Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ЗА ТЕЗИ КОИТО ПОЗНАВАТ МОРЕТО НЕ САМО ОТГОРЕ
Модератор: nkolev66
Въпросът е шеговит,но има и голяма уловкаСкорпид написа:Неможах да разбера въпроса за времето и калканитеМоже би ме питаш колко време стоя във водата
Ами последния път 3 часа приблизително като поне 4 пъти излизах дасе стопля

Съвет:Веднага смени телта с шарнири-25лв. са нищожна цена за да рискуваш раздрани ръце и изтръгнати нокти,когато под теб има 10-15 метра вода,особенно ако не ползваш ръкавици.А щом пушките са турски,малко ме съмнява качеството и на ластиците-патил съм сиspook написа:мн.моля СНИМКИ !!! Че имам 2 турски харпуна ( 1 къс и 1 дълъг ) с тел . pls.!
-
- научил се да хвърля
Както писах малкия харпун е преработен за попчета и други такива ластиците са умишлено слаби но има срезове по стрелата които да овеличат силата
Понеже най-често почетата са близо до камани ако силата на стрелата е по-голяма много бързо се изтъпява
Номерае даси настроеш сам оръжието утре щесе опитам да кача малко снимки досега несъмго правил дано оспея
Позрави на всички 

хе-хе и аз съм вече тука , като гледам доста сериозна група от" ренегати" се събираме , няма да коментирам сайта на Уишбон , няма да е лоялно спрямо тукашния Админ , ама вий си знаете де - за кво стаа въпрос
.....ей тоя Скорпи го напраихте на нищо
, аз лично му вярвам щото съм ходил да се гмуркам с него , обикновено вместо буй използваме вътр. автомобилни гуми и събираме всичко дет става за ядене от морето в тях.... ей кой беше , дет излъга за датата за забраната , че на следващия ден като се прибра Скорпи след гмуркането , и като разбра че забраната не е влязла в сила си умря от яд , че е пуснал калканите а аз умрях от смяхххх

въй , със Скорпи веднъж напълнихме половин лодка
, имаше някаква аномалия , направо се търкаляха по дъното , естествено обирахме само живите , аз ги вадя с водолазен нож - допирам ножа(ножа е голям) до тялото , Скорпида се наежва и тогава рязко натискам , естествено натискам в посока или към дъното или към скалата до рибата , приближавам се бавно и тихо , Скорпида си мисли , че е добре защитен от бодлите си и не бяга , после на брега с голяма ножица изрязвам бодлите му - и на скарата без да го дера , ако го пържиш тогава е добре да се одере ,но е трудоемко
, а на чируз как става нямам думи