Риболов на леко

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

iurimil
новобранец
новобранец

Риболов на леко

Мнение от iurimil »

Зддравейте на всички,
харесва ми новата подредба на темите в раздел "Специализиран риболов" - по този начин е по-подреден форума.Не ми харесва обаче,че тези теми които бяха преди:"риболов на мач","риболов на болонезе","риболов на щека","риболов с директен" сега са смесени.Според мен те трябва да бъдат поддялове на основната тема "Риболов на леко" - така би се постигнала по-голяма яснота и по-точна диференциация на този вид риболов.
С уважвние Юрий Йорданов
:fishing3:
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риболов на леко

Мнение от hristotihov »

Подкрепям мнението!
нямам живарник
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Значи така.
Преди всички се оплаквахте /не говоря конкретно , а като цяло/ , че подфорумите са много и трябва да се обединят , защото има много излишни , а сега когато стана , се сърдите , че нямало това , нямало онова...
Барута е решил така , само той или Фиксъра могат да променят нещо в този сайт.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

Николай Неделков написа:Значи така.
Преди всички се оплаквахте /не говоря конкретно , а като цяло/ , че подфорумите са много и трябва да се обединят , защото има много излишни , а сега когато стана , се сърдите , че нямало това , нямало онова...
Барута е решил така , само той или Фиксъра могат да променят нещо в този сайт.
Хубаво, но сега все по-често ще се налага да репликираш колеги с препоръка: Погледни тук, погледни там, има такава тема и още други такива. Можеби колегата по-горе има известно право. А това кой има право да променя е ясно! Това е само едно мнение. Поздрави и наслука!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

tatkoogi написа: Можеби колегата по-горе има известно право...

Абсолютно :!:
Много хора не са съгласни с обединяването на всички плувкарски подфоруми , но няма какво да се направи.
На мен повече ми харесваше стария вид на подфорумите , а сега и МОДовете , които отговарят за РИБОЛОВ НА ЛЕКО ще имат доста повече работа и трябва да следят доста повече неща , което несъмнено ще доведе до разногласия , защото не винаги можеш да избереш правилното решение , а сега когато ще отговарят за 3-4-5 подфорума обединени в един , задачата става още по сложна.
Но това е решение на ръководството и трябва да се съгласим с него , било то добро или лошо :wink:
Поздрави.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ами не са точно тези подфоруми за обединение,и ако прави впечатление са най-активни.Аз съм си дал мнението където трябва,не ми харесват обединени-ама нямат нищо общо, освен един компромис- щека и директен да са в един.Какво общо има риболова с боло и мач,какво като се лови с плувки.Един глас за -да не са обединени.Протестирам!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

И аз мисля че не са добре в един общ кюп :idea: В най- лошия случай , поне да са :
- "щека, директен, уип, спиди"
- "мач, боло, телескоп с водачи"
От друга страна, един общ подфорум- "риболов с изкуствени примамки" може да обедини поне три подфорума- "спининг", "муха" и "примамките"; и без това в последните два се пише от дъжд на вятър.

8)
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

IDA написа:И аз мисля че не са добре в един общ кюп :idea: В най- лошия случай , поне да са :
- "щека, директен, уип, спиди"
- "мач, боло, телескоп с водачи"
От друга страна, един общ подфорум- "риболов с изкуствени примамки" може да обедини поне три подфорума- "спининг", "муха" и "примамките"; и без това в последните два се пише от дъжд на вятър.

8)
:smt023 Но като компромис само,иначе си е добре мач и боло да са отделно.
kvkz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kvkz »

Подкрепям Butnik, не че мойто мнение има значение, но мач риболова требе за си е отделно.
От риба се връщам на риба ми се ходи.
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

аз мисля че ако трябваше нещо да се обединява това бяха пофорумите за водоемите - от сегашните 4 могат да станат 2 или 3 ...
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Аз пък смятам, че обединението на плувкарските подфоруми е правилен ход. Досега 90% от темите в отделните раздели бяха: "Директен 7 или 8 метра?", "Какъв мач да си купя?", "Какво ще кажете за това боло?" и т.н., или казано с две думи - пишеше се предимно за такъми и много малко за самия риболов. Вместо да дискутираме и споделяме тактики и методи, ние обясняваме на некое лапе какъв телескоп да си купи, въпреки че има вече няколко изписани теми по въпроса. Поради тази причина все по-рядко пиша там и предпочитам да ръся простотиЙ в "СПАМА". Надявам се, че след обединението ще си говорим повече за риболов на плувка, защото има още много да се пише за любимия ни риболов.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

А аз ,умишлено не съм ги местил в риболовни такъми,поради простата причина,че и рядко я преглежда, а в подфорумите влизат повече колеги ловящи по съответния начин и биха дали по смислен съвет.Както и да е.ПРОТЕСТИРАМ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ами то си е работа ( задължение) на модераторите да местят темите в правилните подфоруми или да ги трият :idea: А не, 90% от темите в подфорумите да са за "въдица и макара" или "такъми"; пуска се някаква тема - "какво ще кажете за еди какво си" и после следват 5-6 страници, "..ама, вземи си еди кое си"- с линкове и снимки :idea: :wink: Или "вижте кво си купих" и после 5-6 страници "ауу..., бравоо..., много рибиии..." и т.н., или "тикаджий, шиманаджий, дайваджий, микададжий, тубертинаджй- ВИЕ СТЕ...."- И ПАК СЪЩОТО :idea: :idea: :idea: :D
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ами ще се договоря и с другия модератор и ще местя темите с въпрос за въдица.
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

на мен лично ми допада обединението,така ми се струва по-allround :D.Нямам нито мач,нито болонезе,нито щека,нито уип и т.н.Ловя с 3 метрови allround телескопични въдици(акции 2-15;10-30;10-50;20-60;40-80) :D .Над 90%,от излетите ми са на леко.Ползвам по някой друг чалъм,от различните видове риболов на леко.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”