Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за стрелци?
Модератор: sapuna
Инфо за стрелци?
Прерових форума ,но не открих това ,което търся. Та да ви питам някой знае ли праясно инфо. за Стрелци ,който се намира към Дрангово в Пловдивска област , какво илиза, на каква стръв и каква е таксата за риболов ? Мерси предварително! 

Последно промяна от crosser на Пон Мар 23, 2009 2:11 pm, променено общо 2 пъти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Инфо за стрелци?
Поне региона да бе споменал!
- flyester
- разбира нещата
Да, ако има някой инфо да сподели, защото мисля и аз другата седмица да отида на Стрелци.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Региона е Пловдивска област. Прясното имфо е много кал и никва риба !! Такса 10 лв за 3 въдици
- flyester
- разбира нещата
Колега мисля,че се бъркаш за дрангово аз доколкото знам на стрелци беше 3 лева таксата
такса 6 лв, преди две седмици не даваше, а сега нямам информация
- flyester
- разбира нещата
Колега само да попитам колко броя пръчки може да се хвърлят?Radi написа:такса 6 лв, преди две седмици не даваше, а сега нямам информация
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега ако някпой ще ходи само кустур евентуално може да хване иначе след забраната към 15-16 Юни тогава търсете мирните риби иначе таксата е 6 лв този който го държи го познавам и на скоро пуска риба в язовира тази година ще има много успешен риболов там гарантирам ви но ще е лятоска
Язовира е супер странен и не прилича на другите в околоноста по характер на рибата !
И ако някой все пак реши да го проверява може да пише в тази тема да видим резултат

Язовира е супер странен и не прилича на другите в околоноста по характер на рибата !
И ако някой все пак реши да го проверява може да пише в тази тема да видим резултат

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не огранечен Но и не прекален от сорта на 8-10 колеца все пак трябва да има солидарност !!flyester написа:Колега само да попитам колко броя пръчки може да се хвърлят?Radi написа:такса 6 лв, преди две седмици не даваше, а сега нямам информация

Без риболов няма любов !
- flyester
- разбира нещата
ExTaZyY шаран или каракуда в момента излизали и ако може да кажеш на какво 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Май Не Четеш къкво пишаflyester написа:ExTaZyY шаран или каракуда в момента излизали и ако може да кажеш на какво

А стръвта Пр.Топчета забрави също тъка и царевица и всякъкви червей останаха 1-2 вида сам се сети на къкво зимаExTaZzY написа:Сега ако някпой ще ходи само кустур евентуално може да хване иначе след забраната към 15-16 Юни тогава търсете мирните риби иначе таксата е 6 лв този който го държи го познавам и на скоро пуска риба в язовира тази година ще има много успешен риболов там гарантирам ви но ще е лятоска![]()

Без риболов няма любов !
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Колега,миналата неделя просто спрях до стената.Имаше 5-6 коли,доколкото видях всичките щукари.Иначе ако мислиш да ходиш различно от стената - верно е много кал:)
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...