Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бягство/от/победата
Модератор: dantho.mihov
Re: Бягство/от/победата
karadjov77 написа:Да се смееш или да плачеш. Лълен РЕЗИЛ.

Поне в тази тема не правете грешки,че си е резил!
Нямам думи,то бива,то може ама чак пък толкова:"Пазарджик е до Враца","Ама той Ботев умрял ли е"...не ми се изреждат всички "бисери".Къде са учили тези хора и по-точно как?Накъде отива нацията ни в интелектуално отношение?Все такива въпроси си задавах вчера...С такъв "матрял" не ни чака нищо хубаво!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Въпросното предположение беше на братята роми от Чубра.Pavkata 1977 написа:Нямам думи,то бива,то може ама чак пък толкова:"Пазарджик е до Враца","Ама той Ботев умрял ли е"...не ми се изреждат всички "бисери".Къде са учили тези хора и по-точно как?Накъде отива нацията ни в интелектуално отношение?Все такива въпроси си задавах вчера...С такъв "матрял" не ни чака нищо хубаво!
Ти ЧУбра знаеш ли къде е ?

Ама Слави нарочно така ги е подбрал за да му е интересно шоуто.
Къде къде по интелигентни и спорни кандидати имаше.
Имам чувството ,че да пробиеш в такъв род кастинги трябва да се правиш или на улав ,прост или ненормален.
Ами няма как нормален човек да прие .
Или пък фатмаците с лицевите упори.
Абе само образи събрани.
Дали им събраха захвърления багаж ,ако не да намина към Искърското дефиле за една оборка.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
Тази вечер дали ще ги дават пак да гледаме циркове.