ИАРА- ЗА и ПРОТИВ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ИАРА- ЗА и ПРОТИВ

Мнение от Al_Bundi »

Премахваме билетите и си плащаме на място на съответният служител. Ще се събират повече пари , пък който не си плати го гонят. С говеда требва да си говедар. Единственият проблем е с проверяващите бая народ ще трябва да са. Но както казах по - горе приходите ще скочат десеторно.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Al_Bundi написа:Премахваме билетите и си плащаме на място на съответният служител.

Някак си не ми изглежда редно.
За да е всичко ОК служителите на ИАРА трябва да носят касов апарат , за да можеш да докажаш , че си платил , ако евентуално се наложи.
А и така ще си пълнят повече гушите.
Защо трябва да си плащам за всеки излет след проверка от ИАРА , по-добре да ходя на арендован водоем - там поне риба има :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
brutalss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от brutalss »

За добро или за лошо според мен по добре че ги има щото ако ги няма тогава,то сега анархия пък тогава не риба ми и вода няма да има.А до колко си вършат работата това е друг въпрос.
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Ако искаме да си запазим УДОВОЛСТВИЕТО да ходим на риба с билет, ще трябва да се засили контрола. Но като се сетя как работят институциите у нас ( като започнем от полиция та завършим със съда ), направо се плаша как ще се задвижи системата за да варди водоемите :rolleyes: . В близко бъдеще ще вадим с въдиците на Муро к....о. Просто оправия няма.
repair
новобранец
новобранец

Мнение от repair »

Твърдо против!Не говоря само за това, че ни вземат парите, а един път не съм ги засякъл да проверяват, а и за това, че познавам хора, които 50 години са ловили целогодишно без билет и нямат нито една глоба.И със и без тях все е същото.Нито проверяват за билети, нито проверяват има ли бракониери.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”