Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ.ПЯСЪЧНИК
Модератор: Paublo_Eskobar
ЯЗ.ПЯСЪЧНИК
Колеги, да помоля за информация за ПЯСЪЧНИК
Re: ЯЗ.ПЯСЪЧНИК
Поне от това,което аз чух - на Бански Дол - хващали каракуди.На дупката - бабушки и каракуда.На стената влизат с лодки и гонят костур.
TICA FAN
Благодаря колега.А за бялата риба чува ли се нещо?
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако я набараш някъде може и 3-4 на риболов да направиш ама е много мъчна работата...ЗАЙЧАРОВ написа:Благодаря колега.А за бялата риба чува ли се нещо?

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
От лявата страна на кулата излизаше бяла на туистер ама скоро не сам ходил но само с лодка УСПЕХ и ако ходиш пусни после тема дава ли или не

БАЙ-100-ЯН
Сони на коя местност казват точно Бански ДолSONY написа:Поне от това,което аз чух - на Бански Дол - хващали каракуди.На дупката - бабушки и каракуда.На стената влизат с лодки и гонят костур.
- st_piskov
- ще става разбирач
За Бански дол трябва да минеш през Старосел,т.е. отбивката точно преди селото!Намира се точно до Елешненския залив!Събота и неделя ,ако има места съм там!nedved3 написа:Сони на коя местност казват точно Бански ДолSONY написа:Поне от това,което аз чух - на Бански Дол - хващали каракуди.На дупката - бабушки и каракуда.На стената влизат с лодки и гонят костур.
-
- ще става разбирач
разправят че водата е по топла там заради красновските мин извори . .
късмет работа . .
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За бански дол е рано миналата година рибата там тръгна няколко седмици преди забраната ! също тъка и канала....

Без риболов няма любов !
Колеги рибата на бански дол вече се е раздвижила яко.Странното е че излизат само яки каракуди от половинка на горе.миналата седмица петък бях там но времето беше кофти и хванахме само една и имахме три късания.Обаче места да си намерите събота и неделя просто забравете то и през седмицата е трудно защото всеки като хвърли по 5-10 дънни и за нас плувкаджиите не остава място. А и ако е мокро пътят е доста кофти
-
- вече хвърля и на тежко

наслука риболовци
- borislav58
- сериозен играч
Колеги два дена подред съм на бански дол.ЕЕЕ и кво и двата дена съм валат вторник вятър и са уловени 4каракуди.Сряда пак вятър и студ уловени са около 10 каракуди.Имаше също много като мен валат.Това е слука ако ти клъвне клъвне седиш на вятъра и отгоре на това по кордите се полепват една камара боклуци и постояно чистиш.Това е което мога да ви го дам като информация. Сутринта колеги казаха че имало некои които си вадели мрежите си. Който невярва да иде да провери.НАСЛУКА....................

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
точно казано на тоя язовир мрежите не излизат от водата !borislav58 написа: Сутринта колеги казаха че имало некои които си вадели мрежите си. Който невярва да иде да провери.НАСЛУКА....................![]()
![]()
![]()

Без риболов няма любов !
Колеги някой има ли прясно инфо за Пясъка утре мисля да съм там