относно риболова с фидер

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
vlado_fidera
новобранец
новобранец

относно риболова с фидер

Мнение от vlado_fidera »

:) :) Колеги,от известно време аз ловя с фидер и съм очарован от този риболов.Първоначално имах чувството че е "мързелив"риболов но не е така.Особено сега в студеното време е идеално да се лови с фидер хранилки.При риболов на река използувам затворените фидери които са за риболв с бял червей,а когато ловя на затворен водоем ползувам отворените фидери-тип кошничка.Има и такива които се оставят в кутията със стръв и след 10-на мин.се получава истинска хранителна "бомба" от бели червеи.Зеления куивер тип/трептящ връх/поставям при риболов с леки храилки,а когато ловя с по тежки хранилки слагам червения връх.Пръчката ми е Голдстар и е дълга 3,00 м с 10 водача и се разглобява на 4 части.Струва 28 лв и независимо че не е карбон е добра пръчка.За поводи винаги ползувам преплетени влакна със сечение 0,10 мм.Пожелавам успешни риболовни излети на всички колеги :!: . :) :)
fishermen1983
новобранец
новобранец

Мнение от fishermen1983 »

от къде си я взел тая пръчка
ruty
новобранец
новобранец

Мнение от ruty »

Привет колега! Имам въпрос. Евтина пръчка - ок. Цената не лови риба... Но пишеш, че ловиш с плетени влакна. Те не протриват ли водачите? :roll: Ако водачите не се протриват си е направо чудесно... Аз в момента си търся фидер. За 3 месеца смених 2 и в момента пак нямам. :D Успех.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Доколкото разбрах колегата използва плетено за поводи а не за основно,така че няма проблем
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
ruty
новобранец
новобранец

Мнение от ruty »

:oops: :oops: :oops: Извинявам се... Ще чета по-внимателно.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

ruty написа::oops: :oops: :oops: Извинявам се... Ще чета по-внимателно.
Абе не се корай,номера е някой да не се обърка с плетеното на обикновенни водачи.И аз имам два евтини фидъра за около 40 лв единия,но ми вършат добра работа :wink: Според мен за фидера ти трябва търпение ,защото ако ти удари нещо по здраво трябва да си поиграеш повече с изкарването-при тия финни такъми,няма как.
fishermen1983
новобранец
новобранец

Абе не се корай,номера е някой да не се обърка с плетеното на обикновенни водачи.И аз имам два евтини фидъра за около 40 лв единия,но ми вършат добра работа Според мен за фидера ти трябва търпение ,защото ако ти удари нещо по здраво трябва да си поиграеш повече с изкарването-при тия финни такъми,няма как.
Колега,какви са ти фидерите и от къде си ги взел :?:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Oт Варна съм си ги купил.Стъклопласт са.А иначе карбоновия струва 100лв.
fishermen1983
новобранец
новобранец

на коя фирма
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”