Мнение за макари?

Модератор: sapuna

Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение за макари?

Мнение от Шаранчо-Вн »

Колеги,кажете ми какво ви е мнението за макари с марка D.A.M,Eurohold и Balzer,преди 20 дена се обурудвах с такива и ми е интерестно дали съм направил добър избор,купих ги от магазините на Орозов,Балзер на Сердика и малкия магазин на Руините всички на цени не повече от 30 лв.?
Мерси предварително.
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Не искам да те обезкуражавам но са си боклуци:(И аз ловя с някакъв ДАМ за 32лв.(голям боклук,забравих му името) ама не съм доволен:(От начало 1-2-3...месеца ще ти вършат работа и после:(((((((нови:(
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

Баааа маа му:)
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Не се отчайвай.Имам Еурохолд стингър за 60лв май беше.Държи се превъзходно :wink:
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

Колко лагера е?
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Шаранчо нал ти казах в Манията за ДАМа ? Навремето беа много добри , един такъв и то от средният ценови клас ( тогава ) зе да скрибучка чак на последното състезание на Видрите миналият месец и то след девет годишен срок на яка експлоатация при това с плетено влакно , ама сега кат чуеш ДАМ бегай надалече :wink:
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Шаранчо-Вн написа:Колко лагера е?
Мисля че 6 бяха.Със свободен ход на шпулата или байт рънър както са популярни :wink:
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

Какво ще кажете за PROXSON 4000?
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Шаранчо-Вн
новобранец
новобранец

Мнение от Шаранчо-Вн »

Начи моите са от по-слаб клас,аве кат мине време ша ви кажа как се държат,дано изкарат 2 г. поне,мерси на сички!
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Те че ще изкарат 2 години ще изкарат,но ще имаш доста проблеми
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

Защо :shock:
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Ще започне да се преебава аванса,контрата,и ако се изронят зъбците...имал съм 4-5 макари ДАМ за по 30-35лв.-едни и същи повреди:(Работят 2-3 месеца безупречно и после се прецакват.Сега съм с един DAM quick AT320, на няколко години и му е прецакан аванса и контрата.Татко има някакъв DAM но забравих какъв точно беше и на 3-ия месец му се изрониха зъбците и сега щрака постоянно като навиваш.За мен най-доброто решение е да дадеш 50-90лв. за някой Mitchell или Shakespeare но ще знаеш че са макари за цял живот!
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

unknown написа:За мен най-доброто решение е да дадеш 50-90лв. за някой Mitchell или Shakespeare но ще знаеш че са макари за цял живот!
Е те в случая нема да се съглася с мнението ти за Шекспира !
Аватар
unknown
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от unknown »

Защо?
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

unknown написа:
Защо?
Ами щот е всеизвесно че Шекспира имат добри пръчки ама с макарите ........... Е не казвам че нямат някой горе / долу сполучливи модели но ......... Те ти един пример : Новичко Орагле ( точно в ценовия клас който споменаваш ) на третия - четвъртия излет зе да праи магарии с аванса а на първият по - сериозен риболов зеха да му изпушват лагерите . Баси не съм казал че требва да си купиш Стела на Шимано за 600 евра и да си връх на сладоледа но просто Шекспира не е от макарите за цял живот ( също така и Мичела в този ценови клас ) Айде сега , нали най важното е да се отдаваме на любимото си хоби пък било то с Дайва , Шимано , Мичел , Абу или пък с Филстар нема значение :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”