Време е да имам кола но коя!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Време е да имам кола но коя!!!!

Мнение от fizika01 »

А бе щом ще ти е първата кола, вземи някоя бегачка и чупи гръбнака на мадамите. Бегай с тея фургони. Кат се задомиш и имаш деца достатачно комбита и фургони ще караш. Газ сега на бегачките.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Хъ , хъ , аз и сега като задомен с дете пак имам мега непоносимост към фургони и катафалки , ама не смеех да се уметнем у темата , кво да праиш :oops:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Абе искате - не искате ,всички на караванки ше се меткаме :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

Здравей колега и аз да ти кажа мойто мнение е за реното и аз имам едно рено 19 да ти кажа чесно чак се одивявам някои път от къде минава за това че са нежни коли ми те всичките са нежни за нашите пътища но поне частите са им евтини че било форгон ха ми аз не съм женен но и аз искам нека ми кажат колегите като тръгнат по водоемите с тия бегачки аз къде ша ги дърпам а те къде ще ме гледат :wink:
Никой не може да ти отнеме мечтите
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Виж състоянието на двете коли и тогава избери. Аз лично движа с един куриер бензинка, не му знам годинките доста е стар, като го взех по отремонтирах и сега върши работа. Относно двигателите френски дизел е наи доброто. Не вярваи на километрите които ти казват. Които копува дизел го взима за много каране. Аз имам и ситроенче дизел и съм много доволен. Общо взето вземи човек които разбира и да огледа двигателите и ходовата част, за форда да види задължително торсиона и задните греди отдолу. Ако не разбираш не ги взимаи сам те новият внос винаги са напудрени и са карани от жени или инвалиди, даже някои от тях си забравят и бастуна в багажника.

Успех.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Павел Иванов написа:Хъ , хъ , аз и сега като задомен с дете пак имам мега непоносимост към фургони и катафалки , ама не смеех да се уметнем у темата , кво да праиш :oops:
Моята поносимост пък е към гарсониерите-ВАН
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Относно двигателите френски дизел е наи доброто.
:?: :?: :?: :?: :?:
Нещо за японския дизел да споменем???? :wink:
Ппс:Колега, всеки хвали това-което кара;затова вземи някои които разбира от коли,и огледаи и двете "кошници" :wink: Успех в покупката :D
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

tolio_pm написа:Относно двигателите френски дизел е наи доброто.
:?: :?: :?: :?: :?:
Нещо за японския дизел да споменем???? :wink:
Ппс:Колега, всеки хвали това-което кара;затова вземи някои които разбира от коли,и огледаи и двете "кошници" :wink: Успех в покупката :D
Има конкретно питане-Рено Канго или Форд Куриер.И понеже станахте много спецове по автомобилките-както и в риболова стигнах пак до заключението-от българина по-добър рибар,по-добър ебач,по-добър....няма.Взимай Реното и няма да съжаляваш.Само да спомена,че в периода от януари 1990г до 1995г съм извършвал внос и продажба на автомобили-няма марка която да не съм притежавал.По-важното е кой е бил предишния собственик и как е поддържан автомобила.А е по-грешно мнението ,че тия дето се е...т в устите,не могат да правят коли,пък за това имат отбор и то от най-добрите във F1.Защото инженерите им са слаби сигурно,или нямат продажби.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

butnik написа:Моята поносимост пък е към гарсониерите-ВАН
Харесва ти , върши ти работа понасяш го :D Лично аз за мен бих си взел нещо от сорта ( комби , пикап , ван ) едва когато успее някой да ми изтъкне поне една основателна причина лично на мен в частност за чий ми е и тъй :wink: Инак в случаят съм за рендето от секъде .

Павел Иванов
jey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jey »

кангото колега ,добри машинки са.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Павка,мотора ми е динамичен,така,че когато поискам да се кефя на скорост го правя,е в завоите не влизам с вратите,но пак си качвам адреналина,платформата ми е вътре на постоянен адрес,без това да ми пречи ,семейството ми е голямо,дълго за обяснение,удобна за дълги преходи,за пренасяне на всякакви домашни мебели,возене и стабилност на пътя са несравними,а и още повече,имам малка кола за гъзария,но карам само вана,може пък да съм комплексар нянакъв,но винаги предпочитам комбито,а имах едно супер съчетание-пасат комби G 60.Имах кошмарно пътуване в далечните години за морето с фиеста XR2,с деца ,багажи,на бунгало знаеш какво се носи ,,та издържах до Чирпан,върнахме се до Пловдив,аз си запалих CBR,и за три часа бях в Царево,направих един плаж,докато пристигне катуна.От тогава не пътувам с малка кола,ако и да е спортна.Аз обичам да си държа всякакви боклуци в колата,инструменти,платформи и разни тъпотии,само комбито и пикапите,а и вановете ми са по вкуса.Всеки луд с номера си.Ако бях мухар или спинингар,може да харесвам други автомобили,но пак големите са ми по вкуса.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

караи форд за да си горд
френските са кенефи
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

dian написа:караи форд за да си горд
френските са кенефи
Дианчо,усещаш ли това което аз предчувствам..........И в една друга тема се правиш на отворко,колко коли смени,бе че, си толкова категоричен или и ти като оня циганин-олеее колко е сладък сладоледа-ами от къде знаеш бе-ами брат ми гледал един като яде и как се облизвал
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

fizika01 написа:А бе щом ще ти е първата кола, вземи някоя бегачка и чупи гръбнака на мадамитеГаз сега на бегачките.
Беше едно време да сваляш мадами с кола....Вече нахитряха и не калвът много на такава стръв :)
А и има една приказка: Големия куфар става малък,ама малкия неможе да стане голям..... ;)
Макар че тема от такъв характер според мен няма да помогне на автора а само ще си чешаме езиците :)
п.п.-Аз карам VW Passat B3 комби 8)
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Абе Ице нал специално упоменах че щом това ти се нрави значи си направил правилният избор за тебе бре :wink: Просто споменах че специално за мене бих си взел нещо от типа комби и пр. само когат някой изтъкне поне един плюс точно на мен такова нещо за чий ми е и тъй :lol:
Баси ! Много се кефа на изказвания от типа на тия как на Диан и Черути - важно е участието :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”