Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Електронен сигнализатор или звънче(за 40 ст )
Модератор: sapuna
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: Електронен сигнализатор или звънче(за 40 ст )
То ако става на въпрос .. мойте са от 7 лева .. и втора година неса мръднали .. проблема им беше че, много хабат батерия .. купих си зарядни батерии и сега съм ток от всякаде .. тез баклуци излязоха здрави .. ни огън ги гори ни вода ги дави.. чакам да умрът да си взема електромагнитни .. щот от всички колеги аз останах с най-ментеливите.. ама никой неми са подиграва , щото мойте много рибки хващат

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На теб пък за какво ти са?Да не е измислено нещо ново за спинингMarco Polo написа:Имам два от по 12 лв.

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
оставам на звънци засега...не парите са проблема-а,както каза един колега по-горе ,дразни ме и мен изкуствения сигнал в природната хармония...а и никога не ловувам нощно време...често съм само на плувки...на мен лично ,като че ли не ми трябва толкова много...въпрос на вкус,казало кучето и...но поне се задоволи любопитството ми....
- carpsliven2
- сериозен играч
Колега само споследно да ти споделя едно от предимствата .. понякога много голяма риба съвсем леко лапа стръвта .. и бързо плюе .. имал съм случаи на съвсем леко отпускане .. и ако незасечеш .. довиждане. Няма как да ти го отчете звънчето .. Особенно в днешно време са останали само плашливи риби май.. Но щом си решил звънчета .. нека да са звънчета .. важното е в риболова.. такъмите да ти доставят удоволствие .. успех колега 

До скоро ползвах звънчета,но ми писна да ги гоня.Взех си едни китаиски силнализатори от 3.5лв за проба и о радост при урар си гледам рибата а не каде излетя звънеца
,Е вече минах на по скъпи ама съм за електрониката.
. Но все пак да не забравяме най важното РАЗХОДКИТЕ ОКОЛО ВОДОЕМИТЕ.

-
- новобранец
Със въдица или на шише?
Горе долу същата логика.
Горе долу същата логика.
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
И дума не може да става за сравнение,минал съм през всички видове атрибути за сигнализиране,като се започне от топчета с кал и се стигне до съвременните сигнализатори!!съвременният риболов си изискава качествено оборудване,не ангажирам никой с мнението ми 

YOU LL NEVER WALK ALONE
То добре , ама си вземи една дълга въженка и си ги вържи за крака /ръката, врата/enterprise написа:оставам на звънци засега... ....

Сега на сериозно удобството при сигнализаторите е супер, особено ако си по далеч от пръчките , вечер и т.н........сам ще стигнеш до извода
просто трябва време

-
- и господ не е толокова добър
Цял свят върви напред ние на едно място 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ако седим на едно място е добре.Да не даваме само крачка назад.snegk написа:Цял свят върви напред ние на едно място
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
off:

Ти пък като ги чуваш!!!Митев написа:....Сега на сериозно удобството при сигнализаторите е супер, особено ако си по далеч от пръчките , вечер и т.н........

нема нищо по хубаво от това да те събуди писъка на сигналиэатора
а да се прави сравнение между двете эвънец и
сигналиэатор е смехория голема

-
- кандидат преподавател
Бе, кой каквото иска в крайна сметка- понякога возенето в каруца може да е по-готино от возенето в "Мерцедес"-въпрос на нагласа.И не става въпрос за сиромахомилство- не само мога да си купя най-скъпите електронни,ами мога да си наема живи наблюдатели на дънните въдици и да им плащам на часова ставка като на "килъри",ама,дали това е най-важното в риболова?
-
- и господ не е толокова добър
Ами важно е

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- carpsliven2
- сериозен играч
Тука вече немога да остана безочастен и ще бъда направо директен.
Тва са хора дето просто неим се дава пари за рибарски работи .. не че немогат да ги дадът.. просто наследствен недостатък ... набивано им е в главата че, това са излишно хвърлени пари ...тва е като да отричаш цветен телевизор , компютър или телефон .. част от тези хора предпочитат да изпият пари в кръчмата, проиграят на комар или дадът на к.... или както написах наследствена скрънзотия. Да не тръгват далече за риба , да не случайно да немогат да си избият риболова и така нататък , понеже незнаят че, всъщност икономията е майка и на мизерията. Има и съвсем малка част хора, които обичат да са като сървайвър (но невярвам да живеят в България тези хора)
Нецела да обида никой или да се заяждам с някой.. предимствата на сигнализатора са доказани...
п.п. в днешно време да правиш бушони си е направо смешно..
Тва са хора дето просто неим се дава пари за рибарски работи .. не че немогат да ги дадът.. просто наследствен недостатък ... набивано им е в главата че, това са излишно хвърлени пари ...тва е като да отричаш цветен телевизор , компютър или телефон .. част от тези хора предпочитат да изпият пари в кръчмата, проиграят на комар или дадът на к.... или както написах наследствена скрънзотия. Да не тръгват далече за риба , да не случайно да немогат да си избият риболова и така нататък , понеже незнаят че, всъщност икономията е майка и на мизерията. Има и съвсем малка част хора, които обичат да са като сървайвър (но невярвам да живеят в България тези хора)
Нецела да обида никой или да се заяждам с някой.. предимствата на сигнализатора са доказани...
п.п. в днешно време да правиш бушони си е направо смешно..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува