За Риба на Яз.Слаковци

Модератори: bobopeli, sapuna

tope1965
новобранец
новобранец

За Риба на Яз.Слаковци

Мнение от tope1965 »

В никакъв случаи не ходете на яз.Слаковци.Постоянно лъжат че зарибяват.На 18.04.2006г.бяхме 3-ма рибари с 11въдици,14 часа и само един бял амур около 0.500кг.Времето беше прекрасно за риба.Ту превали,ту спре. Имаше още7-8 рибари,но си останаха само с псувни и закани,че това е последно идване на яз Слаковци.Щом видят,че има рибари,се започва изпускане на язовира,за по един час,но това е достатъчно.За бога хора не ХОДЕТЕ!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

яз. Слаковци

Мнение от Диканаров »

Колега, благодаря. Няма да отида там по празниците.
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Абе и на мен преди извесно време ми казаха хора които са добре осведомени с порядките на този гьол,че тези които стопанисват гьола бая икономисват истината.Май ще се окаже вярно.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ходих зимата по информация че са пуснали пъстърва. Под бунгалата имаше към 20-тина умрели пъстърви, значи бяха пускали. Но тоя номер с изпускането на го бяха направи и рибата не искаше да бутне.
При спадане на нивото дори само с 5 см за такива малки язовирчета рибата престава да кълве.
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Номера е ясен важното е да си взимат таксите, да се множът мераклиите а пък дали ще си направят кефа за което всъщност са там на стопаните им е през.........!
tope1965
новобранец
новобранец

Re: За Риба на Яз.Слаковци

Мнение от tope1965 »

[quote="tope1965"]В никакъв случаи не ходете на яз.Слаковци.Постоянно лъжат че зарибяват.В интернета пише,че са пуснали 600кг.шаран на 08.04,но колеги които са били тогава там,казаха,че са пуснали не повече от 50-60бр.На 18.04.2006г.бяхме 3-ма рибари с 11въдици,14 часа и само един бял амур около 0.500кг.Времето беше прекрасно за риба.Ту превали,ту спре. Имаше още7-8 рибари,но си останаха само с псувни и закани,че това е последно идване на яз Слаковци.Щом видят,че има рибари,се започва изпускане на язовира,за по един час,но това е достатъчно.За бога хора не ХОДЕТЕ!Tрябва да се направи боикот,поне 1месец да не стъпва никои там.
яз.Слаковци
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Обещавам няма да ходя в скоро време.
daiwa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от daiwa »

Мислех да съм там по празниците..........няма да стъпя поне 2 месеца-ГАДОВЕ :evil:
Изображение

За риболов от маса и жена ставам.
keymaker
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от keymaker »

абе пичове тоя гьол неможе да се ТОЧИ щото нема от къде той само може да ПРЕЛИВА щото има от къде а защо не се хваща и аз незнам
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

keymaker написа:абе пичове тоя гьол неможе да се ТОЧИ щото нема от къде той само може да ПРЕЛИВА щото има от къде а защо не се хваща и аз незнам
Не се плаши чорбаджиите са му хванали цаката, инак каде ще им излезне края.
eventer
новобранец
новобранец

Мнение от eventer »

На 26 / 27 август. Съботата - следобед и вечерта (преди дъжда по мръкнало) и неделя цялата сутрин - само слънчаци на торен!! И така за всички колеги около мен!
Успях да извадя едно сомче 5/600 грама на пилешки дроб и това май беше последната риба във водоема :(
Нищо! Плувката неподвижна на каквато и да е стръв! Колегите на дъно си вадеха кротко слънчаците и проклетисваха...
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”