Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Душата ми ликува и страда!
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
Душата ми ликува и страда!
Момци, днес бях очарован от концертът на разделените на триа и квартет кандидати за "Мюзик айдъл"! Генът и геният на Орфей е преминал успешно през вековете и мистерията на българските гласове не е нещо мимолетно и преходно! Отвратен бях от началото на кастингите, а сега съм очарован от богатството на гласовете, от дълбокият колорит и артистичност на участниците! Съжалявам за отстранените, чрез таканаречено "гласуване" отлични изпълнители! Според мен това не е най-честният начин за премиране! Отпадат според мен фаворити! Както и да е, остават дни на удоволствие от музиката и разочарование от гласувания с СМС. Гаврите на Иван и Андрей с обявяването на отстранените и скечовете на футболна тема точно по времето на обявяванията е недопустимо, според мен! Та това са млади хора, под особено емоционално напрежение! Просто нямат право на това! Би следвало да се постараят да ги изпратят достойно, без да ги изстискват психически и после да ги карат да пеят с изсъхнали гърла! ........... Нямах представа за техните възможности! Дано и на вас да ви е било възможно да изпитате моето удоволствие! Интересно ми е кой е вашият фаворит? Ако следите, разбира се, музикалните изяви на останалите кандидати! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Re: Душата ми ликува и страда!
Изпитах го и аз. Жалко за Магдалена, но съм сигурен, че ще я върнем!
- maranzika
- сериозен играч
Абсолютно.Най-добрата отпадна.Фил написа:Изпитах го и аз. Жалко за Магдалена, но съм сигурен, че ще я върнем!

аз пък харесвах Александра
иначе иван и андрей са много дразнещи

иначе иван и андрей са много дразнещи
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Добре си го написал Диканаров...
Та за Иван и Андрей
мнението ми е че са пробивни и находчиви млади хора... които са на пазара и имат продукт за продаване...
Не ги съдя, защото това е начина в момента да подкараш (стадото) народа и да го забавляваш!
Който народ за съжаление се храни от простотията, недъзите, слабите, грозното, обидното и тн. Ако ние бяхме общество което да цени положителното, едва ли водещите биха си позволили лукса да се гаврят публично...
Поздрав и лека вечер
Та за Иван и Андрей

Поздрав и лека вечер
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
което впрочем с малки изключения се наблюдава в целия бьлгарски "шоу бизнес"дето не и бьлгарски всьщност-единственото бьлгарско си остана "минута е много" и донякьде беше "всяка неделя",преди мекерето дебелак и наркоман Карбовски да се появи отнекьде(с врьзки)и да го сьсипе с налудничавите си идеи,дето не са и неговиAL KAPONE написа:Та за Иван и Андрей .... простотията, недъзите, слабите, грозното, обидното и тн. Ако ние бяхме общество което да цени положителното, едва ли водещите биха били ТЕ ИЗОБЩОдве изпьрдели джуджета с неправилен говор,неправилна структура и липса на всякаква одухотвореност над 12 год вьзраст и обноски-да не говорим за начетеност и професионалозьм

и от мен-лека и БЕЗкошмарна нощ.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Изтрих доста мнения и я връщам във видът и от снощи след концерта....

Ако някой си позволи пак да разсъждава със цел кофликт с друг потребител... Заминава безвъзвратно!

2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани.При повторни нарушения ще има наказания.
2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение.
2.9 - Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Е...мисля,че нищо чак толкова особено не каза колегата Диканаров(следих внимателно темата). Но щом имаше толкова бурни реакции, имате право. Толерантността винаги е била основен принцип тук ...( затова толкова ми харесва и форума)
Поздрави!!!
Поздрави!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Наплно сагласен.Ништо страшно не се случи в темата,освен што много се отклонихме от заглавието и самата тема.fest написа: Толерантността винаги е била основен принцип тук ...( затова толкова ми харесва и форума)
За Диканаров оште повече си увеличих положителното мнение,

А какво ше кажете за Марин и Мустафа

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Е...това е приказка вече...поздравявам те колега Polizovski...
P.S. Давайте сега да пием по едно за Неделчово здраве

P.S. Давайте сега да пием по едно за Неделчово здраве

...
Е хубаво де, ама не разбрах защо и мойто мнение е изтрито. Или пак някой недовидял трие наред.
Е хубаво де, ама не разбрах защо и мойто мнение е изтрито. Или пак някой недовидял трие наред.
Да са живи издрави македонците,оти всеки 4 сми из нив,таланта нема име, той е за всите що драпат напред 

starcho написа:Да са живи издрави македонците,оти всеки 4 сми из нив,таланта нема име, той е за всите що драпат напред

Риболовци.