БГ.-кастинг

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

БГ.-кастинг

Мнение от chestarfield »

Докато си четях една много полезна тема от шарнджийския одел :wink: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=45Понеже сам тренирал 13 години кастинг,застизания,лагери,национални първенства-обиколих цяла България ощи като ученик,просто си нямате на идея които не е опитал ,посли в деиствителност колко помага.Та мисалта ми беше съществува ли ощи този спорт в БГ.или тои си съществува ама тоя мезерник дето управлява нашето ЛРД-сокол освен да краде друго не го интерисува.Ех имаме една от най-хубавите бази за подготовка за този вид спорт комплекс 40-извора.Събирали сме се там по 200 души от цяла българия .Но не сам чул дажи и по весниците не сам чел за състезание или нещо подобно.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: БГ.-кастинг

Мнение от chestarfield »

сега намерих една статиика имаме си първенство,явно само ние не очастваме ЛРД-сокол.То ние изобщо лиценз зехме ли при положение че в Пловдив си вадихме билетите :twisted: :evil: :twisted: :evil:

30 състезатели на турнира по кастинг за купата на НЛРС

Ралица ПЕТРОВА

Над 30 състезатели мериха сили на Държавния турнир по кастинг за купата на Националното ловно-рибарско сдружение - Съюз на ловците и риболовците в България (НЛРС - СЛРБ), който се проведе на стадиона в с. Ясен, Плевенско. Надпреварата с главен съдия Георги Кръстев бе организирана от националното сдружение съвместно с ЛРД - Плевен. В борбата за призовите места се включиха отбори от Плевен, Габрово, Русе и София - запад. Победителите получиха купи, както и допълнителни награди за доброто си представяне. Купите бяха връчени от главния секретар на Българската федерация по риболовни спортове Румил Лачев.

Изключително постижение направи м. с. Росен Недков от София. Той постигна максимален резултат от 100 точки в дисциплината "тяжест скиш". Второто място при мъжете зае м. с. Иван Костадинов от София - запад, трети се класира з. м. с. Красимир Недков от Плевен, който постигна 100 т. на "муха скиш".

При жените основния приз грабна м. с. Магдалена Ганкова от Плевен, която остави зад себе си з. м. с. Дора Атанасова от София - запад и съгражданката си к. м. с. Ирена Павлова. Най-добър при младежите се оказа к. м. с. Мирослав Деянов от Плевен, втори и трети се калсираха представителите на русенския тим съответно Деян Бончев и Светослав Димитров.

Сериозно младо поколение състезатели по кастинг израства в Плевен, се видя от крайното класиране при юношите и децата, където всички призови места бяха заети от представители на домакините. При юношите първи, втори и трети се класираха Виктор Михайлов, Илиян Николаев и Тихомир Станимиров. При девойките купи получиха Десислава Детелинова, Преслава Тодорова, Ивана Мирова. Най-добри при децата - момчета се оказаха Антонио Лъчезаров (който бе и най-малкият участник - само на 9 години), Георги Мартинов, Асен Георгиев. Таня Иванова се състезаваше единствена при децата - момичета.

Съвсем заслужено тимът на ЛРД - Плевен, стана отборен победител с 2119,47 т., следван от София - запад със 1147,89 т., Русе - 889,39 т.

Държавният шампионат по кастинг ще се проведе в София през август, информира Румил Лачев.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Трудно ми е да зацепя нещо.Кстинг по какво :?: Що е кастинг и има ли почва у нас :?: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Илийка,от тошово време се е наложил като термин .Точното определение не мога да ти го дам ,но става въпрос за риболовни техники при замятане по различни способи /начини/.Сигурно не съм го обяснил както трябва ,но по-онагледено примерно замяташ линия с малко отежнение на определено разтояние в точна цел и т.н. във всякакви разновидности :wink:
Колегата след като е тренирал този спорт ,предполагам ще даде по-изчерпателна и професионална информация :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
snegk

Мнение от snegk »

На мене мисълта ми е,че думата кастинг обхваща много и различни теми.Кастинг по танци,кастинг по хвърляне на гюле,кастинг за далечни дистанции с шарански въдици и много други. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Така е , но кой знае какъв соц чиновник му е кръсникът.Под това име фигурира официално от тогава :smt102 :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Ами и аз си го знам Кастинг и сега рових в руските сайтове, да одбележа там е много на мода този вид спорт, и те си му викат така.Неможах да намера снимки за да онагледя за какво иде реч,но само мога да кажа че които се занимава с кастинг :D ще стани много функционален рибар, можи би от там ме влече сякакъв вид риболов. :?
http://74.125.39.132/translate_c?hl=bg& ... /notkastru
ето правилата преведино от руски.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ама страшен превод бре :lol: :lol: :lol: Добре че си го изровил на руски- по някое време ще го преведа на български и ще го постна в подфорума за състезанията. Аз до колкото знам, от всички видове риболовни спортове, нашите отбори са били няколкократно световни шампиони по кастинг:idea:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”