Не ни е по силите... Търсим съмишленици...

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Не ни е по силите... Търсим съмишленици...

Мнение от AL KAPONE »

Уважаеми колеги риболовци,
сядам да Ви пиша тази тема защото търся всякакви начини за решаването на един проблем!
В темата няма да стане дума за риболовец, колега или наш познат! Ще Ви разкажа за човешка съдба, която е минала през доста препятствия, но решена на всичко за промяна... или по точно да даде шанс на две дечица!
Та действието се развива в Българско, уж нормално семейство...
Преди около две години Бащата в семейството, спира да носи доходи в домът си, започва да не обръща внимание на децата и да се държи агресивно към тях. С течение на времето започва един системен тормоз и побои върху съпругата и децата си, никой в семейството не знае какво става. Майката търпи и се крие... от приятели, познати и колеги! С течение на времето се разбира, че съпругът играе хазарт и дави несгодите с алкохол, който превръща живота и нощния сън на децата в кошмар без край... побоите и гладът зачестяват все повече, мизерията притиска майката, която все още се крие!
В един ден пристигат господа от заложна къща със съдебно решение и изхвърлят жената и децата от домът им... който е бил наследствен на жената от родителите и! Оказва се, че къщата е от давна ипотекирана и загубена.... Нещастието идва с пълна сила!
Когато майката не се явява на работа, се запитваме какво става... и започва търсене! Нещата са стигнали до ужасяващи последствия.... за които нямам думи и сила да Ви ги напиша...

Та със съдействието на други хора, на които не е редно да споменавам имената, успяхме да намерим защитено жилище! Тъжното е там, че може да се ползва временно докато си стъпи на краката Майката, което с дечица и криейки се е доста трудно...

С друг човек, сме се заели със собствени сили да се справим и да им дадем някакъв шанс... намерили сме стара селска къща, която ще купим и ремонтираме! Селцето е хубаво с детска градина и училище. Въпросът опира единствено до пари мамка-му.... Не ни е по силите и решихме да търсим съмишленици...
Срам не срам реших и с вас да споделя и да помоля за помощ!

Много от вас ме познават, и като човек и като приятел.... Винаги съм се старал да помагам и да се включвам във всяка една акция която сме организирали , старал съм се помагам на всеки който ме е потърсил за каквото и да било... Сега аз имам нужда от помощ...

Не всичко е пари, но до края на април трябва да платим къщичката на собствениците!
След това ще има нужда от ремонт и обзавеждане.... ще може да се помогне и с труд, и с матирали, и с някоя стара пералня или легло.... Така всеки който реши, може да бъде полезен.
За момента не мога да Ви кажа имената на участниците в историята, нито кое е селцето където купуваме къщата, нито снимки на децата! Предстоят дела и е нужно да се запази тайната, която аз правя обществено достояние за съжаление....
п.п Знам, че е криза, знам че на много от нас ни е трудно да оцеляваме със всекидневните неволи... Моля за помощ и съпричастност... Ще говоря с Емо Василев да използваме сметката, която ползваме всеки път при акциите! Пари на рака няма да предаваме а ще са нужни в края на април при нотариуса, като се прехвърля имота! Разликата в сумата ще я заплатя Аз и мой колега и приятел!
Благодаря за вниманието.

Raiffeisen BANK
IBAN: BG72RZBB91554076264890

ВIС: RZBBBGSF
Ангел Радев
Последно промяна от AL KAPONE на Вто Мар 31, 2009 10:11 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: Не ни е по силите... Търсим съмишленици...

Мнение от майсторчето страхил »

Ами пусни инфо за банковата сметка дали ще е същата и каквото сабя покаже.Пет лева да пуснеш ,пак ще е нещо.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Аз се включвам.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Естествено, че ще помогнем!
Само трябва (както каза Чапи) Боса да поизясни нещата, за да знаем приблизително каква цел преследваме.
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

[quote="AL KAPONE"]
В един ден пристигат господа от заложна къща със съдебно решение и изхвърлят жената и децата от домът им... който е бил наследствен на жената от родителите и! Оказва се, че къщата е от давна ипотекирана и загубена.... Нещастието идва с пълна сила!
Силно се надявам, че няма да се приеме като заяждане, но........... споменатото ипотекиране на къщата няма как да се случи без участието на собственика - съпругата в нашия случай.
С удоволстие ще помогна с каквото и колкото мога.
Непознавам лично колегата и с думите си по-горе не изразявам съмнение в неговата искреност и готовност да помага, поради което и моля да не следват постинги съдържащи определения кой какъв е .......просто изразявам мнението си
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Peichev, за съжаление е станало под, въздействието на тормоз и насилие от страна на съпругът и нотариус който работи със заемодателите... Предстоят дела в съда, но адвокатът е почти категоричен, за крайния резултат!

Къщата е стара селска в провинцията, не обзаведена и струва 20 000 лева! Намира се 2-3 клометра от града.
Както казах със помощ ще се справим... не тръгваме на гола основа има приготвени средства и търся и други решения! Има проявено разбиране и от страна на продавача... оптимист съм!
п.п помоща не винаги се мери в пари, ще има нужда от много неща....
поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
kapsula
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kapsula »

Според мен ще е по добре и по доходоносно за каузата ако може да се направи нещо със системата за кратки съобщения SMS. Хем няма да се ходи до банката, хем ще е по-лесно и по-достъпно за повече хора, хем ще могат да се трупат парички по всяко време.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Ал, ще е необходим много добър адвокат, щом жилището е ипотекирано с тежест! А съгласието е взето с насилие и съдействието на корумпиран нотариус! Казусът е според мен много тежък! Може да има и подходящ колега между нас , адвокат специалист в такива дела!
Обади ми се на лични за да уговорим вземането на една спалня с матрак! Ще стане за майката и двете и дечица! Има ли нужда от бюфет? Той е обаче тежък и двама не ще го натоварим на камион или пикап! Не знам къде е мястото, но може да има наблизо и колеги, които да могат да помогнат в ремонта на бригадирски начала! Ако е около София се включвам през почивните дни!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
rsimeonov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rsimeonov »

Иаз участвам.Имам печка МЕЧТА.Старичка е но работи.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ако се активира номер за SMS много хора ще се включат в набирането на средства,много е удбно и всеки може да изпрати неограничен брой,в случай че се набират средства за помощ процентът който взимат мобилните оператори е много малък.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

И аз ще се включа с каквото мога.
kiks_lp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiks_lp »

Колега като дойде време пиши на Л.С. имам запазени стари мебели които с удоволствие ще подаря за каузата.Успех.
Сухо дупе риба не яде !!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Каквото мога да помогна, насреща съм!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

:smt023 Със вас съм.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”