснат максимално и циганите го опоскват.Ти от циганите ли чакаш възраждане,да аз ще се възродя като и те започнат да си плащат данъците .Но това никога няма да стане.Кой знае какво станало-три шаранчета и с тях се свърши рибата.Гледате дребните неща или ...Водоема е изоставен,така ли иначе е обречен на пустош.jporlando написа:chipi_ написа:Пабло какво е нарушил колегата че нещо не те разбирам.
Ти никога ли не си вземал риба или само в Метро я хващаш.
Това за обезрибяването на водоемите е от фактори който всички ги знаем.
Е за това казах че трябва да хванеш ГИГАНТ за да пуснеш тема тук.
Рискуваш иначе да бъдеш оплют.![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва ли и ние да сме към онези фактори за , които споменаваш? Това,че имаш билет редовен платен и т.н. ,не те извинява,ако си прибираш маломерките ,защото ставаш,като ония от фактора само,че под друга форма....
Е,ако си на платен евентуално можеш да ги вземеш ,плащаш и ядеш,там фактори няма уви......
Не става въпрос за оплюване,става въпрос за самоконтрола и човештината в риболовеца.Ще се наядеш ли с три малки костеливи шаранчета?Това,че е свободен изтарашен гьол още повече те задължава да ги пуснеш,защото тези шаранчета щяха да дадат живот на стотици други и водоема бавно и сигурно да се възроди.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
А беше добре да ги пуснете в някой друг водоем,жалко за рибетата.Убили сте 1 ден добре,но сте убили и много повече

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
chipi_ написа:БРАВО колега.![]()
Бъди сигурен че няма да се харесаш на всички,с подобни репортажи.(особенно ако не са от Теца с 20+)
Какво им има на шарковците, не са маломерни
тъка че фърляй на скарата.И после турни една снимчица тука с наредената софра, биричката
да не забравиш.

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
-
- вече хвърля и на тежко
Абе вие всички станахте големи моралисти нещо? Кой ви знае какво правите в действителност ама тука пред клавиатурата сте по-чисти от момина сълза. Изобщо мислите ли като четете? Човекът си пише, че ги е ловил на арендован водоем след като арендатора си е изловил рибата! Ами ако водоемът беше мой и аз съм го пуснал да се лови знаете ли как ще ви отсвиря всички дето го критикувате? Тази риба е платена от някого, отгледана е изкуствено и всички тия ревове срещу колегата са не само смешни , а жалки и абсолютно неадекватни. Казал някой нещо и айде всички по терлички се наредили след него. Аман от подгласници и критикари, ей!

All we are is dust in the wind...
Ми излез с некой моралист, от тези дето изказаха мнение и ще разбереш кой какъв е,но всеки си има мнение все пак, не мислиш ли? А пък картината си е без коментар,само виж такъма в калта и предценявай колко риби си умират просто ей така.Katana написа:Абе вие всички станахте големи моралисти нещо? Кой ви знае какво правите в действителност ама тука пред клавиатурата сте по-чисти от момина сълза. Изобщо мислите ли като четете? Човекът си пише, че ги е ловил на арендован водоем след като арендатора си е изловил рибата! Ами ако водоемът беше мой и аз съм го пуснал да се лови знаете ли как ще ви отсвиря всички дето го критикувате? Тази риба е платена от някого, отгледана е изкуствено и всички тия ревове срещу колегата са не само смешни , а жалки и абсолютно неадекватни. Казал някой нещо и айде всички по терлички се наредили след него. Аман от подгласници и критикари, ей!![]()
![]()
Чаушана са лови на тиливизор,майна.

Колеги, придържайте се към темата и спазвайте добрия тон!
Нищо лично,ама тая снимка е на колегата,от друг негов "риболов"
Говоря за отношение към рибата,а не за "майсторлък"
Да е жив и здрав,да си лови!

-
- вече хвърля и на тежко
Абе ако ще да е дявол в рибарски гащеризон, коментирай конкретния случай! Не ми доказвай със снимки кой какъв е и защо такъв е. Нито го познавам, нито ме интересува какви снимки има в галерията си. Ами що не изровиш и не покажеш снимки как дядо му е ловил риба със срекмето за да илюстрираш още по-добре отношението му към рибата?! Тук става дума за това, че човекът е отишъл на арендован водоем, уловил си е 4 шарана, пуснал е единия защото е бил малък и си е прибрал останалите три, които видно от снимките не са маломерни! Толкоз! А ти, както и една камара други праведници се хвърлихте да го овикате! Няма що, голяма сте работа!петко стоянов написа:Нищо лично,ама тая снимка е на колегата,от друг негов "риболов"Говоря за отношение към рибата,а не за "майсторлък"
Да е жив и здрав,да си лови!
Просто разбирам Риболова по друг начин
-според мен-правилния!

-
- вече хвърля и на тежко
Понеже ми изтриха поста в отговор на цитирания твой ще ти кажа. С "моралисти" излизай ти, аз нямам желание. Що се отнася до "преДценката", ти пък се замисли че това е язовир под аренда и тогава се възмущавай. Защото ако това разтърсва душата ти какво би казал когато същите тези риби ги вадят с мрежи и ги изсипват на камари на брега за да ги разпределят по големина и вид? Прави разлика между риба от див водоем и такава развъждана специално за храна.sarafov написа:Ми излез с некой моралист, от тези дето изказаха мнение и ще разбереш кой какъв е,но всеки си има мнение все пак, не мислиш ли? А пък картината си е без коментар,само виж такъма в калта и предценявай колко риби си умират просто ей така.Katana написа:Абе вие всички станахте големи моралисти нещо? Кой ви знае какво правите в действителност ама тука пред клавиатурата сте по-чисти от момина сълза. Изобщо мислите ли като четете? Човекът си пише, че ги е ловил на арендован водоем след като арендатора си е изловил рибата! Ами ако водоемът беше мой и аз съм го пуснал да се лови знаете ли как ще ви отсвиря всички дето го критикувате? Тази риба е платена от някого, отгледана е изкуствено и всички тия ревове срещу колегата са не само смешни , а жалки и абсолютно неадекватни. Казал някой нещо и айде всички по терлички се наредили след него. Аман от подгласници и критикари, ей!![]()
![]()