Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: руская рибалка 2.0
А помощ де с колегата оправяме дълбочините от 2 седмици и още сме на 10% ефект и 90% неуспехMessi написа:Добре имам една добра и една лоша новина. Направих си локация супер ... ама немога да се оправя с дълбочините и тия координати ... хвърлям по небето![]()
Помощ !!!

Давам ти една идея като за начало намери "подобие" на твоята локация във вече изготвените такива от руснака

Без риболов няма любов !
Колеги моля помогнете , не мога да я подкарам играта под Виста/деааааа/ , същите ли ДиректХ от 9 от аугуст и Нетфраме над 2 се ползват !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми така кажи,че си на вистаsicbul написа:Колеги моля помогнете , не мога да я подкарам играта под Виста/деааааа/ , същите ли ДиректХ от 9 от аугуст и Нетфраме над 2 се ползват !

Без риболов няма любов !

Момчета, дълбочините са лесна работа. Слагаш подобни (с малко повече редове във хоризонтала и вертикала)
Dimension Y:12
Dimension X:26
Min Y:495
Max Y:250
Min X:0
Max X:797
Y:12 - Броя на вертикалните редове
X:26 - Броя на хоризонталните редове
Max Y:250 - определя до къде ще е краят на редовете (от горе на долу), защото като сложиш дълбочини от примерно ПОД СЕННУЮ КЛЕНА и срежеш2 реда(иначе мяташ по дърветата

Това като го ностроиш и другите си идват точно!

".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- ще става разбирач
...LordAleks написа:Даа Виста...Виста като Виста. На лаптопа ми съм с виста - върви ама не е сигурно колко ще се бориш с нея!:idea: Погледни пак дали си инсталирал DXSETUP
Момчета, дълбочините са лесна работа. Слагаш подобни (с малко повече редове във хоризонтала и вертикала)
Dimension Y:12
Dimension X:26
Min Y:495
Max Y:250
Min X:0
Max X:797
Y:12 - Броя на вертикалните редове
X:26 - Броя на хоризонталните редове
Max Y:250 - определя до къде ще е краят на редовете (от горе на долу), защото като сложиш дълбочини от примерно ПОД СЕННУЮ КЛЕНА и срежеш2 реда(иначе мяташ по дърветата) се получава обикновенно че трябва да увеличиш това число с около 50 (Max Y:250) за да слезне историята на долу...
Това като го ностроиш и другите си идват точно!![]()

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
колеги я кажете на риболовна база "ПРУД" червеноперката на каква стръв дава най добре и каква захранка използвате...за сега ловя на личинка короеда,ако има по ефектна стъв казвайте....за сега имам трофей...4.200кг. червеноперка 

- foest
- научил се да хвърля
Това е за 1.6 версията.Ако не си видял тука се пише за новата,по-новата и най-новата 2.0.054,2.0-bulgarian,2.0.1-oficial version.dalgia написа:колеги я кажете на риболовна база "ПРУД" червеноперката на каква стръв дава най добре и каква захранка използвате...за сега ловя на личинка короеда,ако има по ефектна стъв казвайте....за сега имам трофей...4.200кг. червеноперка
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- Николай Неделков
- учете се от него
foest написа:2.0-bulgarian
Каква е тая версия

Само с БГ водоеми ли е или БГ + РУ ?
От къде мога да я дръпна

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Момчета явно съм много зле но не мога да разбера каде да си продам улова. За 5кГ ми дава по 16 руб ако някои мойе да ми помогне. Благодаря ви предбарително 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ники без да ме обиждаш,че съм гаден спамер давам ти сайта има всичко в него ... сваляш си от директорията "Даунлоад: коя да е РР 2.0.54 или 2.1.0 Има и един Файл Txt.Bg или нещо тъкова беше ... след инсталацията на играта,разархивираш Тхт файла вземаш папката и я слагаш във директорията Russian Fishing 2.0\DataНиколай Неделков написа:foest написа:2.0-bulgarian
Каква е тая версия![]()
Само с БГ водоеми ли е или БГ + РУ ?
От къде мога да я дръпна

Преводите са два ! Единия е Бета версия на spass48 другия е мой преработен и има фкаран малко хумор

можеш да ги свалиш от Tuk
Айде чакам коментари в "чата" на сайта

Без риболов няма любов !
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сашко улова се продава като:sasho8123 написа:Момчета явно съм много зле но не мога да разбера каде да си продам улова. За 5кГ ми дава по 16 руб ако някои мойе да ми помогне. Благодаря ви предбарително
-Влезеш в магазина и от там даваш на иконката която има Една Сиомга на нея след това се клика на горната
Иконките се падат от лявата страна на прозореца за продаване и са две ...Избираш долната със Сиомгата и ако имаш редки видове като например
Карасъ Залатой над 1500 гр
или Окунъ над 1000 гр...
Айде дано съм помогнал !

Без риболов няма любов !
Колега значи как трябва да продаваш рибата!sasho8123 написа:Момчета явно съм много зле но не мога да разбера каде да си продам улова. За 5кГ ми дава по 16 руб ако някои мойе да ми помогне. Благодаря ви предбарително
Първо : отиваш на иконката със Сьомгата(Редки Видове) ако разбира се си уловил Зачетни Риби !
Там ти изписва какво си уловил и на каква цена са оценени !
Второ : Иконката с костурите е да продаваш цялта налична риба ако имаш зачетни риби и тях ще ти ги купи на Килограм за което няма да вземеш прилични пари4ки.
Моя съвет е хем да не ти пада кармата хем и да правиш парички малките рибки до 200гр(Тези които не са зачетни ги продаваш) другите ги пускай!
Хайде наслука
Еее момчета мн жи благодаря аз си продавах рибата при иконата с костура 10X Благодаря жи за светването

Момчета мн съм ви благодарен