ЗА ТЕЗИ КОИТО ПОЗНАВАТ МОРЕТО НЕ САМО ОТГОРЕ

Модератор: nkolev66

Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Неможах да разбера въпроса за времето и калканите :?: Може би ме питаш колко време стоя във водата :?: Ами последния път 3 часа приблизително като поне 4 пъти излизах дасе стопля
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

мн.моля СНИМКИ !!! Че имам 2 турски харпуна ( 1 къс и 1 дълъг ) с тел . pls.!
nazinio
новобранец
новобранец

Мнение от nazinio »

Скорпид написа:Неможах да разбера въпроса за времето и калканите :?: Може би ме питаш колко време стоя във водата :?: Ами последния път 3 часа приблизително като поне 4 пъти излизах дасе стопля
Въпросът е шеговит,но има и голяма уловка :wink: След като съм имал няколко КАПОТА,разбрах една истина за калкана :idea: -който я знае ще може и да отговори на въпроса......
nazinio
новобранец
новобранец

Мнение от nazinio »

spook написа:мн.моля СНИМКИ !!! Че имам 2 турски харпуна ( 1 къс и 1 дълъг ) с тел . pls.!
Съвет:Веднага смени телта с шарнири-25лв. са нищожна цена за да рискуваш раздрани ръце и изтръгнати нокти,когато под теб има 10-15 метра вода,особенно ако не ползваш ръкавици.А щом пушките са турски,малко ме съмнява качеството и на ластиците-патил съм си
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Смених телта със карбоново въжеце в събота влизах в Бургаския залив даго теством исъм много доволен :D
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Както писах малкия харпун е преработен за попчета и други такива ластиците са умишлено слаби но има срезове по стрелата които да овеличат силата :wink: Понеже най-често почетата са близо до камани ако силата на стрелата е по-голяма много бързо се изтъпява :?: Номерае даси настроеш сам оръжието утре щесе опитам да кача малко снимки досега несъмго правил дано оспея :wink: Позрави на всички :wink:
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Забравих дави препоръчам ЗАЛЖИТЕЛНО даси вземете ръкавици :? изасега иза лятото има доста неприятни неща които могат двисе случат подводата :cry: Имайте предвид че много трудно спира кръвотечението в водата :cry: :?: дано наникой несе случи :wink:
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

ХА-ХА-ХА--------------------------------------- :lol: :oops: Малко късно но всепак -чак сега прочетах въпроса на колегата исе замислих :P :P :P
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

[quote="nazinio
А щом пушките са турски,малко ме съмнява качеството и на ластиците-патил съм си[/quote]

За сега съм доволен моите са нови ( 2005) , скоро ги проверявах - не са мръднали .Проблема ми е , че не съм си купил неопрен още :lol: :lol: :lol:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

хе-хе и аз съм вече тука , като гледам доста сериозна група от" ренегати" се събираме , няма да коментирам сайта на Уишбон , няма да е лоялно спрямо тукашния Админ , ама вий си знаете де - за кво стаа въпрос :x .....ей тоя Скорпи го напраихте на нищо :lol: , аз лично му вярвам щото съм ходил да се гмуркам с него , обикновено вместо буй използваме вътр. автомобилни гуми и събираме всичко дет става за ядене от морето в тях.... ей кой беше , дет излъга за датата за забраната , че на следващия ден като се прибра Скорпи след гмуркането , и като разбра че забраната не е влязла в сила си умря от яд , че е пуснал калканите а аз умрях от смяхххх :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nazinio
новобранец
новобранец

Мнение от nazinio »

Поздрави на БУЛТИ-не се познаваме,но работите които писа в ОНЯ сайт бяха доста доста полезни,особенно разясненията за йогата.Все още не гмуркам всекидневно,но живот и здраве като нагазим лятото ще има доста въпроси към теб.Успех и....кукана да е пълен :P
nazinio
новобранец
новобранец

Мнение от nazinio »

Въпрос:Скорпида става ли за ядене и не е ли опасно рибоче?
p.s.Говоря за рибата ,а не за колегата :lol:
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Има малко маниполации :P трябва дасе изрежат бодлите и дасе одере кожата месото е бяло и вкусно :wink: Питай Булти заедно баясме изяли
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Качих уж едни снимки :? ама нещо несе появяват :( :?:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

въй , със Скорпи веднъж напълнихме половин лодка :shock: , имаше някаква аномалия , направо се търкаляха по дъното , естествено обирахме само живите , аз ги вадя с водолазен нож - допирам ножа(ножа е голям) до тялото , Скорпида се наежва и тогава рязко натискам , естествено натискам в посока или към дъното или към скалата до рибата , приближавам се бавно и тихо , Скорпида си мисли , че е добре защитен от бодлите си и не бяга , после на брега с голяма ножица изрязвам бодлите му - и на скарата без да го дера , ако го пържиш тогава е добре да се одере ,но е трудоемко :shock: , а на чируз как става нямам думи :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”