Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица-топлото
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Овчарица-топлото
Между другото .. като се позамислих ... имам 5 чувала с боклук който качих от теца + нашия.. нашия го хвърлих ... ама тоз го запазих .. смятам да им го върна другия път на теца .. що пък да им помагам.. ...

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- вече хвърля и на тежко
А,аз честно казано нямам никакво желание да ходя,от както последния път нахвърляха мрежите върху макарите и си загубих два дена
Може и арендатора да не знае какво правят,но фактите са си факти.

Овации за Сливенската група и адмирации за виновниците за събирането!!!
Статута на водоема не е тайна,няма на кого да се сърдите!
Там се ловят и трофеи! Имам клип на VHS с вадене на 32 кг. амур
Дистанция 30м.
Нямах време да дойда,за което съжалявам

Статута на водоема не е тайна,няма на кого да се сърдите!
Там се ловят и трофеи! Имам клип на VHS с вадене на 32 кг. амур

Нямах време да дойда,за което съжалявам

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Поздравления,Васко!Радвам се ,че дойдох и се запознах с вас!Майстори сте от всякъде!Жалко ,че времето беше лошо.Аз щракнах няколко снимки с телефона,ама още не съм ги свалил,може би утре това ще стане и ще ги пусна тук,дано да успея.
Пишете кога пак ще ходите някъде.Аз тази събота или неделя се каня да ходя на Тунджа до с.Зимница,ако времето не е много лошо.Но ще съм около Вас.
Пишете кога пак ще ходите някъде.Аз тази събота или неделя се каня да ходя на Тунджа до с.Зимница,ако времето не е много лошо.Но ще съм около Вас.
Кефа цена няма!
-
- разбира нещата
Евала на Маестрото за виното
С голям кеф се напих вечерта
На другия ден пипнах по монтажа на Васко и резултата-налице-нали Васе
Само съжалявам,че не можах да бъда там от самото начало
Без мен да не си тръгнал повече
П.П-за Васко-Да не си се подвел НИКОГАІАМА НИКОГА по иформации...
Шараните щяха да са не един а 11 за четири дена
Както и да е минало-свършено
П.П зА Мечолина-има черна точка от мене
Имах да го черпя ама той...

Без мен да не си тръгнал повече

П.П-за Васко-Да не си се подвел НИКОГАІАМА НИКОГА по иформации...
Шараните щяха да са не един а 11 за четири дена

П.П зА Мечолина-има черна точка от мене

Имах да го черпя ама той...
- carpsliven2
- сериозен играч
От днес риболова на топлото с мреже е забранен и специални благодарности към хората които помогнаха .. евала и на шефовете .. поне ще ходим на воля ..
п.п. секреткарп .. и твоя монтаж непроработи .. ама аз искарах един друг от архива и проработи .. важното е че си мисла че, усетих самата тактика и се надявам другия път да вкарам 6-7 гола.
Щом мрежарите нема да ни досаждат е супер и при първото хубаво време отново ще се съберем там.
Специални благодарности на колегата от Варна - маестрото , за хубавото вино и приятелското отношение
п.п. секреткарп .. и твоя монтаж непроработи .. ама аз искарах един друг от архива и проработи .. важното е че си мисла че, усетих самата тактика и се надявам другия път да вкарам 6-7 гола.

Специални благодарности на колегата от Варна - маестрото , за хубавото вино и приятелското отношение

-
- разбира нещата
Ти пък къде се изгуби-ще повторим това събитие,да знаеш...Много ми беше хубаво с вас!slivnalia написа:Василе неблагодарник такъв![]()
![]()
![]()
Ей и ние донесохме вино и приятелско отношение![]()
![]()
- carpsliven2
- сериозен играч
Вие си знаете че ви обичам много понеже сте истински.. неми пука за рибата а.. за компанията .. надявам се винаги да сме така задружни и заедно и да сме пример за подражаниеslivnalia написа:Василе неблагодарник такъв![]()
![]()
![]()
Ей и ние донесохме вино и приятелско отношение![]()
![]()

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дай боже да е така !carpsliven2 написа:От днес риболова на топлото с мреже е забранен и специални благодарности към хората които помогнаха .. евала и на шефовете .. поне ще ходим на воля ..
п.п. секреткарп .. и твоя монтаж непроработи .. ама аз искарах един друг от архива и проработи .. важното е че си мисла че, усетих самата тактика и се надявам другия път да вкарам 6-7 гола.Щом мрежарите нема да ни досаждат е супер и при първото хубаво време отново ще се съберем там.
Миналата година 20 дена след като сложиха онези червени шамандури за които спомена Илийката и се нададе вой , излезе забрана да не се пускат мрежи в топлото !
А познай какво стана ?
Забраната издържа точно 2 седмици

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Момчета, пожелавам ви да добиете битката с мрежарите и да си ловите там винаги трофеини рибоци 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- carpsliven2
- сериозен играч
nikola polizovski написа:Момчета, пожелавам ви да добиете битката с мрежарите и да си ловите там винаги трофеини рибоци

Ами платихме 4 такси .. понеже бяхме 4'ма , а имахме распънати 7 въдици .. полвин час след като ни таксуваха ни атакуваха мрежарите.. след поредната расправия ни казаха че ще се обадат на охраната да ни върнат таксите и да се махаме... добре .. ама недойде никой .. изчакахме около час .. никой несе появи и събрахме и си тръгнахме.. неми пука за таксите или за рибата .. ама няма да стоя там и да пуска мрежи до мен .. тва за мен е подигравка с хората.

Някой от шефовете ако беше там .. съм сигорен че щяха да ги смъмрат ... понеже има достатъчно място където могат да си опъват мрежите без да пречат на рибарите.. дори и охраната щяха да им са скарат ако ги бяха видели.

Утре ще ходя до Теца и ще потвърдя дали се спазва забраната .Оня ден видях да вадят хубава щука на самата стена на рибка за голямо мое учудване към 5 лампа а не до някакъв саз.
Вчера бях на стената и мрежарите си пуснаха мрежите вечерта.Едва ли ще спрат да пускат.
-
- научил се да хвърля
Хора,айде стига сте се занимавали с тия мрежи на теца!Те се пускат от както е създаден и ще се пускат докато има риба в язовира!След като толкова ви дразнят просто не ходете и ще ви е спокойно!Темата е дъвкана във всяка тема свързана с теца,а не вярвам някой да се заблуждава,че печалбата на Нончо идва от таксичките(защото каквото и да си говорим 10 лева за 24 часа не е толкова скъпо),които ни събира!То ако беше така отдавна да е направил пътя покрай язовира така, че да може да се влиза и през най-големите дъждове и студове!Не се заяждам с никой,просто така се оспамват хубави теми,което е безмислено!Предлагам ако има още желаещи да се оплакват по темата да се направи такава в подфорум бракониери и всяко мнение,коеъо не е там да се трие от модератор!Айде наздраве