Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Не ни е по силите... Търсим съмишленици...
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Не ни е по силите... Търсим съмишленици...
Аз мога да помогна на следваштиа начин-Ако е редно ОК ,ако не, на никои-ништо.Прилагам следната прчка,нека модератора прецени каде да се сложи обиавата.Нека е на продажба (колко дни прецените-толко)нека се наддава и нека парите завршат за фамилиата.
Именно кои вземе прчката ,ше иа получи от некои от моите приатели от форума(Емо,Ивак,Крцата.....не сам ги попитал,но не виарвам да имат нешто против)Аз ше им дам прчката на првиа савместен риболов по Грцко и след това е лесно,те ше му пратат прчката на получатела по вашиа Блгарски Еконт.Парите,получатела ше изпрати на техната сметка и те ше ги прехфрлат кадето треба.
Ето некоиа снимка,които направих сега

Значи-ZEBCO-g-tech COOL,210 cm
акциа 60-120
шарен врх
Чакам отговор ,дали е в правилата с форума и темата този мои пост.
Именно кои вземе прчката ,ше иа получи от некои от моите приатели от форума(Емо,Ивак,Крцата.....не сам ги попитал,но не виарвам да имат нешто против)Аз ше им дам прчката на првиа савместен риболов по Грцко и след това е лесно,те ше му пратат прчката на получатела по вашиа Блгарски Еконт.Парите,получатела ше изпрати на техната сметка и те ше ги прехфрлат кадето треба.
Ето некоиа снимка,които направих сега

Значи-ZEBCO-g-tech COOL,210 cm
акциа 60-120
шарен врх
Чакам отговор ,дали е в правилата с форума и темата този мои пост.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- новобранец
Дай те сметката и аз ще помогна.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Митев написа:Аз що не пишане е истината в писането , а в действията

-
- вече хвърля и на тежко
здравеите,имам спестени парички за макари но те ще почакат защото има хора които се нуждаят от средства.Чакам сметка
-
- сериозен играч
На Бургаската група Stront ще помага май.rumci написа:Очертава се да ползваме услугите на Stront.И аз ще се включа
И аз се включвам.
Вярно е момци,че с писане не става. Аз лично, за 3г. Имам 50-60 поста(при това в нито един няма смисъл)
Обаче тука ме ядосахте. Не мога да се съглася първо с Любо. Цитирам: Не е хубаво да квалифицираш човек пред всички,беза да го познаваш. Любе, глеи са брат. Аз също не познавам Боса, но ще си позволя да го квалифицирам. Значи, првди година-две се включих в една АКЦИЯ, ето за какво иде реч. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=11481 Това не е важно, важното в случката е личното което ми прати Капоне.
Изпратено на: Вто Ное 27, 2007 9:42 am
От: AL KAPONE
До: multi_maks
По принцип работя в ............... но макарите ми са в колата, може да ти ги изпратя и по куриер с наложен платеж може да се видим в удобно за двамата време! Пък може и да ти ги пратя и ти директно да пуснеш парите по сметката на акцията и после да драснеш един два реда в темата тел. ............... Ангел
Ти кажи как ти е удобно. Поздрав.
Момчето ми остави нещата в работата, но аз не бях в офиса и така и не можах да се запозная с него.
Не искам да звуча тривиално, но на такъв човек бих поверил много повече от пари. Не само заради тази случка, но и заради всичко изчетено в този фором. Казх,че не пиша но пък чета много (за което май трябва да черпя).
chipi_ , гаранция дължиш извинения.
Та това ми словоизлиание, е за всички, който имат и капка съмнение. ХОРА, БОСА Е ТОЧЕН.

