руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
sasho8123
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от sasho8123 »

А само имам още един въпрос на какво ловите в началото на 1 лок на езерото четох коментарите но всеки на различно място е писал
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

sasho8123 написа:А само имам още един въпрос на какво ловите в началото на 1 лок на езерото четох коментарите но всеки на различно място е писал
Дръпни си клевалката,там има всичко!
Наслука!! :smt023
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Дунава готов ли е :?: И ако е готов може ли да го качите само него като ъпдейт без други локации :?:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

sexy_klo6ar написа:Дунава готов ли е :?: И ако е готов може ли да го качите само него като ъпдейт без други локации :?:
Като го направим ще го качим !!
Изображение
Без риболов няма любов !
sasho8123
новобранец
новобранец

Мнение от sasho8123 »

Момчета как ги пражите тея пари отидох на клязъма ма не ми кълже само дето си изхарчих парите :) и ако може да ми кажете за някакви нови локации играя от 2 дни 4етох в форума но не може да се теглят
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

sasho8123 написа:Момчета как ги пражите тея пари отидох на клязъма ма не ми кълже само дето си изхарчих парите :) и ако може да ми кажете за някакви нови локации играя от 2 дни 4етох в форума но не може да се теглят
Хахаха направо ме изумявате с вашето "Немога да тегля нищо...." само кликаш с ляв бутон на мишката и се прехвърляш към сървара със файла................................................................................................
Изображение
Без риболов няма любов !
sasho8123
новобранец
новобранец

Мнение от sasho8123 »

xaXA :) :) не става бе човек пише ми че торента е спрян на всякаде кадето пробвах за клевалката не става
sasho8123
новобранец
новобранец

Мнение от sasho8123 »

Extazy сега виждам че сте напражили някав саит има мн локации гледам че и хипопотами ловите ма с коя жерсия сте на рибалката за6тото като си инсталвах играта ми иска6е и други програм и като си я пусна ми пише че версията ми е 2.0.1.18 и ако мойе да ми кажеш с коя версия си ти Благодаря предварително
trando58
новобранец
новобранец

Мнение от trando58 »

sasho8123 написа:Extazy сега виждам че сте напражили някав саит има мн локации гледам че и хипопотами ловите ма с коя жерсия сте на рибалката за6тото като си инсталвах играта ми иска6е и други програм и като си я пусна ми пише че версията ми е 2.0.1.18 и ако мойе да ми кажеш с коя версия си ти Благодаря предварително
Най-дбре си свали новата версия, там има всички бази в пакет.
http://installsoft.ru/viewforum.php?f=4 ... 6786d06423
Не забравяй първо да изтриеш хубаво всичко от старата игра,като за всеки случай я съхрани на другият диск.
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Айде пак да се обадя неподготвен. Никаква нова версия не сваляйте бе Чеда Божии. Такава няма, не го ли разбрахте!?! Има някакъв бъгав ъпдейт 2.5 (е доста хора няма да се съгласят, ама както казах не съм подготвен)
играйте си 2.0.0.54 за нея има всичко...
за тия дето не могат да свалят (това не работело...онова не ставало...пък дава грешка и пр.)
Напишете си тука във форума скайпа или ми чукнете на скайп: THELORDALEKS

ще ви дам всичко за рибалката даже и локвата с крокодилите ще ви кажа кака да си направите или ако щете налъми може да ловите
Иначе казано всички линкове в новия сайт работят. Току що ги тествах- няма проблеми. Ако нещо не става при вас е проблема (сваля се само с ЛЯВ бутон на мишката :D )
Между другото за версия 2.1 или каквато е там никакви екстри не работят, каквото са сложили русите такова
И да знаете, че след конвертиране на профила от 2.0 в 2.1 след това дава грешки по някога
Милиардите, големите разряди или високата карма(незнам кое точно), които сте си написало преди и идват в повече
Моят съвет е да си играете 2.0.0.54
Да се похваля и аз след 2 месеца игра хванах 109 кг. ТЮЛЕН на каспиян :P
Последно промяна от LordAleks на Сря Мар 25, 2009 11:37 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

LordAleks написа:Айде пак да се обадя неподготвен. Никаква нова версия не сваляйте бе Чеда Божии. Такава няма, не го ли разбрахте!?! Има някакъв бъгав ъпдейт 2.5 (е доста хора няма да се съгласят, ама както казах не съм подготвен)
играйте си 2.0.0.54 за нея има всичко...
за тия дето не могат да свалят (това не работело...онова не ставало...пък дава грешка и пр.)
Напишете си тука във форума скайпа или ми чукнете на скайп: THELORDALEKS

ще ви дам всичко за рибалката даже и локвата с крокодилите ще ви кажа кака да си направите или ако щете налъми може да ловите
Иначе казано всички линкове в новия сайт работят. Току що ги тествах- няма проблеми. Ако нещо не става при вас е проблема (сваля се само с ЛЯВ бутон на мишката :D )
Между другото за версия 2.1 или каквато е там никакви екстри не работят, каквото са сложили русите такова
И да знаете, че след конвертиране на профила от 2.0 в 2.1 след това дава грешки по някога
Милиардите, големите разряди или високата карма(незнам кое точно), които сте си написало преди и идват в повече
Моят съвет е да си играете 2.0.0.54
Точно :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Без риболов няма любов !
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Не правете това у дома си Изображение :D
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

LordAleks написа:Не правете това у дома си Изображение :D
Тва е гавра с играта бе :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Така е прав си! :axe: :lol:
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Здравейте.Нищо не успявам да сваля от от тоя сайт- http://www.nakido.com/.Опитах пътеводителя, дешифратора, все ми дава : Server is too busy.Аз ли нещо греша?
Последно промяна от Reo на Пон Апр 06, 2009 2:15 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”