Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Враждебна 19.03
-
- научил се да хвърля
Враждебна 19.03
Здравейте колеги!
Днес на пук на вятъра реших да се разходя до Враждебченските баластриери и по точно до една от тях,на която миналите дни излизаше прилично уклей и червеноперка.
Намерих си едно по закътано местенце,захраних само с пинки (защото не бях подготвен) и зачаках!
Такъма беше:кука 16,повод 10 и 1.5 гр. подвижна плувка,стръв пинки два на куката,един бял и един розов забодени от към дупетата
Търсих първо червеноперката някаде около дъното,което на два метра от брега идваше на 4м.
За жалост и следа от нея нямаше
Реших да пробвам уклея и вдигнах плувката на 3 м. ,но и там нищо!
Вятъра ми идваше странично и бързо избутваше плувката до брега на около 3 метра от мен и ми писна по едно време и реших да я оставя там и да си запаля една цигара.
След 10тина минути имаше удар и след кратка борба излезна един среден клен,малко след това още един и така станаха десетина от които единия доста приличен(с него се борих 5/6 минути заради тънкия повод).
След около 2 часа кленовете явно изчезнаха от заливчети и другата риба се поразмърда
Извадих и няколко червеноперки,като само една прилична и един уклей
Рибата си плува отново с изключение на 3 от кленовете(най едрите),които мисля да си изпека на скаричката и да изпият някоя и друга бира

Ще помоля някой ако може да оправи снимките,защото аз нещо не се справям
Благодаря предварително
Днес на пук на вятъра реших да се разходя до Враждебченските баластриери и по точно до една от тях,на която миналите дни излизаше прилично уклей и червеноперка.
Намерих си едно по закътано местенце,захраних само с пинки (защото не бях подготвен) и зачаках!
Такъма беше:кука 16,повод 10 и 1.5 гр. подвижна плувка,стръв пинки два на куката,един бял и един розов забодени от към дупетата

Търсих първо червеноперката някаде около дъното,което на два метра от брега идваше на 4м.
За жалост и следа от нея нямаше

Реших да пробвам уклея и вдигнах плувката на 3 м. ,но и там нищо!
Вятъра ми идваше странично и бързо избутваше плувката до брега на около 3 метра от мен и ми писна по едно време и реших да я оставя там и да си запаля една цигара.
След 10тина минути имаше удар и след кратка борба излезна един среден клен,малко след това още един и така станаха десетина от които единия доста приличен(с него се борих 5/6 минути заради тънкия повод).
След около 2 часа кленовете явно изчезнаха от заливчети и другата риба се поразмърда

Извадих и няколко червеноперки,като само една прилична и един уклей

Рибата си плува отново с изключение на 3 от кленовете(най едрите),които мисля да си изпека на скаричката и да изпият някоя и друга бира

Ще помоля някой ако може да оправи снимките,защото аз нещо не се справям

Благодаря предварително

-
- разбира нещата
- maycal
- ще става разбирач
Re: Враждебна 19.03
Браво Минков!...В неделя аз висях на същия водоем-срещу острова, за щука-на дъно ( и за бяла риба?), на тапа, и спининг, без никакъв резултат, естествено!...От други 6-7 рибари на плувка, никой нищо не хвана!
- BV
- вече хвърля и на тежко
Заповядай, колега! Поздравления за излета и улова!ivanminkov1981 написа:Ще помоля някой ако може да оправи снимките,защото аз нещо не се справям![]()
Благодаря предварително

П.П.: Имаш ЛС

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво колега
п.с. Беше ли вчера в Пловдив на мача на ЦСКА или те бъркам
Приличаш поразително на един 

п.с. Беше ли вчера в Пловдив на мача на ЦСКА или те бъркам

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Не бе, момчето гони визията на Валентино РосиTRANSKI RIBAR написа:Браво колега![]()
п.с. Беше ли вчера в Пловдив на мача на ЦСКА или те бъркамПриличаш поразително на един

На платено не одим !
-
- научил се да хвърля
За "Роси" съм по съгласен,че и без това моторите са ми в кръвтаsampo написа:Не бе, момчето гони визията на Валентино РосиTRANSKI RIBAR написа:Браво колега![]()
п.с. Беше ли вчера в Пловдив на мача на ЦСКА или те бъркамПриличаш поразително на един
![]()

А за това дали съм бил на мач???
Та аз дори незнам какво е това футболен мач! можеби нещо за ядене или пък някакво заведение

-
- сериозен играч