Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Не излизат снимките
Модератор: dantho.mihov
Не излизат снимките
В някои от темите снимките излизат перфектно,но в повечето има изписано само едно "Изображение",и толкоз!Моцилата ли не ще,компира ли е бъгав,аз ли съм карък(то си е така,де
),доставчика ли да сменям
? Да помогне някой знаещ,та поне като не мога да ходя за риба, да се кефя на успехите на колегите,че така мъка,мъка-а-а-а!!!

-
- разбира нещата
Re: Не излизат снимките
И при мен някой път така се получава. Предполагам че някой път колегите не ги качват правилно или и аз не знам... 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
На мен ми излизат всичките

ЗасегаМитев написа:На мен ми излизат всичките![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Този въпрос и мен ме вълнува вече година и половина!Ама като ме е срам да питам!!!
Като си дойде Н.Д. предполагам ще го оправи!

Благодаря,ще пробвам след малко(че жената ми възложи некои задачи
)!

-
- кандидат преподавател
Връзката в повечето сървари е със радиочестотна и по време на обилен снеговалеж се губи същото важи и за кабелната телевизия като почнат да изчезват определени сателитни програми,това се получава при ползването на евтини антени които нямат отопление на огледалото и там се натрупва сняг който измества лъча от конвертора.
- Моряка
- кандидат преподавател
От извесно време и мен ме вълнува този въпрос?Не си спомням къде четох из форума,че Н.Д. ги оправял тези проблеми!sapuna написа:Този въпрос и мен ме вълнува вече година и половина!Ама като ме е срам да питам!!!![]()

А сега де? 

-
- разбира нещата
Аз щото съм малко прост,само да запитам тва Н.Д.,какво значи-Неделчо Делев ли или кво?Моряка написа:От извесно време и мен ме вълнува този въпрос?Не си спомням къде четох из форума,че Н.Д. ги оправял тези проблеми!sapuna написа:Този въпрос и мен ме вълнува вече година и половина!Ама като ме е срам да питам!!!![]()
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Уцелил си десятката, колега! Не, че Н.Д. ще помогне в случая, ама...!valmet написа: Аз щото съм малко прост,само да запитам тва Н.Д.,какво значи-Неделчо Делев ли или кво?

Мога да ти предложа и колега, дето като ти звънне по тилифоня, можеш направо да си събираш въдиците и да си одиш!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
общо взето-тенденцията да се усложняват нещата уж за ХУБАВО носи един такьв..негативизьм по вьпроса-от доста време сайтьт е заприличал на нещо като малка м/уособна воина,кьдето вече има ясно обособени групички,ПОДгрупички и пр образования,постоянни модераторски забележки относно еди кои си кво бил качил,а всьщност,ако вземе та се сьбере броя на снимките,модераторски спрямо снимките ЛЮБИТЕЛСКИ процента е видимо ясен на всички
в този контекст,питам се аз(а и група СЬВЕТСКИ учени),кьв ми кефа да взема да ида на излет,да направя супер снимки по вьпроса,трьпнещ да се вьрна-с едната надежда да зарадвам заети хора с мойте(и нечии други)приключения и тепьрва да фана да качвам в снимка.бг и после да прикачвам и да се занимавам с глупости спрямо сайта сума ти време?хм?тежка физическа РАБОТА,а и неблагодарна при това
и во кратце и накрая искам да дам насока на НЕДОВОЛНИТЕ-направете си сайтове,както видрата,сапуна,митев и пр като сте толко НЕДОВОЛНИ
па си качвайте на воля!
пс-моля да не се трие,преди да е видяно от широката публика
после-може!мерси за разбирането. 

пс-моля да не се трие,преди да е видяно от широката публика

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Прав е колегата,но проблема е в това,че мн.съфорумци вече "БЯГАТ" именно за това.Аз знам 3-ма,а колко ли са...От това непечели никой...Както и да е в българия и да има нещо хубаво ще го развалим,пък и толкова време щом не се оправя,значи на модераторите толкоз им дреме за останалите... 

kasmet
Колеги ,не са толкова важни снимките ,а форума! Това,че 3-ма или 10 са напуснали ,защото има цензура или немогат да си качват снимки ,не е важно ,важното е как си комуникираме по между си какъв език си държиме , уважението и куп други добри неща важни за приятелството и колегиалността в риболова и не само.Все пак ТУК има некви правила ,които са сложени още в предверието на сайта и ,ако не си им обърнал внимание-сори,батка....Аз също не съм съгласен с някои неща или хора ,но съм длъжен да се съобразявам ,такива са правилата,ако не искаш окей, никой не те кара на сила -довиждане.5 Кила-бате Мирче, е прав ,като не ти дават възможност да си сложиш снимките или има некъв технически проблем за тва -ами направи си сайт или иди некъде където може и т.н.
Чрез снимките виждаме ,красотата на живота и чрез тях форумът придобива по цветен облик,но те не са най важното,нали?
Чрез снимките виждаме ,красотата на живота и чрез тях форумът придобива по цветен облик,но те не са най важното,нали?

-
- и господ не е толокова добър
Постояно чета:модераторите това-модераторите онова
Задълженията и правомощията на модераторите са само за тяхния подфорум,смисъл-аз мога в моите подфоруми да трия,местя и заключвам теми и мнения които не отговарят на правилата.Всичко друго е проблем на админстраторите,снимки,модернизацияна форума и др.свързано със сайта.Модератора е обикновен потребител с малко правомощия.Затова не плюйте модераторите за щяло и нещало.Ако има конкретн пример за гршка на модератор пишите му лично,ако не ви обърне внемание пускате оплакване в определения за това подфорум.Успех колеги 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Замислял ли си се защо обаче?Бат Мирче-5кила написа:...от доста време сайтьт е заприличал на нещо като малка м/уособна воина,кьдето вече има ясно обособени групички,ПОДгрупички и пр образования...

Ако смяташ,че галерията е препълнена и моите 999 снимки са причина-търкам ги до една!Бат Мирче-5кила написа:...ако вземе та се сьбере броя на снимките,модераторски спрямо снимките ЛЮБИТЕЛСКИ процента е видимо ясен на всички
Така е,никой не е длъжен да го прави!Бат Мирче-5кила написа:...кьв ми кефа да взема да ида на излет,да направя супер снимки по вьпроса,трьпнещ да се вьрна-с едната надежда да зарадвам заети хора с мойте(и нечии други)приключения и тепьрва да фана да качвам в снимка.бг и после да прикачвам и да се занимавам с глупости спрямо сайта сума ти време?хм?тежка физическа РАБОТА,а и неблагодарна при това...
В заключение-изобщо не разбрах на къде биеш?!?!

Реално погледнато:
-има ли смисъл от тази тема,след като колегата можеше с едно лично да се светне по въпроса!
-колко още теми за снимки,галерии,проблеми и т.н. ще се пуснат?Търсачката все още работи!
-научете се да разграничавате администратор и собственик от модератор!