Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

инфо за яз.Тича
Модератор: Кърцата
Re: инфо за яз.Тича
здражеи колега,
предполагам че ще ходите на бунгалата на сушина.там мястото за риболов е дълбоко и в момента може да кълве само червеноперка,някои друг костур,а каракуда едва ли.
предполагам че ще ходите на бунгалата на сушина.там мястото за риболов е дълбоко и в момента може да кълве само червеноперка,някои друг костур,а каракуда едва ли.
ribarka
-
- разбира нещата
Здрасти!Подготви се за бабушка,сулка и костур.Комшията ходи всяка седмица там,че от него знам за миналата Неделя,че не са извадили нищо...но пък по-предната са дърпали костур и сулка.Вземи си живи рибки 

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- новобранец
НА ТОЗИ ЯЗОВИР: НАЙ - МНОГО НЯКОЯ МРЕЖА 

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мрежи има много, за жалост..recepty1971 написа:НА ТОЗИ ЯЗОВИР: НАЙ - МНОГО НЯКОЯ МРЕЖА
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- научил се да хвърля
Ако имате лодка, срещу бараките на Вальо има един залив по-плитък 3-4м. там излиза каракуда при затоплене.krasi81 написа:Здравейте колеги утре заминавам за яз. Тича там ще прекараме уикенда на някакви бунгала някой ходил ли е скоро там рибата кълве ли и евентуално какво може да търсим благодаря предварително.
А за мрежите спокойно, може да си хванете и от тях няколко по-големи парцала, аз съм хващал с перката поне
4-5, но хижаря не ги слага в сметката