Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма (Симитли)
Струма (Симитли)
Тръгване в 4.00 Аз и Dedy
Някъде по пътя решихме да се разбудим И....

Тряс по една биричка, след 10мин. първи под моста.

След още 20мин. те това

Този убавец случайно клъвна на фидер

Цял ден се ловиха дребни скубарчета, морунажчета и оклейчета, на бял и пинки. В крайна сметка си тръгнахме с това
ОПА ГРЕШКА
С това

Рибките разбирасе пак си плуват под моста, има и още снимки но те са на DEDY във апаратчето, може би ще добави нещо
и това е от наща разходка днес.
Някъде по пътя решихме да се разбудим И....
Тряс по една биричка, след 10мин. първи под моста.
След още 20мин. те това
Този убавец случайно клъвна на фидер
Цял ден се ловиха дребни скубарчета, морунажчета и оклейчета, на бял и пинки. В крайна сметка си тръгнахме с това
ОПА ГРЕШКА

Рибките разбирасе пак си плуват под моста, има и още снимки но те са на DEDY във апаратчето, може би ще добави нещо

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Струма(Симитли)
Излета е на ниво

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
С такова зарежднане рано сабалеем
и добър улов. Бравоо.

Браво ! Много ми хареса излета
Само дето на това местенце като няма място за риболовците да застават един до друг застават един в/у друг
Иначе тоя убавец е наистина класен ! Браво ! На какво даваше повече на бял или мяртеничка ? А как беше водата ? Ако искаш драсни на лично.

Иначе тоя убавец е наистина класен ! Браво ! На какво даваше повече на бял или мяртеничка ? А как беше водата ? Ако искаш драсни на лично.
Бял и пинки,бе на всичко,но дребноMapuaH написа:Браво ! Много ми хареса излетаСамо дето на това местенце като няма място за риболовците да застават един до друг застават един в/у друг
![]()

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- indalo
- фен клуб-скобар
Даже и един в/у друг +един срещу друг.MapuaH написа:Браво ! Много ми хареса излетаСамо дето на това местенце като няма място за риболовците да застават един до друг застават един в/у друг
![]()
Иначе браво за излета. Мисля, че малко по горна позиция е по- добре.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- flyester
- разбира нещата
Браво колега 

Евала,колега много хубав риболовен излет сте си направили 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравлениа за маисторите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Бахти изкецаната работа! Как можахме от целата река, да се набиеме баш у "ПАТИЛАНЦИ"!? На всичко отгоре имаше и детско парти послучай настъпването на пролетта. Ние па нали сме пичове, такъв банкет им спретнахме на дребосъците, че ще ни помнят цял живот. То не беха кофи фносна храна, то не беха 300 прашки бели и 200 пинки, пръскахме и кола със спринцовка (затва водката я пихме чиста), абе кетеринг отсекъде. Само кренвирши не фърляхме, щот немаше. Все се надявахме, че по некое време ще дойдат дъртите да си преберат децата от партито, ама нъцки. Нема родителски контрол над подрастващите в таа река, нема.
Са да ви предупредим - като ходите на риба със Сарафов, требва много да фнимавате! Накрая за секунда го упущих от поглед и ето какво направи
Се едно Кличко ме фрасна у корема като го видех. Ужас! Цел ден си представям, как ше си апнем маломерни морунажчета за вечеря, а то ква я свърши тоа пич.
Станалото станало, нема кво да се направи. Убаво, ама пусто ми се яде риба. Реших да идеме на Баражо при Ники и Бисо и да им цунеме рибата. Сарафов ше ги баламосва нещо, а аз през тва време ще им изпразним живарниците. Добре, ама много големи пичове са тия двамата, сърце не ми даде да им гепим улова. Поразговорихме се, поизлъгахме се и ние потеглихме за София с идеята да измуфтим некой белопопски шаран от Чируза. И там греда! Прибрах се прималел от глад с надеждата жената да е сготвила нещо вкусно. Вдигам капака на тенджерата и какво да видя - кренвирши!!! Легнах си гладен, аз да не съм шаран!