Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ.ПЯСЪЧНИК
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: ЯЗ.ПЯСЪЧНИК
50 души-пет каракуди,инфото е снесено по мобилния в 15.30 следобед-ден петък година 2009.Но няма гаранция,че и днес ще е така.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
И ние утре смятаме да ходим ма с лодка ,че вярно е пренаселено.
Колеги на Пясъка положението е много зле от брега на всеки 5има души я има 1 риба я няма.Единствено от лодките се прави по някоя сулка но и там хавата не е задоволителна.
Днес 29 март 2009 бяхме на Пясъка, пълна скръб, поредно разочарование от този язовир. Мисля че вече трябва да го отпиша от възможностите за риболов.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Просто рибата закъсня тази година,а и мрежите не излизат от водата.pit1978 написа:Днес 29 март 2009 бяхме на Пясъка, пълна скръб, поредно разочарование от този язовир. Мисля че вече трябва да го отпиша от възможностите за риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
и нашата бригада се гласи да ходи утре там ама май ще отпадне този вариант,след тази споделена информация от вас

Аз сега се връщам от там 4 -човека фанахме към един живаник каракуди ,ловехме в некаква дупка до стената, аз за първи път съм на тоя язовир , но минахме и с лодката със сонара из язовира и положението е трагедия . Тук там се мерне рибе на екрана , един колега беше фанал 3 бели каза , че на зимна блесна е ловил . Лодките бяха скупчени около водната кула и нам единствено на екрава се появиха 3-4 риби на куп на около 6-7 м дълбочина , всички останали бяха по дъното .
-
- ще става разбирач
На Беловица на ръкава положението е трагично
Около 30 човека и никой не извади риба,Постоянно идваха и си отиваха хора,но уви не видях някой да хване
Времето мрачно,лек вятър имаше колеги от Пазарджик за 2 дена с преспиване 2 каракуди
Имам чувството че този прекрасен язовир е опоскан до дупка
Трябваше да послушаме колегите който ни казаха какво е положението ,но ние не -трябва да проверим

Около 30 човека и никой не извади риба,Постоянно идваха и си отиваха хора,но уви не видях някой да хване

Времето мрачно,лек вятър имаше колеги от Пазарджик за 2 дена с преспиване 2 каракуди

Имам чувството че този прекрасен язовир е опоскан до дупка

Трябваше да послушаме колегите който ни казаха какво е положението ,но ние не -трябва да проверим

ей къде ловихме , снимките са от края на деня, като вече всичко си беше тръгнало
Но всички ловяха каракуди и добре кълвеше до към 15 часа след тва умря
общо взето аз дойдох към 12 и сме ловили до към 3 , резултата живарник и половина от малките , или почти 2 кофички от по 5л с риба
ловихме от брега
малко снимки

общо взето аз дойдох към 12 и сме ловили до към 3 , резултата живарник и половина от малките , или почти 2 кофички от по 5л с риба
ловихме от брега
малко снимки

-
- ще става разбирач
Колега качи снимки на риба
Пейзажа е ясен
Много се съмнявам да сте хванали толково каракуда

Пейзажа е ясен

Много се съмнявам да сте хванали толково каракуда

другата кофичка е при единя колега

общо взето една червеноперка , едно костурче и другото каракуди
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тук има нещо намирисващото ние бяхме долу на микрото и всичките които бяха на пясъка слезнаха долу при нас след 1ч следобед..... всички казваха едно и също "ИМАШ ЛОДКА И МРЕЖА ХВАЩАШ ако не значи си капо..." после се качихме горе да видим как е хавата и наистина имаше само 3-4 по стената и около 20 лодки във водата .... вятъра беше ... все едно зайчетата са излезнали на надбягване.....

Без риболов няма любов !
няма нищо намирисващо , ако е имало колеги на дупката , дето пишът тук със сигурност са ни видяли , бяхме 4 човека . С лодката направихме няколко тигела из язовира докато заваля и след тва я извадихме и си седя там кадето е на снимката , а ние си ловяхме от брега
, и още нещо , всички дето ловяха на дупката хващаха 
още нещо на дупката имаше савсем малак вятър , можеби щото е назавед

още нещо на дупката имаше савсем малак вятър , можеби щото е назавед

Браво.Ние тези дни също бяхме на Микрото,но беше много зле положението.Освен няколко баби нищо друго не се завъртя.Имаше и няколко колеги,които също не видях да изкарат нещо.Казаха,че преди това се е ловяло едра каракуда,но нещо я е пресякло и е спряла.
TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Във събота времето беше много айляк удари на едни колеги каракуда направиха към 10-15 каракуди а ние трепахме перки и уклей на дирктен на 6 м от брега.........SONY написа:Браво.Ние тези дни също бяхме на Микрото,но беше много зле положението.Освен няколко баби нищо друго не се завъртя.Имаше и няколко колеги,които също не видях да изкарат нещо.Казаха,че преди това се е ловяло едра каракуда,но нещо я е пресякло и е спряла.

Без риболов няма любов !