Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица,много кеф.
Re: Овчарица,много кеф.

-
- новобранец
Браво колега супер излет
- carpsliven2
- сериозен играч
Браво колега .. супер риболов е станало .. много красиви торпеда..
Интересно ми е кой колега ти даде съвет да добавиш към хранилката храна за птици..

Интересно ми е кой колега ти даде съвет да добавиш към хранилката храна за птици..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Браво и от моя милост. Темата Овчарица е мноего близка до сърцето ми. Никога не съм завидял за улова на трофейни екземпляри на колегите , които по един или друг начин са успели .Но да се пише , че са уловени на Овчарица , все едно да ловиш на Римски мост и да пишеш ,че си бил на Жребчево . Това място не е част от ЯЗОВИР ОВЧАРИЦА , ако и да са свързани по вода.Всеки , който е бил поне веднъж там за риба на гърба на пропуска си го пише къде е Овчарица за неVIP риболовци.Моля Модераторите да отделят отделна тема за ЯЗОВИР ОВЧАРИЦА - там ,където е мястото на повечето от обикновените риболовци и друга тема примерно ОВЧАРИЦА -СКЕНДЕРИТЕ или по-грубо ОВЧАРИЦА-ХАЛИТЕ / който не вярва да пита колегите с трофейните риби дали не се чака на опашка да се освободи това и другото VIP място/.Още веднъж
на тези ,които са успели да преживеят такива щастливи мигове.
Това предложение е много емоционално , но искам да предпазя много колеги от цялата страна , които четейки и правят планове и те за успешен риболов на Овчарица.Вероятността такива риби СЕГА да хванат на друго място освен това - СКЕНДЕРИТЕ и между ДВАТА КАНАЛА е много малка. По-вероятно е да се приберат с кофа каракуда или ако знаят къде и как с кофа уклей или американски сомчета , но най-вероятно КАПО.
Като се затопли веднага след забраната и понякога в късна есен/края на ноември/ е времето за останалите редови колеги.Стана много дълго , но искрено се надявам да бъда разбран правилно.

Това предложение е много емоционално , но искам да предпазя много колеги от цялата страна , които четейки и правят планове и те за успешен риболов на Овчарица.Вероятността такива риби СЕГА да хванат на друго място освен това - СКЕНДЕРИТЕ и между ДВАТА КАНАЛА е много малка. По-вероятно е да се приберат с кофа каракуда или ако знаят къде и как с кофа уклей или американски сомчета , но най-вероятно КАПО.
Като се затопли веднага след забраната и понякога в късна есен/края на ноември/ е времето за останалите редови колеги.Стана много дълго , но искрено се надявам да бъда разбран правилно.
-
- разбира нещата
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Dasi, абсолютно си прав. Изказването ти много ме кефи, Но сега е март месец. Къде да се лови едра риба? Моля да ни посочиш водоема за да го посещаваме?
п.с. И не прецаквай темата и кефа на колегите. Пусни си тема и да я обсъдим, МОЛЯ.
п.с. И не прецаквай темата и кефа на колегите. Пусни си тема и да я обсъдим, МОЛЯ.
Последно промяна от val на Съб Мар 21, 2009 7:41 pm, променено общо 1 път.
- carpsliven2
- сериозен играч
Небива да разваляте кефа на колегите , независимо къде са хванати рибите , щото ако си говорим истини .. много колеги от там са си тръгвали (ай да не казвам) ..Пък и колегат а е снимал точно там където е риболовствал .. евала за което.... и колегата 'Dasi' като е голям професор що ненаписа нещо и в мойта тема и специално па първия скендер къв вип е? сигорен съм че полвината форум са се изреждали там.. който не е казал , той не е отишъл! .. Неразбирам тънките захапвания .. Да е жив и здрав колегата и да има много повече успехи следващия път .. аз лично се кефа много на амурляците 

- Николай Неделков
- учете се от него
Браво баце
Перничани-амурохващачи

Перничани-амурохващачи

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Вярно , че философствам и по никакъв начин не отричам успеха на колегите от Перник ако не се лъжа , просто поисках тези наистина подобаващи риболовни излети да бъдат отделени в по-конкретна тема .
В момента въдиците на останалите риболовци са под обсада на мрежарите.Иначе Овчарица винаги ще бъде желана независимо от времето и сезона.
В момента въдиците на останалите риболовци са под обсада на мрежарите.Иначе Овчарица винаги ще бъде желана независимо от времето и сезона.
-
- научил се да хвърля
Единственото нещо,което мога да кажа на всички,които смятат че риболова на Овчарица е лесен(пък било то на скендерите), е да отидат и да си пуснат репортажчето от там,за да ни го докажат(99% съм сигурен че ще са капо) !Браво момчета страхотни риби

- carpsliven2
- сериозен играч
Колега не се сърди ама е несериозно да се отделят теми от еди къдеси или ... дори и от някакви развъдници..Dasi написа:Вярно , че философствам и по никакъв начин не отричам успеха на колегите от Перник ако не се лъжа , просто поисках тези наистина подобаващи риболовни излети да бъдат отделени в по-конкретна тема
Всеки обича да хваща риба и почти всеки е ходил на развъдник , малко кеф не е излишен. Щом неотричаш успеха на колегите , значи всичко е окей

- indalo
- фен клуб-скобар
Е нема как некой да не се из.ка у убавите теми. Кво се иска повече- пича е фанал убави рибки, снимал е, споделяго с нас по прекрасен начин и все ще се намери некой да се изкаже неподготвен. Аку ще у аквариум да ги е фанал и сам да си ги е закачил, споделя го с нас за което ЕВАЛА, стига да е в границите на закона...Ае 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Евала колеги, за хъса и за майсторлъка.

-
- разбира нещата
Браво!Супер риболов
Майсторче 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря на всички!!! Не беше много лесно да се постигне тоя резултат.