Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В памет на Траката
Модератор: dantho.mihov
В памет на Траката
Изгубихме и местността Траката край Варна : http://dnes.dir.bg/2009/03/24/news41845 ... #sepultura
В каква държава живееме не знам...рибарско селище с над 100 годишна история, ще бъде превърнато в поредното бетонно изчадие.
В каква държава живееме не знам...рибарско селище с над 100 годишна история, ще бъде превърнато в поредното бетонно изчадие.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: В памет на Траката
За съжаление живеем в една кръчма...който плаща той поръчва Радка-пиратка. 

- dedeff
- разбира нещата
Това е цялата истина за съжаление.Боката написа:За съжаление живеем в една кръчма...който плаща той поръчва Радка-пиратка.
Без жени можем,без риболов не можем!
- SILVESTER
- ще става разбирач
Сами сме си виновни,щом позволяваме на шепа мазни тарикати да ни разиграват и правят каквото си искат в собствената ни държава

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Не останаха места за риболов.Буната на слънчев ден купиха,траката купиха,вълнолома заградиха,плочата затвориха,и това в период от 2 години,помислете какво ще остане след 10.
Зарганолог
- patter
- вече хвърля и на тежко
Винаги съм се чудил как така още съществува рибарското селище на другия край на залива за богоизбрани (Евсиноград). Е сега може и нещата да си дойдат по местата ...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Май след година две,риболова с лодка ще е по-голям лукс
от пътуването със самолет.
от пътуването със самолет.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
В някой държави има мафия,тук мафията си има държава!

-
- новобранец
за съжаление нищо не можем да направим ще си направят един луксозен хотел който ще продадът на руснаците 

Не си прав- можем да отидем и да наритаме задниците в парламента(ако има желаещи може и да ги понае...е или поне някой от тях) по начин че да не си мислят за връщане вече.Аз лично вече не виждам друг начин освен с автомата в парламента и няколко пълнителя на автоматична -като се замисля обаче то и това не е сигурно - те гадовете след като ги изберат не ходят на работа в парламента , луда работа ей ама само бой и е..н е оправията.Re: В памет на Траката
Мнениеот danails71 на Вто Мар 24, 2009 2:07 pm
за съжаление нищо не можем да направим ще си направят един луксозен хотел който ще продадът на руснаците
Айде и няма да се предавате
В памет и на несебърския кей и на "германката" и .....
То ако беше само "Германката".....В памет на цялото южно черноморие...подход до брега вече почти никъде няма... 

Никоя риба не е по - важна от живота !
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Панорама /Зл.пясъци/sgerrard написа:В памет и на несебърския кей и на "германката" и .....
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
По принцип не харесвам гърците,но страшно им се възхищавам,че когато примерно стачкуват боклуджиите,с тях солидарно стачкуват и примерно авиодиспечерите и целия автотпанспорт.Пълна блокада на държавата и само така може да бъде чут гласът народен.А у нас как е,лани даскалите стачкуваха три месеца и никой не изказа солидарност с тях.Явно у нас липсва гражданското общество.Скоро гледах и филм за незаконното строителство там.Оказа се,че там такова няма.Ако някой си позволи да строи незаконно,държавата го глобява 1000 Евро на всеки квадрат,и ако не го събори сам на следващата година сумата се удвоява.Няма такива,да си платиш на "някой" и готово узаконено.Та човека сменил кокошка за кон.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.