Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Риболов на леко
Модератор: sapuna
Риболов на леко
Зддравейте на всички,
харесва ми новата подредба на темите в раздел "Специализиран риболов" - по този начин е по-подреден форума.Не ми харесва обаче,че тези теми които бяха преди:"риболов на мач","риболов на болонезе","риболов на щека","риболов с директен" сега са смесени.Според мен те трябва да бъдат поддялове на основната тема "Риболов на леко" - така би се постигнала по-голяма яснота и по-точна диференциация на този вид риболов.
С уважвние Юрий Йорданов
харесва ми новата подредба на темите в раздел "Специализиран риболов" - по този начин е по-подреден форума.Не ми харесва обаче,че тези теми които бяха преди:"риболов на мач","риболов на болонезе","риболов на щека","риболов с директен" сега са смесени.Според мен те трябва да бъдат поддялове на основната тема "Риболов на леко" - така би се постигнала по-голяма яснота и по-точна диференциация на този вид риболов.
С уважвние Юрий Йорданов

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Риболов на леко
Значи така.
Преди всички се оплаквахте /не говоря конкретно , а като цяло/ , че подфорумите са много и трябва да се обединят , защото има много излишни , а сега когато стана , се сърдите , че нямало това , нямало онова...
Барута е решил така , само той или Фиксъра могат да променят нещо в този сайт.
Преди всички се оплаквахте /не говоря конкретно , а като цяло/ , че подфорумите са много и трябва да се обединят , защото има много излишни , а сега когато стана , се сърдите , че нямало това , нямало онова...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Хубаво, но сега все по-често ще се налага да репликираш колеги с препоръка: Погледни тук, погледни там, има такава тема и още други такива. Можеби колегата по-горе има известно право. А това кой има право да променя е ясно! Това е само едно мнение. Поздрави и наслука!Николай Неделков написа:Значи така.
- Николай Неделков
- учете се от него
tatkoogi написа: Можеби колегата по-горе има известно право...
Абсолютно

Много хора не са съгласни с обединяването на всички плувкарски подфоруми , но няма какво да се направи.
На мен повече ми харесваше стария вид на подфорумите , а сега и МОДовете , които отговарят за РИБОЛОВ НА ЛЕКО ще имат доста повече работа и трябва да следят доста повече неща , което несъмнено ще доведе до разногласия , защото не винаги можеш да избереш правилното решение , а сега когато ще отговарят за 3-4-5 подфорума обединени в един , задачата става още по сложна.
Но това е решение на ръководството и трябва да се съгласим с него , било то добро или лошо

Поздрави.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами не са точно тези подфоруми за обединение,и ако прави впечатление са най-активни.Аз съм си дал мнението където трябва,не ми харесват обединени-ама нямат нищо общо, освен един компромис- щека и директен да са в един.Какво общо има риболова с боло и мач,какво като се лови с плувки.Един глас за -да не са обединени.Протестирам!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- учете се от него
И аз мисля че не са добре в един общ кюп
В най- лошия случай , поне да са :
- "щека, директен, уип, спиди"
- "мач, боло, телескоп с водачи"
От друга страна, един общ подфорум- "риболов с изкуствени примамки" може да обедини поне три подфорума- "спининг", "муха" и "примамките"; и без това в последните два се пише от дъжд на вятър.

От друга страна, един общ подфорум- "риболов с изкуствени примамки" може да обедини поне три подфорума- "спининг", "муха" и "примамките"; и без това в последните два се пише от дъжд на вятър.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
IDA написа:И аз мисля че не са добре в един общ кюпВ най- лошия случай , поне да са :

-
- научил се да хвърля
Подкрепям Butnik, не че мойто мнение има значение, но мач риболова требе за си е отделно.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
-
- ще става разбирач
аз мисля че ако трябваше нещо да се обединява това бяха пофорумите за водоемите - от сегашните 4 могат да станат 2 или 3 ...

Аз пък смятам, че обединението на плувкарските подфоруми е правилен ход. Досега 90% от темите в отделните раздели бяха: "Директен 7 или 8 метра?", "Какъв мач да си купя?", "Какво ще кажете за това боло?" и т.н., или казано с две думи - пишеше се предимно за такъми и много малко за самия риболов. Вместо да дискутираме и споделяме тактики и методи, ние обясняваме на некое лапе какъв телескоп да си купи, въпреки че има вече няколко изписани теми по въпроса. Поради тази причина все по-рядко пиша там и предпочитам да ръся простотиЙ в "СПАМА". Надявам се, че след обединението ще си говорим повече за риболов на плувка, защото има още много да се пише за любимия ни риболов.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А аз ,умишлено не съм ги местил в риболовни такъми,поради простата причина,че и рядко я преглежда, а в подфорумите влизат повече колеги ловящи по съответния начин и биха дали по смислен съвет.Както и да е.ПРОТЕСТИРАМ
-
- учете се от него
Ами то си е работа ( задължение) на модераторите да местят темите в правилните подфоруми или да ги трият
А не, 90% от темите в подфорумите да са за "въдица и макара" или "такъми"; пуска се някаква тема - "какво ще кажете за еди какво си" и после следват 5-6 страници, "..ама, вземи си еди кое си"- с линкове и снимки
Или "вижте кво си купих" и после 5-6 страници "ауу..., бравоо..., много рибиии..." и т.н., или "тикаджий, шиманаджий, дайваджий, микададжий, тубертинаджй- ВИЕ СТЕ...."- И ПАК СЪЩОТО

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ами ще се договоря и с другия модератор и ще местя темите с въпрос за въдица.
-
- разбира нещата
на мен лично ми допада обединението,така ми се струва по-allround
.Нямам нито мач,нито болонезе,нито щека,нито уип и т.н.Ловя с 3 метрови allround телескопични въдици(акции 2-15;10-30;10-50;20-60;40-80)
.Над 90%,от излетите ми са на леко.Ползвам по някой друг чалъм,от различните видове риболов на леко.