Инфо за р.Огоста

Модератор: Кърцата

opsu
новобранец
новобранец

Инфо за р.Огоста

Мнение от opsu »

Ако можете да ми кажете дали става за риболов р.Огоста .Ако имате информация от тези дни ако може да я споделите :) .И да кажете на какво да ловя че мисля в събота да скокна до реката ?Ще ходя на моста до село Бутан (трябва да има мост) и по надолу имало шавари ако някой знае за къде говоря
Благодаря ви предварително за инфото
Pin2
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Инфо за р.Огоста

Мнение от Pin2 »

При Бутан има 1 мост, при който няма нищо. Малко по-надолу има бент (Бента на Софрониево). Над бента по принцип има кленчета, шаранчета, и обичайните други дребни риби - уклей, праскач, бабушка.
Под бента има хубави места за Клен, морунаж, както и за някоя щука, но е тегаво.
Малко по-надолу обаче по пътя, следващото село - Гложене, има мост, над който реката образува нещо като канал/вир по-дълбок и там е доста приятно за риба, както и по-надеждно. Скобар, Морунаж и други риби.

Остава да си провериш качеството на реката. Ако е "боза" - забрави.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Бегай на язовира в Бутан-шарковци до скъсване.
Верно -платен е ,ама без такса-само рибата се плаща.Само сложи голема кука/изискване на арендатора/.
И кееф-взима и на торен,и на сладка и на рибе и т.н. :D :D :D
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Да , за Бутанския и аз съм чувал, че има големи диваци и кефа е тотален. Но също казват, че арендатора се дръвчи доста , не дава да се пуска рибата , иска голяма кука ( няма лошо) и т.н :) Аз лично бих отишъл да си пробвам късмета , но не знам дали пускат в момента там ... :)
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Че се пуска ,пуска се ......................ама как се стига :roll: в това време :roll:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
opsu
новобранец
новобранец

Мнение от opsu »

Благодаря ви за предложените да отида на платения но 1-во че незнам лкъде е 2-ро че неми се ходи на платен интересуваше ме огоста къде да отида че да имам слука (поне малка)
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Ооооооооо , това е въпрос с труден отговор ! Всеки ден е различно , и преди обяд и след обяд пак така ! Явно не си запознат с този участък на реката . Затова , ще трябва да експериментираш /препоръчвам източния бряг / и да останеш там дето върви ! Под бента е по- добре , там има и хищници и повече видове мирна риба ! Разтоянието от бента до корекцията е идеален участък за всякакъв вид риболов ! На мен това ми е любимия участък /аз съм спинингист/ и обикаляйки съм виждал всякакви уловени риби /говоря за последните 2 седмици/ и монтажи за риболов ! Успех !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”