Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Новите ми придобивки
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Новите ми придобивки
Това са новите ми придобивки

Mikado Taurus 2.70м Акция 30 и макара

Shаkespeare Mach 1 същата като на снимката обаче с 1 рамо не с 2.Видях,че плетеното влакно 1 се взима под внимание пръчката и макарата после се гледа влакното и моля по компетентните колеги да ми помогнат в избора стъпало за брейда 10 - 35лв. ще съм ви много благодарен ако ми препоръчате нещо хубаво

Mikado Taurus 2.70м Акция 30 и макара

Shаkespeare Mach 1 същата като на снимката обаче с 1 рамо не с 2.Видях,че плетеното влакно 1 се взима под внимание пръчката и макарата после се гледа влакното и моля по компетентните колеги да ми помогнат в избора стъпало за брейда 10 - 35лв. ще съм ви много благодарен ако ми препоръчате нещо хубаво
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Новите ми придобивки
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=475
не съм голям разбирател ма мисла че ше ти върши работа
не съм голям разбирател ма мисла че ше ти върши работа
Не се променят само най-глупавите
-
- кандидат преподавател
Имам такъв плетеняк и според тестовете на колега от форума одговаря на килограмите , които му дават.Аз лично съм изправял куки с него на Дунава и съм доволен
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
На мен 1 колега ми каза,че тази макара неможе да работи с плетено влакно заради ролката
-
- ще става разбирач
Томик, ти ползвал ли си го това влакно? четох в манията, че бързо правело бради и било по късо от 100метра
ако си го ползвал можеш ли да кажеш какви са ти впечатленията от него (здравина, износоустойчивост и т.н.).

- Румбата
- разбира нещата
Ми , добри придобивки ! Кога ще ги разходим !? Давай предложение и нали знаеш - луд умора нЕма ! Иначе да са ти честити и бая риба да ти огъне пръта ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- brandon76
- ще става разбирач
Колега Сасамето е супер!А пък това че прави бради идва от задвъдичното устройствомастЪра_ написа:Томик, ти ползвал ли си го това влакно? четох в манията, че бързо правело бради и било по късо от 100метраако си го ползвал можеш ли да кажеш какви са ти впечатленията от него (здравина, износоустойчивост и т.н.).

-
- вече хвърля и на тежко
Да ползвал съм това влакно и затова ти го препоръчвам. Аз лично съм много доволен от него. Никога не ми е направило брада. Незнам дали аз работя добре или пък макарата ми.мастЪра_ написа:Томик, ти ползвал ли си го това влакно? четох в манията, че бързо правело бради и било по късо от 100метраако си го ползвал можеш ли да кажеш какви са ти впечатленията от него (здравина, износоустойчивост и т.н.).
Единствения път когато съм получавал бради това беше когато навих от това фалшивото "Пауър про", дето е по 20 лв. Е тогава братко беше страшно.
Друго влакно, което съм ползвал е "климакс", него си го бях загледал от доста време, и щом "сестрата" го похвали реших и аз да пробвам. Наистина и то много добро.
Успех ти пожелавам.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако не може да работи макарата ти с плетено , навивай един 0.18 монофил и ги почвай
Къде ходиш по Врачанско ?

Мерси Румба когато кажеш аз съм от вашия град нямате ядове.Предложениеrumbata написа:Ми , добри придобивки ! Кога ще ги разходим !? Давай предложение и нали знаеш - луд умора нЕма ! Иначе да са ти честити и бая риба да ти огъне пръта !

сандист аз по принцип къцам с 0.20 монофил,но 2-3 излета и напрао омаца пейзажа 2-3 примамки се сбогувах с тях ,затова мисля да мина на некой плетеняк,но нали ви казвам че 1 колега каза,че тая макара неможе да работи с брейдsandista написа:Ако не може да работи макарата ти с плетено , навивай един 0.18 монофил и ги почвай![]()
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Защо в София ? Кажи какво ти трябва. Тук добре е зареден долу в Комплекса "Амур" , на пазарчето отзад .. На автогарата .. Айде утре-др ден по Огоста ?