Състезание - риболов с фидър!?

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Състезание - риболов с фидър!?

Мнение от For »

Колеги, състезание е силна дума, но имам идея за приятелска среща със състезателен характер. Риболовът с фидер е изключително удоволствие и защо да не опитаме! Ако има ентусиазъм и при отработване на известни организационни въпроси, ще се получи добро начинание. Тук колегите butnik и IDA със сигурност ще са много полезни. Моята представа гравитира около следното: удачно място за срещата и турнирчето е при Бай Георги - платеното между Куртово и Кричим. Там има сравнително равностойни места поне 10-15, рибата е в добро количество, условията са приемливи. Близо е до Пловдив. Разбира се, трябва да се уточни регламентът и да се отработят някои организационни въпроси. Нека тръгне дискусията и заедно ще сътворим идеята. Думата е ваша, приятели...
ogibg58
новобранец
новобранец

Re: Състезание - риболов с фидър!?

Мнение от ogibg58 »

колеги аз съм за само пишете и предлагам да е някои събота
ckorpion
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Сигурно е, че трябва да е събота или неделя. Вероятно, ще си запазим водоема предварително. Да видим колко мераклии ще има. Явно след това ще е добре и место за анализ да намерим - :drinkers: ! Каквото си го направим - това ще да е. Бъдете дейни :wink:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Май си нямаш на представа колега къкво се опитваш да направиш относно организацията на състезанието правилата таксата награждаването ... това всичко е много трус и средства и не е за всеки :!:
НО ако намериш нужното и осигуриш всичко аз съм за :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
с-ма1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от с-ма1 »

И аз съм за също ;)
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

НО ако намериш нужното и осигуриш всичко аз съм за
Идеята е организацията да е самоорганизация! Това дали имам или не представа :D - едва ли е предмет за обсъждане! Доводите, че няма да стане са много по-нереалистични от онези, че при достатъчно желание ще се случи :wink:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

А може и на първенец,тази неделя мисля да ходя там,тъкмо ще разучим как е и ще се договорим с ъс собственика,да пази единия бряг.А и рибата е по-разнообразна.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Мястото не е толкова съществено - естествено, при положение, че има риба и сравнително равностойни позиции! Главното е да видим дали има желаещи. Другото е ясно - ако няма мерак - ние с Ицо ще си спретнем надпревара - който хване повече - черпи другия за утеха :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Аз мога да почерпя и без състезание :D ЦЬяла нощ не съм мигнал да мисля подходящо място.И винаги ми изплува гребния канал,как си направиха червените педали рибарник в центъра на града.Не можело,а.А аз за един тъп селски гьол,не мога да се оправя да го взема и да го превърна в райско кътче и отдих.Коце,утре ще го измислим водоема и ще определим дата.А ако искате може да сформираме и награден фонд.Но за мен е по-добре да е опознавателен,има колеги с които не се познаваме.
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

:D :D :D абе ще има утеха - аз съм готов и да черпя и да ме черпят. За мен състезателността на срещата не е от доминиращо значение. Добре е да се създаде приятелска атмосфера, да обменим опит, да си кажем по някоя добра дума, да е приятно и полезно за колегите. За състезание в пълния смисъл на думата е ясно, че са необходими и време, и средства, и знания...
Може да уточним водоема - аз събота съм при бай Георги, а неделя - ако ме поканиш :lol: - Първенец.
Липсата на вдъхновение в колегите е незадоволителното. Както и да броя повече от десетина души едва ли ще се съберем - заедно с колегите, които споделиха желание извън темата.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Поканен си,но мисля,че наплива е по-голям на Куртово и трудно ще убедим Георги да пази места,ако се съберем 10 души,нали знаеш какво се получава.За целта мисля да спретнем излет до Първенец,да видфим какъв ще е риболова там,ако отговаря на условичта,ще направим договорка.Аз знам как да го убедя да запази единия бряг,но разбира се за целта трябва да сме по-рано на обекта.Нали пък си плащаме входа.
joro_8411
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_8411 »

колеги, мен фидера не ме влече но мога да дойда за компания и да науча нещо повече за този риболов.Разбирасе ако може?Ще следя с голям интерес развитието на темата,кога и къде :drinkers:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

По всяка вероятност това ще на Куртово.Пусната е другата клетка,така,че ще има място,но за целта ще трябва да се иде по-рано.След като уточним датата с For,ще уведомим тука.Но моля,нека да се запишат колеги които са 100% сигурни,че ще присъстват на това мероприятие,което ще е повече с опознавателна цел.
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Събираме принципно съгласие - който желае да сподели - или тук, или на ЛС! Датата още не сме избрали - може 5, 12 април или друг ден, удобен за желаещите. Такса за участие - ако искате може да се въведе. Наградите - разбира се - зависят от това дали има, или няма такса. Минималното е 2 лв. на човек, за да ни допуснат на водоема.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Няма да има наградени,а наказани,на който не му кълве ще ходи за бира и кебапчета :D :D :DСега към същественото-аз , Коцето..........
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”