Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Под Рига беше манифестицаияMiTKo_Fisher написа:Днес видях един колега и каза , че на 10ти понтон . Било манифестация .И вадели яко морунажи.

Лично аз видях да вадят някой друг облез само

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
MiTKo_Fisher ,
Митко, още не съм си играл с твоя воблер.Не съм стъпвал на реката май от миналата година..или 1 път през януари.
Като се оправи времето и водата ще се заема.
Виждам ходите - дайте някой рибок на снимка тука...Ние с Венци хвърлихме едно око под Рига миналата седмица, да видим как е положението...без въдици.
Митко, още не съм си играл с твоя воблер.Не съм стъпвал на реката май от миналата година..или 1 път през януари.
Виждам ходите - дайте някой рибок на снимка тука...Ние с Венци хвърлихме едно око под Рига миналата седмица, да видим как е положението...без въдици.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Не е спешно. А риба несъм вадил скоро с изключение на ония Кефалчета (бебета) .Ако ми е готова членската карта тази седмица може и да покажа някоя снимка.Pedro написа:MiTKo_Fisher ,
П.П Членска карта за един общински водоем до ПОПОВО имало шаран,бяла,костур само трябва да си член на тяхната дружина .Дано да е готова до петък ,че събота да ида да тествам новата придобивка : Shimano Beast Master Havy Feeder 3.96m 150g .Дано да му направа хубаво сефте

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
Митак кви са теа връзкарски работи бе .Де е тва нещо в Попово и що само с карти 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами то нали знаеш филма КИТ може и това да е станало .Има един магазин (рибарски) срещу енергото .Та продавача ми каза че доста народ се засилвал към дунава и вадели пибета.nick71 написа:Под Рига беше манифестицаияMiTKo_Fisher написа:Днес видях един колега и каза , че на 10ти понтон . Било манифестация .И вадели яко морунажи.![]()
Лично аз видях да вадят някой друг облез само
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Не е връзкарска работа.Това е Поповското Теке .Само ,че хората не взимат пари а се вади членска 14лвivo75 написа:Митак кви са теа връзкарски работи бе .Де е тва нещо в Попово и що само с карти

Е това е мястото .Само да се дтоплииии за 2-3 дневни излети

Последно промяна от MiTKo_Fisher на Вто Мар 24, 2009 9:40 pm, променено общо 1 път.
колеги, виждам, че се интересувате от язовира на гр. Попово. За информация на всички тав се ходи със заверена членска карта от ЛРД - Попово, а доколкото знам и с карта от ЛРД - Търговище. Излизат прилични шарани / преди около 10 дни / на плочка кюспе, без тежест и то предимно на стената.
-
- сериозен играч
Вижте колеги, чета че си пишете за Попово, незнам кой от вас е ходил тази година там, ама сега си пиша на скайпа с един приятел от там, и той е доста запален рибар,а и ходи от много години на този водоем, и ми каза така "Днеска бях там и съм валат" под днеска имам впредвид 24.03.2009г.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Е за сега може и да е така .Ама след забраната аааа малииииnick71 написа:Вижте колеги, чета че си пишете за Попово, незнам кой от вас е ходил тази година там, ама сега си пиша на скайпа с един приятел от там, и той е доста запален рибар,а и ходи от много години на този водоем, и ми каза така "Днеска бях там и съм валат" под днеска имам впредвид 24.03.2009г.
не се чуди, че е капо. в момента там е като на манифестация. не беше същото положение преди около две седмици. малко рибари, повече риба.
-
- сериозен играч
Да Митак през лятото се вади шаран, все пак си зависи от майсторлъка

Mitak,
Като се видим на следващата среща ще донеса този воблер и ще взема другия.
Ама дали ще ги оправя - един дявол знае...
здравейте
някой може ли да каже нещо повече за този язовир край Попово
- методи за риболов подходящи за гьола
- на какво калве
- и всякакви успешни тактики
в събота мислим да го посетим
някой може ли да каже нещо повече за този язовир край Попово
- методи за риболов подходящи за гьола
- на какво калве
- и всякакви успешни тактики
в събота мислим да го посетим
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Е ти си има разбираш .Ако стане стане .Няма да е голяма загуба .Все пак видя другото му приложениеPedro написа:Mitak,

-
- вече хвърля и на тежко
Някой може ли да даде прясно имфо за босилковци моля