Обаче тука ме ядосахте. Не мога да се съглася първо с Любо. Цитирам: Не е хубаво да квалифицираш човек пред всички,беза да го познаваш. Любе, глеи са брат. Аз също не познавам Боса, но ще си позволя да го квалифицирам. Значи, првди година-две се включих в една АКЦИЯ, ето за какво иде реч. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=11481 Това не е важно, важното в случката е личното което ми прати Капоне.
Изпратено на: Вто Ное 27, 2007 9:42 am
От: AL KAPONE
До: multi_maks
По принцип работя в ............... но макарите ми са в колата, може да ти ги изпратя и по куриер с наложен платеж може да се видим в удобно за двамата време! Пък може и да ти ги пратя и ти директно да пуснеш парите по сметката на акцията и после да драснеш един два реда в темата тел. ............... Ангел
Ти кажи как ти е удобно. Поздрав.
Момчето ми остави нещата в работата, но аз не бях в офиса и така и не можах да се запозная с него.
Не искам да звуча тривиално, но на такъв човек бих поверил много повече от пари. Не само заради тази случка, но и заради всичко изчетено в този фором. Казх,че не пиша но пък чета много (за което май трябва да черпя).
chipi_ , гаранция дължиш извинения.
Та това ми словоизлиание, е за всички, който имат и капка съмнение. ХОРА, БОСА Е ТОЧЕН.
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Iron_hool_88 написа:Само да попитам семейството Българско ли е ?
има ли эначение?
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Чакам сметка или смс номер
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Ал,сметка или СМС!Казваи.А да и ми дай адресчето на рулеткаджията!Преди 10-ина години и аз бях "болен" по покера и сварката и имам едно безотказно лекарство.Отказваш след това даже и белота.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здравейте колеги!!!Прочетох темата и реших и аз да се включа...,от Бургас съм и незнам точно за къде става въпрос,но ще се опитам да помогна!Тая въпросната къща,като й дойде времето за ремонт,мога да я обзаведа с някой-друг прозорец или врата.Имам фирма за дограма и доста профили остават фира - така че можем да напаснем размерите на отворите за прозорците или вратите.С монтажа ще трябва да се справяте вие ,ако въпросната къща е много далече от Бургас!!! Ако прецените,че ще съм от полза връзката знаете как да осъществим. Това е от мен!!!УСПЕХ С НАЧИНАНИЕТО!!!
- drat
- разбира нещата
Готов съм да помогна и финансово и със употребявани, но здрави мебели. Може ли обаче тази тема да се направи от модераторите като предните дарителски акции за да може да се види от повече хора. А колегите които имат некави самнения, притесниния и т.н по добре да не се обаждат. Поздрав за колегата поел инициативата и дай боже повече такива като него.

Естествено, че ще помагам приятели.vesko_bs написа:На Бургаската група Stront ще помага май.rumci написа:Очертава се да ползваме услугите на Stront.И аз ще се включа
И аз се включвам.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Ще помогна с каквото мога. 

Аз също ще се включа. Предпочитам да пратя парите директно по сметка, защото не искам да храня мобилните оператори с комисионна и държавата с ДДС-то от цената на СМС-а 

Gone fishing... ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
- rosenm
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Това не е добре. Системата с SMS има много недостатъци, ще изборя 4 от тях:kapsula написа:Според мен ще е по добре и по доходоносно за каузата ако може да се направи нещо със системата за кратки съобщения SMS. Хем няма да се ходи до банката, хем ще е по-лесно и по-достъпно за повече хора, хем ще могат да се трупат парички по всяко време.
1. Пащаш ДДС за SMS на държавата, т.е. за да съберем 10 000 лв, ще сме дали и 2 000 лв на държавата, после с 10 000 лв ще се купят стоки и пак ще се даде ДДС на държавата.
2. Операторите взимат такси и то сериозни такси в %, тези такси почват от 50% ако са малко SMS-ите в месеца и не знам до къде намалят, но за съми от 10-20 000 лв (т.е. 10-20 хил SMS) операторите ще вземат поне 20-30%. Операторите си имат право!
3. Операторите плащат по сметката ти със закъснение и то отново само % от парите винаги по малък от 100%, защото договорите им са на база тяхната събираемост, както се сещате не всички техни клиенти са изрядни имат този месец събираемост 97% и на теб ще ти дадът 97%, независимо дали точно твоите SMS са били със 100% събираемост. Тук отново имат право.
4. Организацията е доста по-сложна от откриване на сметка.
Банкова набирателна сметка с цел "подпомагане на кауза" и упълномощен разпоредител е най-добрият начин.
И един голям плюс, за тези които не познават молещият за помощ и искат да помогнат, но вътрешното им чувство не им дава да се доверят, ако той не харчи парите по предназначение - следва съд (припомнете си казуса "Мануела Горсова и баща"). Така, че аз не го познавам, ще се включа, защото за 10 мин намерих познати, които го познават и гарантират за него, НО дори и да нямате такива - една такава сметка решава проблема с доверието.
Чакаме сметката аз съм вътре с кеш, по ценно от кеша няма. Като тръгнете да купувате строителни материали - на ЛС ще помогна да не плащате ДДС на държавата, ДДС-то ще го поеме моя фирма, защото държавата заслужава да бъде ощетена в случая, след като е допуснала това да се случи.
Моля никой да не моли за пестене на ДДС на каквото и да е извън каузата - няма да стане, отказвам, има си принципи в тая работа!
Поздрави!