Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Около Извор по-перспективен е Маджурския язовир - минава се през селото, леко на запад. Пролетта се лови много таранка, като на някои места излизат едри. За шараните знам от извадените с мрежи. Има го постоянно, но за въдица може да е безрезултатен риболова. Много мрежар въди!
Другия Цинганския язовир, над гробищата е плитък, пълен с дребна таранка и съмнително инфо за някое шаранче.
Аз лично правя по едно две излетчета всяка пролет на Маджурския за таранка на директен.
Другия Цинганския язовир, над гробищата е плитък, пълен с дребна таранка и съмнително инфо за някое шаранче.
Аз лично правя по едно две излетчета всяка пролет на Маджурския за таранка на директен.
Боцмане,тва на запъд след моста в ляво ли е 

- каридата
- учете се от него
То и това е важно,да се знае дали е под аренда или не.Явно не е.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Запад, смятам, че е през моста направо през селото през центъра и отиваш на Маджурския. На ляво от моста се пада Циганския. Не са арендовани.
- Живко Василев
- разбира нещата
Здравейте колеги.Исками се събота неделя да направя едни пастървички
Да ми дадете инфо, може и на лични.Около Звездец мисля че имаше рибарници и хотелска част, ако някой има инфо или тел моля да ми го изпрати.Много проблеми на работа таз седмица, та ми се иска да разпусна малко пък и да хвана някой хубава рибка.
Поздрав

Поздрав

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- сериозен играч
В рибарника не се лови.Той е с оросители и . н. Има много хубава хотелска част и кръма.Рибата е прясна.Нощувката ако не се лъжа беше към 75 лв двойната стая.Малко скъпо е но за една вечер си струва.За пъстърва ще се постараеш по реката да ловиш.Внимавай с тези дъждове.... реката много бързо дига ниво 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Живко Василев
- разбира нещата
Благодаря за инфото Тишо.На реката миналата година ходих.Местните като видяха че нося въдици се стресирахаrimohit написа:В рибарника не се лови...

Ако някои има на идея къде има хубав рибарник с хотелска част, от тази страна на Стара Планина нека сподели.Пътя не ме плаши щото на месец въртя по 5000 км. единствено проход не ми се минава, защото в понеделник пак занимавам към Варна и така.

- glarusa
- кандидат преподавател
jivas...наистина по пътя за малко търново има Една местност ....доло в низината голяма красота и казват че имало Хамериканска пъстърва.Ако искаш утре мога да слезна до долу д апоразпитам как стоят нещата с нощувките и риболова?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- Живко Василев
- разбира нещата
Да ако не ти е проблем.Между другото добре дошъл, някъде си изгуби.glarusa написа:Ако искаш утре мога да слезна до долу д апоразпитам как стоят нещата с нощувките и риболова?

Здравейте колеги. С интерес четох темата и се радвам, че има много колеги от Бургас и региона.
Тази година не съм пропускал почти уикенд. Ходил съм на много места.
1. с. Дебелт на канала до моста - там ходих в началото на месеца за последно. Лових костури на жива рибка. Излизат рибоци от 200-400 грама, само 1 екземпляр беше малко по-едър. На чипа лових таранка на бял и торен черъв. Даваше прилично - хванаха около 10 таранки, които пусках, защото не ми се ядяха кокалаци. Забелязах, че е пълно с парашутисти.
2. Регулярно ходя и на камчия. Последния път 2-ма човека хванахе около 2,5 кг. едра белица. Това беше на с. Люляково след моста. Иска добра захранка, защото в тоя студ рибата я мързи. Пусках и за кефал, но нищо не удари.
3. Когато имам малко време свободно, а искам да си направя кефя ходя до село Троян. Там има 3 малки язовирчета (снимка по-долу), на които хващам таранка. Таранките са по 400-500 грама и удрят сериозно. Хващат се на почти всичко - бял, торен черъв, сладка царевица. Иска захранха за шаран или др. подобна за язовир. Миналата седмица беше голям вяртът и студ, но за 2 часа хванах над 15 таранки и то доста едри.
До язовирчетата се стига по следния начин: Ако идвате от посока Бургас (през Братово и Равнец) минавате цялото село и точно преди да излезете от селото завивате на ляво - през бившия стопански двор. Карате само по пътя и ще видите една свинеферма. Първия язовир е точно под нея. Другите са по-нагоре, като за да се стигне до тях трябва да се отбие преди сивинефермата надолу, минава се по един мост (не този, който е стена на язовира, а малко по-надолу) и хващате пътя от другата страна.
Ето снимка:

Тази година не съм пропускал почти уикенд. Ходил съм на много места.
1. с. Дебелт на канала до моста - там ходих в началото на месеца за последно. Лових костури на жива рибка. Излизат рибоци от 200-400 грама, само 1 екземпляр беше малко по-едър. На чипа лових таранка на бял и торен черъв. Даваше прилично - хванаха около 10 таранки, които пусках, защото не ми се ядяха кокалаци. Забелязах, че е пълно с парашутисти.
2. Регулярно ходя и на камчия. Последния път 2-ма човека хванахе около 2,5 кг. едра белица. Това беше на с. Люляково след моста. Иска добра захранка, защото в тоя студ рибата я мързи. Пусках и за кефал, но нищо не удари.
3. Когато имам малко време свободно, а искам да си направя кефя ходя до село Троян. Там има 3 малки язовирчета (снимка по-долу), на които хващам таранка. Таранките са по 400-500 грама и удрят сериозно. Хващат се на почти всичко - бял, торен черъв, сладка царевица. Иска захранха за шаран или др. подобна за язовир. Миналата седмица беше голям вяртът и студ, но за 2 часа хванах над 15 таранки и то доста едри.
До язовирчетата се стига по следния начин: Ако идвате от посока Бургас (през Братово и Равнец) минавате цялото село и точно преди да излезете от селото завивате на ляво - през бившия стопански двор. Карате само по пътя и ще видите една свинеферма. Първия язовир е точно под нея. Другите са по-нагоре, като за да се стигне до тях трябва да се отбие преди сивинефермата надолу, минава се по един мост (не този, който е стена на язовира, а малко по-надолу) и хващате пътя от другата страна.
Ето снимка:

-
- научил се да хвърля
Колега Marillion аз съм от село Люляково но от месец не съм ходил на село, но иначе знам, че до моста дава белица и червеноперка даже лятото можем да се засечем там 

Колега Стоянов - там нито се плаща, нито се проверява. Дори и по време на забраната ловим там риба. Тая таранка се плоди като плевел и трябва да се хваща.
halil1988 - ще се видим, ако успеем да си намерим място. На вира винаги има много хора. Смятам тия дни да прескоча до шиваровската река.
halil1988 - ще се видим, ако успеем да си намерим място. На вира винаги има много хора. Смятам тия дни да прескоча до шиваровската река.
Чудя се дали утре да не отида да го посетя това язовирче в с Трояново.Само да не се окаже някоя партенка ей 

Ако ти се лови таранка - това е мястото.
Отиди и виж. Няма да съжаляваш. Предлагам ти да отидеш към края на 1-вото язовирче. Има ръкавче с 3-4 изчистени места за ловене.
Отиди и виж. Няма да съжаляваш. Предлагам ти да отидеш към края на 1-вото язовирче. Има ръкавче с 3-4 изчистени места за ловене.