с лодка по яз. Цонево.Дайте съвети

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
мечока
научил се да хвърля
научил се да хвърля

с лодка по яз. Цонево.Дайте съвети

Мнение от мечока »

Здравейте,колеги.утре с приатели сме се наканили да ходим на Цонево.знам ,че е раничко ама пусто като не се трае ...скоро си купих лодка 3.80 надуваема с твърдо дъно(китайска-Pro-marine) ,а имам двигател merkury 4,5 к. 2 т. и искам да разбера как 6те се държи лодката .може да се наложи да се търси по-голям дв. ама това е друга тема.Успях да добия представа от форума долу-горе за какво става на въпрос, и карта и снимки ама все пак не е зле съвет от по-опитните.никой от нас не е ходил на язовира и никой от нас не е ловил до сега на тролинг.в кои раиони да се въртим,на каква дълбочина по това време на сезона и дали има някаква забрана за лодки.благодря Ви. на всички много успехи през новия сезон :drinkers:
nikowin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: с лодка по яз. Цонево.Дайте съвети

Мнение от nikowin »

za lodki njama zabrana
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Здрасти Мечок,
на Цонево търсете дълбоките места около Чудните скали (дано да няма мрежи :axe: ), също така и ямите около стената (там е каменисто дъното и може да се скрила някоя бяла), само да не ви изгонят, защото стената се охранява.
Пробвайте на силикони, като използвате много бавна проводка с леки придърпвания, цветове - бели, червени и оранжеви.
Наслука и пиши после какво сте направили. :drinkers:
Аватар
мечока
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от мечока »

ок.То по паметта ми по картата чудните скали и стената са в двата края на язовира.ще пиша какво сме направили :bear: туй аз ли съм или е куче :D
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

и аз се глася за лятото там ... ама за сега с тая гумена лодка ... да не се наквасите че студено :)
Аватар
мечока
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от мечока »

е ходихме и обещах да пиша какво е станало.ами рано е още мамка му.от към риболов -капо,от към емоция супер.то много вода има в тая локва бе вай вай.имаше още 5 лодки освен нас,хората редовни ,оборудвани и знаещи района.викам че гледаме от тях ,ще се учим.на никой нямаше удар.и късмета на начинаещият не проработи :x Към 8 сутринта влезнахме от Дебелец и поехме ж посока противоположна на стената.така полека-полека стигнахме (като на 3 пъти имахме удари по мрежи :twisted: )до някяква сграда подобна на морски фар от към десния бряг.видях по картата ,че тия Чудни скали са доста далеч и се отказахме да ходим до там.кръгом и по край противоположхия бряг полека обратно.към 13,00 духна силен вятърс хайде на брега.ще се опитам да кача малко снимки ,ама дали ще успея...

Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от мечока на Пон Мар 30, 2009 7:07 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”